Toyota Wildlander 2022: specificaties, prijs, releasedatum

In China is het klonen van populaire auto’s op instapniveau en middenklasse wijdverbreid. Begin 2022 verschijnt de jongere versie van de SUV RAV 4, die de naam zal dragen Toyota Wildlander 2022 in de verkoop zal gaan.

Ondanks de semi-budgetstatus zullen de prestaties van de nieuwe crossover op een redelijk hoog niveau blijven.

yqkflfzs- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Volgens vooraanstaande experts is het nieuwe model een vereenvoudigde restyling van het prototype, aangevuld met een klein aantal originele ontwerp- en lay-outoplossingen. De nieuwigheid in de configuratie met vierwielaandrijving heeft onmiskenbaar offroad-potentieel, maar het belangrijkste profiel is de werking in stedelijke omstandigheden.

Buiten

In de eerste generatie kan de budget vijfdeurs nauwelijks een onafhankelijk project worden genoemd, in zijn uiterlijk zijn herkenbare elementen van de karakteristieke stijl van de cross-over “Four” van de RAV-serie zichtbaar. Vanwege gevestigde tradities worden de helderste en meest expressieve details van het carrosseriedecor op de voorkant geplaatst. In zicht:

 • dynamische profielen van de zijwanden van de kap;
 • voorzien van richtingaanwijzers en positielichten LED blokken van frontoptiek;
 • X-vormige opstelling van een grootmazig radiatorscherm.
rqpcrgnb- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De lay-out van de voorkant omvat ook verchroomde luchtverspreiders in racestijl, een set mistlampen, een bumper en een plastic omhullend onderste luchtkanaal. Het geveldecor wordt weergegeven door een verchroomd logo en meerdere reliëfaccenten.

Ondanks de status van een cross-over SUV, mist het design van de voorkant overdreven sportieve dynamiek en visuele agressiviteit. In de eerste generatie van Toyota Wildlander 2022 het creëert alleen een positieve en welwillende perceptie.

✓ U kunt ook controleren:

Alle subtiliteiten van de bedrijfslay-out zijn vastgelegd in de zijaanzichtfoto van de crossover. In de basisversie toont de nieuwe body:

 • nominale helling van het gebogen panoramadak;
 • zwarte afdekking en omtrek beglazing aan de zijkant;
 • gespierde reliëfstructuur van de zijwanden van het lichaam;
 • aangevuld met beschermende kunststof spatborden rechthoekige contouren van de wielkasten.

Het corporate design met ovale spiegels, opstapdrempels en 17 inch multispaaks velgen is in alle opzichten onberispelijk.

itgdidyi- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Crossover-lay-outklassiekers domineren het ontwerp van de achterkant van de behuizing. Standaard is er een spoiler vizier remlicht, een compact gedeelte van de achterruit, versierd met overlays, een logo en geribbelde reliëfs van de achterklep.

De Entourage wordt enigszins verlevendigd door de visueel aantrekkelijke graphics van de multifunctionele markerings- en stopoptiek, de reliëfset uitgerust met mistlampen en de groot kaliber uitlaatpijpen die op de zijwanden zijn geplaatst.

Volledig in overeenstemming met de status van een terreinwagen, Toyota Wildlander 2022 een hele reeks beschermende en decoratieve kunststof opzetstukken en een hoge lichaamshouding. Afgaande op de hoogte van de hoofdruimte en de compactheid van de overhangen, zal de cross-over gemakkelijk weggedeelten met problematische afdekking en waterdoorwaadbare plaatsen tot 50 cm diep overwinnen.

Innerlijk

Het verschil in het ontwerp van het interieur van het prototype PAV4 en zijn jongere broer van de Wildlander-serie is alleen merkbaar in bepaalde details. Dit is een goedkopere keuze aan afwerkingsmaterialen, enigszins beperkte functionaliteit van de standaard commando- en comfortopties.

yefozoew- Nieuweautos → nieuwe autos 2022
 • Het voorpaneel omvat een nominale benoeming van analoog-digitale instrumenten en een middenconsole met twee niveaus. De basisuitrusting omvat een 8-inch diagonaal Media Command-tablet en een afstandsbediening met analoge activatoren voor klimaatbeheersing, navigatie en andere boordapparatuur.
 • De tunnel biedt gemakkelijke toegang tot snelheids- en tractiecontrole, opbergers en een koelvak in combinatie met een zachte armleuning. Pilotenstoelen zijn goed geprofileerd en zeer comfortabel, maar de lijst met instap- en wegdiensten voor basis- en topaanpassingen verschilt aanzienlijk.

Het ontwerp van de achterbank voor drie zitplaatsen voorziet in de functie van gedeeltelijke demontage van de rugleuning, waardoor u het standaardvolume van de koffer van 580 liter meer dan kunt verdubbelen. De algemene indruk wordt enigszins vertroebeld door de wielnissen die in het compartiment uitsteken.

Technische eigenschappen

Door de modernisering van de voorste carrosseriekit werd de carrosserielengte vergroot tot 4665 mm zonder de breedte en hoogte te wijzigen, en respectievelijk 1855 en 4665 mm. De ontwerpvoordelen van de crossover omvatten een TNGA K modulair platform dat op kritieke punten is versterkt, een elastische veerpoot en onafhankelijke multi-link ophanging, een 2690 mm centrale basis en geavanceerde functies van actieve veiligheidssystemen.

pyknbypa- Nieuweautos → nieuwe autos 2022
 • Het motorengamma wordt vertegenwoordigd door een tandem: een in-line benzinemotor met 171 pk / 209 Nm en een continu variabele CVT-transmissie. Aparte batches krijgen een hybride motor met een totaal vermogen van maximaal 190 pk.
 • Een proefrit van de basisversie onthulde een maximumsnelheid van 180 km/u, een acceleratietijd naar de eerste honderd in 10,4 seconden, een brandstofverbruik in variabele standen van 6,2 tot 7,9 liter per honderd ritten.

opties en prijzen

Het zal in het buitenland zijn nieuwe Toyota Wildlander 2022 modeljaar zal verkrijgbaar zijn in verschillende modificaties en zal tussen de 25.000 en 37.000 euro kosten.

concurrenten

Een nieuwe semi-budgetauto rolt van de lopende band op de crossover-giek. De parade van deelnemers wordt gecompleteerd door vijf reeds gepromote klassemodellen Subaru Askent, Nissan Qashqai , Ford Explorer , Hyundai Kreta en Kia Sorento Prima geopend. Volgens veel experts heeft de nieuwigheid reële kansen om waardige ratingposities in te nemen voor zijn prijssegment.