Toyota Highlander 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De nieuwste Toyota Highlander Hybrid 2021 is de grote SUV die zuinige hybride prestaties biedt. Zoals u wellicht weet, biedt dit model, in tegenstelling tot de C-HR en RAV4, drie rijen stoelen en veel technici binnenin. Hierdoor is het ideaal voor grotere gezinnen.

Op basis van de informatie die we hebben verzameld, zal het nieuwe model aanzienlijke verbeteringen opleveren en dit jaar verschijnen.

Toyota Highlander 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De Toyota Highlander Hybrid 2021 is aantrekkelijker en hoekiger

Zoals veel modellen van deze tijd zal de Toyota-fabrikant dezelfde erkende look behouden. De nieuwste Toyota Highlander Hybrid 2021 blijft aantrekkelijk en hoekig. Het voorpaneel van deze versie heeft een meer onderscheidend ontwerp. Het heeft een vernieuwde grille en met name verschillende LED-koplampen.

Op de achterkant zien we een vergelijkbare sportieve esthetiek met de bredere LED-achterlichten. Van opzij gezien biedt dit model standaard 18 inch wielen, terwijl 20 inch wielen beperkte en platina kwaliteiten hebben.


Toyota Highlander 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Highlander Hybrid 2021 interieur en veiligheid

Binnenin biedt de aankomende Highlander Hybrid 2021 een reeks hoogwaardige materialen. Het belangrijkste wapen van deze SUV is de rij stoelen met drie rijen. Hierdoor is de nieuwe Highlander een van de meest gewilde gezins-SUV’s geworden. Dit model biedt voldoende ruimte voor zeven personen. Daarnaast heeft het een gedeeltelijk digitaal instrumentenpaneel, een groot centraal 12,3-inch infotainment-touchscreen, Apple CarPlay en Android auto-smartphone mirroring, evenals een digitale achteruitkijkspiegel die een duidelijk zicht achter de auto biedt.

✓ U kunt ook controleren:


De veiligheid wordt verhoogd en de Highlander hybride veiligheidskit omvat automatisch noodremmen, adaptieve cruisecontrol, rijstrookwaarschuwing en verkeersbordherkenning. Volgens Toyota bevatte deze SUV geluiddempers in het dak en een akoestische voorruit die Highlander stiller maakte dan voorheen.

Toyota Highlander 2021 Hybrid onder de motorkap

De Toyota Highlander Hybrid 2021De nieuwe generatie is een krachtige SUV die een krachtige motor zal gebruiken. Deze SUV biedt ook een uitstekende capaciteit voor nikkel-metaalhydridebatterijen. In feite zal dit model worden uitgerust met een benzinemotor van 2,5 liter, die wordt aangevuld met twee elektromotoren. Een AC-motor met permanente magneet op elke as die de Highlander vierwielaandrijving geeft wanneer dat nodig is. Het voordeel van deze versie is dat deze kan worden gekozen met voorwielaandrijving (FWD) of vierwielaandrijving. We weten nog steeds niet waarom dit model minder goed presteert dan het vorige. Als je het je herinnert, kon de vorige hybride 306 paarden leveren, terwijl de nieuwe 243 pk leverde. Dit is een duidelijke druppel die voelbaar is op het pedaal. Wat betreft brandstofverbruik,de hybride levert 36/35 mpg (FWD), 35/35 mpg (AWD), 35/34 mpg (AWD Limited & Platinum) in stad / snelweg. In tegenstelling tot het niet-hybride model, dat met zijn standaard V6 tot £ 5.000 kan trekken, kan de Highlander Hybrid maximaal £ 3.500 trekken.


Toyota Highlander 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Prijs en releasedatum

De nieuwe Toyota Highlander 2021- serie is opnieuw ontworpen. Bovendien behoudt dit model dezelfde prijsklasse. De door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs (RRP) begint bij 34.600 euro. De overstap naar een hybride model met een meer bekend LE-ontwerp begint bij € 38.200, terwijl Platinum € 48.250 kost.