Tesla Model X 2020: prijzen, foto’s, functies, specificaties

Elon Musk stelde de fans van Tesla teleur met zijn laatste tweets. De Tesla Model X 2020 staat voor de deur. En hoewel iedereen op verdere upgrades hoopte, zal dit niet gebeuren. Elon Musk zei op Twitter dat het bedrijf een aantal kleine upgrades zal lanceren voor zijn X- en S-modellen. Wetende dat Tesla 2020 alleen interieurs zal opleveren.

De rest van het voertuig is grotendeels bewaard gebleven. Dit is weer een teleurstelling omdat iedereen een nog beter bereik verwacht. Dit zal in de nabije toekomst echter niet gebeuren. Ondanks de teleurstellingen blijft de Model X een van de snelste SUV’s op de markt.

Tesla Model X 2020: prijzen, foto’s, functies, specificaties


De buitenkant is grotendeels bewaard gebleven

Je moet Tesla bedanken voor het unieke karakter en het futuristische ontwerp. Het Tesla Model X 2020 ziet er erg modern en van hoge kwaliteit uit. Het onderscheidt zich echt van de massa en heeft een indrukwekkende styling. Chromen deurgrepen, perfecte daklijn en andere hoekige kenmerken maken deze SUV erg aantrekkelijk. In tegenstelling tot het S-model is het X-model breder en heeft het een grotere houding.


✓ U kunt ook controleren:

Helaas zal het 2020-model een overdracht zijn in termen van exterieurontwerp. Dat gezegd hebbende, het gloednieuwe model zal niet zo nieuw zijn. LED-koplampen, 17-inch wielen en een donkere grille blijven standaard aangeboden. Vleugeldeuren zijn nog steeds een populair onderwerp onder fans.


Tesla Model X 2020: prijzen, foto’s, functies, specificaties

Technische updates

Zodra je de gloednieuwe Tesla Model X 2020 betreedt, zie je een bijna knoploos ontwerp. Een enorm touchscreen domineerde gewoon het dashboard. Lederen bekleding is overal, van het stuur tot de stoelen en deurpanelen. Het model X ziet er van binnen zeer modern en uniek uit. Zo ziet de voorruit er heel uniek uit.


Aan de andere kant is het interieur erg praktisch en biedt het veel ruimte. Elon Musk bevestigde slechts kleine wijzigingen, die allemaal zullen worden aangebracht op de technische afdeling. Ja, het klinkt als een teleurstelling, waarschijnlijk omdat het zo is. Tesla zal proberen het infotainmentsysteem en de displays bij te werken. Anders verandert er van binnenuit niets. Er is weer plaats voor zeven passagiers.

Tesla Model X 2020: prijzen, foto’s, functies, specificaties

Model X 2020 is de veiligste SUV ooit

Een van de dingen die we het leukst vinden aan deze SUV is de veiligheidsclassificatie. Het Tesla Model X 2020 is de eerste en nog steeds de enige SUV die een NHTSA-veiligheidsscore van vijf sterren heeft behaald. Dit omvat een vijfsterrenbeoordeling in elke categorie en subcategorie.

Bovendien rolt het Tesla Model X 2020 het minst snel om. Daarnaast biedt Tesla tal van beveiligingssystemen. Sommige zijn standaard, terwijl sommige systemen nog steeds optioneel zijn. Dit omvat tal van sensoren, radars en de semi-autonome rijmodus.

Prestaties, kilometerstand, acceleratie

Ondanks nul upgrades, blijft de Tesla Model X 2020 krachtig en snel als voorheen. Het X-model is uitgerust met een grote batterij met een bereik van 325 mijl. Kies je voor een high performance uitvoering, dan biedt de accu een actieradius van 290 mijl.

Bovendien sprint de prestatieversie in 3,5 seconden van 0 naar 60 mijl per uur. Als dat niet genoeg voor je is, koop dan de optionele belachelijke modus. Dit pakket reduceert de acceleratie tot slechts 2,8 seconden. Om deze reden is de Tesla Model X nog steeds de snelste SUV op de markt en biedt hij uitstekende rijeigenschappen.

Tesla Model X 2020 prijs en releasedatum

De prijs van de gloednieuwe Tesla Model X 2020 blijft ongewijzigd. Dat betekent dat je deze SUV voor 77.000 euro kunt kopen. Natuurlijk kost het laden van extra opties u aanzienlijk meer dan 93.000 euro. Zo kost de Belachelijke Modus 18.500 euro. De nieuwe Tesla SUV zal later in 2019 verkrijgbaar zijn bij dealers. Bovendien zullen sommige modellen, zoals de Jaguar I-Pace, proberen te concurreren met de nieuwe SUV van Tesla.  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 stimme, im mittleren: 5 von 5)