Tesla Model S 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De Tesla Model S 2022 plaid is het antwoord van Elon Musk op het ontbreken van de beroemde prestatievariant van de auto. De laatste keer dat Tesla zijn best presterende uitrustingsniveau aanbood, was in 2020, dus veel liefhebbers van high-performance auto’s vragen zich af over deze kwestie. De beslissing om alleen de uitrustingsvariant Plaid als krachtiger model aan te bieden, is tot nu toe niet veranderd. Het is het beste om naar enkele van de beste delen van dit voertuig te kijken.

Tesla Model S 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Prestaties van het hoogste niveau

Als het gaat om het prestatieaspect, is het misschien wel de beste Tesla om in 2022 te kopen. Dit idee is van toepassing op iedereen die van snelle auto’s houdt. Tot nu toe is het de enige elektrische sedan die in minder dan 2 seconden 100 km/u kan rijden. Een ander elektrisch voertuig dat het verslaat, is de Rimac Nevera. Helaas is deze auto een hypercar. Het is dus logisch om de geruite versie van de Model S de snelste elektrische sedan tot nu toe te noemen. De topsnelheid van dit voertuig is 200 mph met 1.020 pk.

✓ U kunt ook controleren:

Bovendien is het de enige elektrische auto met de grootste actieradius en de snelste acceleratie. De beste tijd van de Tesla Model S 2022 Plaid in ¼ mijl loopt in 9,23 seconden. Op deze afstand kan het een topsnelheid van maximaal 255 mijl per uur bereiken. In verhouding tot de afgelegde afstand biedt het tot 390 mijl. Natuurlijk biedt het langzamere basismodel een lange rijafstand van 405 mijl. Je hoeft dus niet lang na te denken over het idee om een ​​krachtige elektrische sedan te kopen. Dit voertuig is de beste keuze.

Tesla Model S 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Aanstekelijke functies die u kunt verwachten

De verbluffende prestaties van deze Tesla Model S Plaid 2022 zijn niet alles. Er valt meer te ontdekken in de auto. Natuurlijk wordt het geleverd met een aantal geavanceerde beveiliging en geavanceerde functies. De meest opvallende ervaring is het verbeterde zelfrijdende vermogen in het stuurautomaatmenu. Het wordt geleverd met zijn automatische rijstrookwissel-, oproep- en parkeerfuncties die gemakkelijk te gebruiken zijn. Over het algemeen maakt dit het gemakkelijker om overal en altijd met de auto te rijden.

Tesla Model S 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Dit voertuig combineert schoonheid en aerodynamica op zijn best. Het ziet er prachtig uit zonder de aero-aspecten op te offeren die de rijeigenschappen van de auto verbeteren. In ieder geval is de Tesla Model S 2022 Plaid verkrijgbaar vanaf 131 190 euro. In de volledig geladen versie, die meer dingen in zich heeft, kan het oplopen tot 149 190 euro.