Subaru Outback 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De komende Subaru Outback 2022 zal meer updates introduceren. Na de herinrichting van 2021 wordt de outback van 2022 niet meer zo ingrijpend gewijzigd. Een hybride aandrijflijn en een nieuw uitrustingsniveau zijn echter meer dan voldoende om klanten tevreden te houden. Ook zijn het exterieur en interieur slechts licht vernieuwd. Ook het motorengamma blijft behouden, maar de outback-SUV zal ongetwijfeld doorgaan met goede verkopen.

Het is een model zonder echte concurrentie om een ​​aantal redenen. De grootste rivalen zijn Ford Edge, Hyundai Santa Fe en Honda Passport. Het nieuwe Outback-model zal naar verwachting in 2021 in de verkoop gaan, waarschijnlijk in de tweede helft van het jaar.

Subaru Outback 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Externe en interne veranderingen in de outback 2022

De gloednieuwe Subaru Outback 2022 zal enkele updates introduceren. De Japanse fabrikant zal na het herontwerp echter geen significante upgrades leveren. Voor 2022 levert Subaru aangepaste achterlichten en een iets grotere grille. De koplampen en bumpers zijn vervelend. De Outback heeft een bodemvrijheid van 8,7 inch en is een goede terreinwagen. Het wereldwijde platform is onlangs aangepast om plaats te bieden aan een hybride aandrijflijn.

✓ U kunt ook controleren:

Wat betreft de interieurveranderingen, zal Outback technologische updates ontvangen. Dit omvat een nieuwe versie van het infotainmentsysteem en nieuwe rijhulpsystemen. Nieuwe functies zijn echter optioneel in de basisvariant outback. Bovendien biedt Subaru waarschijnlijk een langere lijst met standaarduitrusting. Dat gezegd hebbende, een 7-inch touchscreen en standaard en optionele bekleding blijven.

Subaru Outback 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe uitrustingsvariant

Diverse betrouwbare rapporten hebben gezegd dat de nieuwe Subaru Outback in 2022 een nieuw uitrustingsniveau krijgt . Bovendien moeten Forester en Crosstrek ook met dezelfde variant reizen. Het is een nieuwe uitrustingsvariant “Wilderness”, hoewel de naam nog niet officieel is.

Het is een versie die de terreinvaardigheden van de SUV zal verbeteren. Terwijl off-road rijden verbetert, weten we nog steeds niet precies welke upgrades deze uitrusting te bieden heeft. De productie van de Outback 2022 is nog niet begonnen, dus Subaru zal de komende maanden waarschijnlijk meer details vrijgeven.

Subaru Outback 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Specificaties hybride aandrijflijn

De komende Subaru Outback 2022 introduceert een hybride aandrijflijn. Volledige details zijn nog niet beschikbaar, maar verschillende bronnen melden hetzelfde probleem. Hier is het ding, het huidige model is verkrijgbaar met een 2,5-liter viercilinder. Deze motor wordt vervangen door een 2,4 liter viercilinder. De nieuwe motor zal een turbolader gebruiken en 260 pk en 277 lb-ft koppel produceren.

Dat is een enorme verbetering, en Subaru zal ook een CVT-transmissie en standaard AWD-systeem leveren. Het hybride systeem combineert een nieuwe motor met elektromotoren en een accupakket. Het totale vermogen bedraagt ​​ongeveer 250 pk en een koppel van 300 Nm. Bovendien belooft Subaru samen meer dan 35 mpg.

Subaru Outback 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Subaru Outback 2022 releasedatum en prijs

De aankomende Subaru Outback 2022 moet weer zo’n 27.000 euro kosten. In het geval van de hybride variant begint de prijs bij 32.000 euro of iets meer. Volgens Subaru komt de volledig elektrische Outback in 2023 op de markt. Daarvoor zal de Hybrid Outback 2022 ergens in 2021 in de verkoop gaan. De SUV in de outback zal blijven concurreren met Ford Edge, Honda Passport en Hyundai Santa Fe.