Subaru XV 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Vooraanstaande analisten voorspellen een stabiele vraag naar crossover-voertuigen in de komende jaren. Misschien is dat de reden waarom het Japanse merk Subaru snel een restyling van de cross-over SUV met vierwielaandrijving implementeerde, die al onder het merk staat Subaru XV 2022 wordt geadverteerd.

xwlyeitz- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Tijdens de modernisering nam de nieuwigheid in omvang toe en schakelde over naar een nieuw platform, vernieuwde de prestatiekenmerken van het motorengamma en ontving nieuwe technologische en ontwerpoplossingen in het exterieurontwerp.

Buiten

Het carrosserieontwerp van de tweede generatie Subaru XV-serie is gebaseerd op het nieuwste gepatenteerde concept, wat zich vertaalt als “een combinatie van dynamiek en integriteit”. Toch zijn de specialisten erin geslaagd om de herkenbare details van de klassieke merkstijl volledig te behouden. Volledige heruitgave van de crossover met vierwielaandrijving biedt ter beoordeling:

 • geribbelde zijprofielen van de schuine kap;
 • de trapeze van de radiatorbekleding, versierd met glanzend zwarte stof en verchromen van het bedrijfslogo;
 • agressief loensen van krachtige optische blokken uitgerust met C-vormige DRL’s met LED-connectoren.
rlkthcpc- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Het onderste segment van het sportfront heeft een exclusief design. Met compacte afmetingen van de bumper, een luchtinlaatrooster geïntegreerd in een hoge plastic bodykit, een enorme diagonaal van de beschermplaat. De entourage van het frontale vlak van de carrosserie vormt een harmonieuze aanvulling op de mistlampen die in de zijdiffusors zijn ingebouwd.

Volgens ooggetuigen doet de visuele waarneming van het nieuwe Subaru Cross-model uit 2022 op geen enkele manier onder voor de representatieve en representatieve tegenhangers in een hogere prijsklasse.

zwqxfkgj- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

In het profielaanzicht heeft de carrosserie herkenbare elementen van een sportieve lay-out. De foto toont een dynamische, gestroomlijnde dakcontour die afloopt naar de achterste beglazing, donkere frosting van de raamomlijsting en brede verticale pilaren, een interessant spiegelontwerp en een matige hoeveelheid getrapte golvende zijreliëfs.

De realiteit van het terreinpotentieel van de cross-over na de hervorming is zichtbaar:

 • in vierkante configuratie van de wielkasten en versterkte versie van de 17-inch wielen;
 • met hoge overloop van de behuizing;
 • in een compact formaat van overhangen en de aanwezigheid van massief beschermend plastic op de lagere contouren van het lichaam.

In de lay-out en ontwerpkenmerken van het achterste deel: de zijstijlen van de raamspoilerklep, de merkafbeeldingen van de parkeerlichten, de hoge dorpel van de achterklep met reliëf, de brede bumper, de diagonaal van de beschermende bekleding en het zwarte plastic frame van de mistlampen.

gdqeshjn- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Met de configuratie van het model Subaru XV 2022 Volgens de algemene mening van experts legt het bedrijf de basis voor de ontwikkeling van technisch en technologisch geavanceerde opvolgers van de merkmodelreeks.

✓ U kunt ook controleren:

Innerlijk

Het interieur overtuigt niet met de premium kwaliteit van het uitrustingsprogramma of exclusieve designparels. De belangrijkste focus ligt op het gemak van bediening, gemakkelijke toegang tot de activatoren van technische en elektronische apparatuur, maximale veiligheid van de bestuurder en passagiers in geval van nood.

lgsuligg- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Het voorpaneel toont:

 • uitstekende informatie-inhoud en leesbaarheid van de analoge, netjes in de basisconfiguratie van de crossover;
 • rijke commandofunctionaliteit van het touchpad van het mediadisplay en mechanische activatoren van verschillende opties op het stuur;
 • een set diffusers en een schild met ringen om het microklimaat binnenin aan te passen.

Bestuurders op de eerste rij zullen de ergonomie en competente profilering van de pilootstoelen, de verscheidenheid aan verstelbereiken, het comfort van zijdelingse ondersteuning en de efficiëntie van serviceapparatuur, inclusief verwarmings- en ventilatiesystemen, waarderen.

Een typische driezitsbank is door zijn compacte formaat minder comfortabel. Bovendien kan het hoge profiel van het tunneluiteinde ongemak veroorzaken bij de passagier op de middelste zitplaats.

De lijst met voordelen van de bagageruimte van 380 liter omvat een brede deuropening, een vlakke vloer en de mogelijkheid om het standaardvolume te vergroten tot 1200 liter door de bankzetels gedeeltelijk te demonteren. In de bagageruimte is een nis geïntegreerd voor een vol reservewiel en accessoires.

Technische eigenschappen

De nieuwe generatie XV heeft de status van een compacte crossover met buitenafmetingen van 4485×1800 en 1615 mm, middenbasis en bodemvrijheid van 2665/220 mm.

De nieuwe carrosserie is aangepast aan het ontwerp en de lay-outkenmerken van het SPG-merk “Bogie” met dwarsaandrijving, een combinatie van onafhankelijk wiel, McPherson en multi-link asophanging.

upxortnn- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De verdiensten van nieuwe Subaru XV 2022 Remcircuit met een volledig circuit van schijfremmen, een paar stabilisatorstangen en verbeterde functionaliteit van rijveiligheidscomponenten.

 • Het prestatiepotentieel van het model voor de Russische markt wordt vertegenwoordigd door een benzine-aangedreven atmosferische tweeliter boxermotor met een vermogen van 150 pk / 196 Nm piekstuwkracht. Aan de aandrijfeenheid is een variator met vierwielaandrijving bevestigd.
 • Een testrit toonde aan dat de cross-over iets meer dan 10 seconden doorbrengt van start tot het bereiken van de tweede honderd. Maximumsnelheid op het niveau van 192 km / u, brandstofverbruik in variabele rijmodus is 7 liter.

opties en prijzen

Het nieuwe modeljaar Subaru XV 2022 zal in drie modificaties op de Russische markt worden geleverd voor 29 000-31 000 euro. De prijs van aanpassingen wordt gevormd in functie van de comfortcreërende en functionele eigenschappen van optionele uitrustingen.

concurrenten

In de top 5 van hetzelfde soort echte concurrenten staan ​​de nieuwste versies van KIA Sportage , Peugeot 3008, Skoda Karoq , Nissan X-Trail en Mazda CX-5 .