Tesla Model S 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

De Model S is een elektrisch voertuig van Tesla dat u zelden zou zien als een voertuig dat een speciaal type upgrade zou krijgen. De Tesla Model S 2021 wordt echter gerenoveerd door Mansory, wat dit jaar een speciaal type voertuig zal zijn.

Tesla Model S 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Mansory staat wereldwijd bekend om het presenteren van provocerende en opwindende nieuwe stijlen die volledig zijn tentoongesteld en gepresenteerd op de laatste Autosalon van Genève met de Ferrari 488 GTB. Je zult misschien zien hoe ongelooflijk het is om een ​​elektrische auto zoals het S-model te herbouwen. In feite is dit het geheim van Mansory. De Model S Refresh krijgt niet echt een luide kit zoals je zou verwachten van andere modellen, maar het is nog steeds iets nieuws voor deze auto.

De Tesla Model S 2021 is op zichzelf een heel ander type auto, niet alleen vanwege zijn elektrische aandrijflijn en eigenschappen, maar ook vanwege de manier waarop Mansory voor dit project heeft gekozen. De richting die ze zijn ingeslagen, is om de aerodynamische updates beschikbaar te maken voor het voertuig en vooral om zich te concentreren op het buitenste deel van de auto. Dit zal geen monster van 1.000 pk zijn zoals zoveel modellen die Mansory eerder heeft omgebouwd, maar een heel ander soort dier.

Tesla Model S 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Wat we hier krijgen is vrij eenvoudig, er is een eenvoudige carbon-aerokit, een zeer stijlvol en luxueus interieur, een nieuwe wielset, en het wordt ook gewaardeerd dat de Mansory niet overboord ging en de auto in iets veranderde die we zouden beschouwen Als een echte straatjager krijgen we een mooie nuchtere auto met een zeer passende update. Lees dus de recensie en leer meer over de auto.

Buiten Tesla Model S 2021

De exterieurupdate die Mansory de Tesla Model S 2021 gaf, is verrassend als we ernaar kijken en het vergelijken met iets dat dit renovatiebedrijf deed met zijn voorgangers. Het subtiele exterieurprogramma waar het voertuig doorheen is gegaan is erg goed en past goed bij deze auto. De veranderingen zijn niet zo uitgesproken als bij alle andere modellen, maar bieden zeer mooie toevoegingen die fans van het originele model leuk zullen vinden. De auto heeft een nieuwe voorbumper gekregen met een grotere hoes en een gloednieuwe grille. De auto werkt redelijk goed met een nieuwe voorlip en ziet er fantastisch uit met de geheel nieuwe lichtgroene racestreep die door het midden van de auto loopt.

✓ U kunt ook controleren:

De zijkant van de Tesla Model S 2021 heeft nieuwe zijschorten die direct onder de emblemen zijn geplaatst die zijn geverfd met dezelfde lichtgroene kleurstelling. De grootste verandering zit echter op de achterkant van de auto. Dit alles is te danken aan de nieuwe spoiler die is toegevoegd en een paar diffusers die in plaats van de onderkant zijn geplaatst. De diffusers krijgen ook de lichtgroene accenten en zijn het laatste stukje van de puzzel dat de auto krijgt. Dus misschien iets wat we niet van een tunerbedrijf zouden verwachten omdat de auto niet agressief schreeuwt, maar een zekere flair heeft.

Tesla Model S 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Binnen Tesla Model S 2021

Der Innenraum des Tesla Model S 2021 ist ebenfalls nicht aggressiv, wie Sie es von einer Tunerfirma erwarten würden. Die Innenseite ist tatsächlich mit Olivenleder bekleidet, einer Art Leder, das mit einem Olivenblattmittel gegerbt ist. Das Innenthema passt zum umweltfreundlichen Charakter des Tesla und verbindet das Interieur tatsächlich mit der grünen Politik, die das Unternehmen verfolgt. Auch diese Art der Umgebung macht das Innere zu einer frischen und angemessenen Umgebung, die eine Person beruhigen und sie hinter dem Lenkrad leistungsfähiger machen kann.

De vergelijkbare lichtgroene accenten zijn ook terug te vinden op het dashboard, de vloermatten en het sportieve stuur. In feite loopt dit thema door de hele kajuit en aangezien de panelen en naden van dezelfde kleur ook te zien zijn op de stoelen, de hoofdsteun en de deurpanelen. De stylingpakketten worden aangevuld met enkele verlichte instaplijsten en extra aluminium pedalen.

Tesla Model S 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Motor Tesla Model S 2021

De Tesla Model S 2021 krijgt geen motorupgrades en de motor blijft hetzelfde, maar we krijgen bijgewerkte prestaties zoals de auto meer doet dan voorheen. Dit alles is te danken aan de aero-kit die het voertuig heeft ontvangen en de kleine verbeteringen die het voertuig nu heeft, waardoor het een veel snellere auto en betere prestaties is. Naast de verbeterde aantallen heeft de auto een lager verbruik, wat voor autoliefhebbers van groot belang is. Het voertuig zal dus 380 pk, 60 kWh trim en 5,8 seconden vermogen kunnen produceren om 0-60 mph te bereiken, wat het in feite een tiende van een seconde sneller maakt dan het standaardmodel.

Tesla Model S 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Specificaties Tesla Model S 2021

Wielbasis: 116,5
lengte: 196
breedte: 77,3 inch
Passagiersvolume: 95 ft³ Vrachtvolume:
26 ft³
Leeggewicht: 4647 lbs
Maximumsnelheid: 142 mph
0-60: 5,8 s
MPGe: 101/102 (stad / snelweg)
Beschikbare exterieurkleuren: diepblauw metallic, middernachtzilver metallic, obsidiaanzwart metallic, parelwit meervoudige coating, rode meervoudige coating, zilver metallic, effen zwart, effen wit en titanium metallic

Tesla Model S 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Publicatiedatum en prijs van Tesla Model S 2021

Dit nieuwe voertuig zal beschikbaar zijn vanaf volgend jaar wanneer de releasedatum van Tesla Model S 2021 beschikbaar is. Prijzen zijn nog niet beschikbaar, maar worden aangeboden wanneer het voertuig wordt vrijgegeven, maar er zullen bepaalde problemen zijn met de toegevoegde materialen en uitrusting. De prijs hangt eigenlijk grotendeels af van de toegevoegde materialen, dus alleen de extra prijs voor het basis Tesla-model S wordt toegevoegd.