Tesla Cybertruck 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Tesla Cybertruck 2022 is een van de beste Tesla’s om in 2022 te kopen. Volgens geruchten zal de cybertruck worden uitgesteld tot na de verwachte leveringen voor 2021. Maar maak je geen zorgen, de Cybertruck komt naar verwachting in 2022 op de markt. Tja, wat is er zo speciaal aan deze auto? Laten we het uitzoeken!

Tesla Cybertruck 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Tesla Cybertruck-motoren en -vermogen

Drie zou het magische getal van deze cybertruck kunnen zijn, want hij heeft drie elektromotoren die alleen het topmodel van de topklasse zou krijgen. Dankzij de drie motoren kan de Cybertruck in minder dan drie seconden van nul naar honderd kilometer per uur accelereren.

De vierwielaangedreven auto met twee motoren zal in minder dan 4,5 seconden dezelfde snelheid kunnen bereiken, terwijl de gebruikelijke eenmotorige achterwielaandrijving ongeveer 6,5 seconden nodig heeft om dezelfde sprint te voltooien.

Tesla Cybertruck accu’s en actieradius

Tesla beweert dat Cybertruck met drie motoren 500 mijl kan afleggen tussen oplaadbeurten. Een ander model, de mid-spec dual engine, kan ongeveer 300 mijl rijden, terwijl Cybertruck slechts ongeveer 250 mijl meegaat tussen oplaadbeurten voor het instapmodel.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur en functionaliteit van de Tesla Cybertruck

Het interieur van de Tesla Cybertruck 2022 gebruikt nog steeds het hoekige thema met geometrische rugleuningen en een plat en plankachtig dashboard. Het zal een opstelling met zes zitplaatsen hebben met een kleine springstoel op de eerste rij. Interessant zijn het enorme 17-inch touchscreen en het jukvormige stuur. Tesla zegt ook dat de Cybertruck ook is uitgerust met 2.830 liter afsluitbare laadcapaciteit. Deze ladingen omvatten de laadruimte, de kofferbak en wat opbergruimte achter de zijruiten.

Tesla Cybertruck 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Het verenigde ook 120-volt en 240-volt stopcontacten en veranderde ze vervolgens in iets van een mobiele mini-energiecentrale. Hij is ook uitgerust met een ingebouwde luchtcompressor, waardoor hij veel gemakkelijker te gebruiken is op de camping of op de bouwplaats.

Tesla Cybertruck prijs en releasedatum

Voor de prijs zelf is de Tesla Cybertruck anders. De prijs begint bij 40.000 euro voor een model met een enkele motor en tweewielaandrijving. Als je in de tussentijd de driemotorige cybertruck wilt hebben, ben je ongeveer 70.000 euro kwijt. Als je het niet wilt missen, kun je een van deze dieren veilig stellen met een borg van 100 euro.

Tesla Cybertruck 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Op de releasedatum zegt Elon Musk dat ze eind 2021 een aantal leveringen kunnen doen, maar dat er in 2020 nog veel meer zullen worden geleverd aan de lijst, dan heb je nog steeds een kans om je Tesla Cybertruck in 2022 eind 2021 te krijgen. Zo niet, dan moet je wachten tot 2022.