Subaru Outback 2020: prijzen, foto’s, functies, technische gegevens

De komende Subaru Outback 2020 markeert het begin van de vijfde generatie. Deze SUV zal grote veranderingen en verbeteringen doorvoeren. Aan de andere kant zal de Subaru Outback 2020 ook enkele subtiele veranderingen ondergaan, en 2020 zal daarop voortbouwen. Deze middelgrote SUV komt met hetzelfde ontwerp, maar krijgt ook advies van de Viziv Tourer. Er is ook een nieuw chassis en de auto-achtige SUV in de outback laat zijn zescilindermotor vallen.

Een vierwielaandrijving is mogelijk omdat Subaru een van de bekendste leveranciers van dit systeem is. Het interieur is modern en ruim en de veiligheidsbeoordeling is geweldig. De rit is soepel en de bediening is geweldig. Als u op zoek bent naar een middelgrote SUV met een hoog rendement, een goed uitgerust interieur en een modern exterieurdesign, bent u over het algemeen op de juiste plek.

Subaru Outback 2020: prijzen, foto’s, functies, technische gegevens


De Subaru Outback 2020 zal enkele hints overnemen van het Viziv Tourer-model

Zoals we schreven, markeert de Subaru Outback 2020 het begin van de nieuwe generatie en de updates zijn zeer waarschijnlijk. Verwacht echter niet te veel, want de verhoudingen en afmetingen van de SUV zijn hetzelfde als voorheen. De vorm blijft ook behouden. Bovendien is de algehele styling helemaal niet veranderd. Sommige aanwijzingen zijn echter afkomstig van het Viziv Tourer-model en deze aanwijzingen zijn zichtbaar. De voorkant is licht herzien, b.v. B. door nieuwe lijnen en vouwen. Ook de voorbumper is iets verbeterd. De wielbasis aan de zijkanten kan nu langer zijn en de achterkant blijft hetzelfde.


✓ U kunt ook controleren:

De grootste verandering is echter zeker een nieuw platform. Subaru is van plan de nieuwe architectuur in alle voertuigen van de volgende generatie te installeren. Het nieuwe chassis is sterker en zou geluid en trillingen moeten verminderen. Hetzelfde platform ondersteunt de Impreza- en Forester-modellen en de feedback is vooralsnog meer dan positief. Het 2019-model krijgt een nieuw chassis en enkele extra uiterlijke wijzigingen. Over het algemeen zal het 2020-model tot nu toe de mooiste outback zijn.


Subaru Outback 2020: prijzen, foto’s, functies, technische gegevens

Subaru Outback 2020 interieurveranderingen

Helaas is het interieur van de gloednieuwe Subaru Outback 2020 niet geüpgraded. Van lay-out tot ontwerp, alles blijft hetzelfde. De functies blijven ook ongewijzigd. Het interieur doet ons echter denken aan het interieur van de Legacy, en dat is maar goed ook. Subaru biedt geweldige cabinematerialen, waaronder hout, chroom en leer.


De meeste van deze materialen zijn echter optioneel op het basismodel en standaard op de bovenpanelen. De touring kuip is een goed voorbeeld en dit model krijgt nieuwe lederen stoelen in Java Brown. Daarnaast krijgen deurpanelen en armleuningen hetzelfde type bekleding. Het contrasterende stiksel in ivoor is opmerkelijk en zorgt voor een donkerdere look.

Andere pianozwarte inzetstukken en houtnerfaccenten maken het gevoel van luxe compleet. Satellietnavigatie en een verwarmd stuur zijn standaard op het touringmodel. De outback biedt plaats aan maximaal vijf personen in de twee rijen stoelen. De tweede rij klapt in de 60/40 opstelling en de laadruimte is groot. Beveiliging is een andere dominante categorie als het gaat om outback-modellen.

Beveiligingsopties

Deze middelgrote SUV biedt een lange lijst van rijhulp- en veiligheidssystemen. De nieuwe EyeSight-suite van het bedrijf is optioneel en bevat informatie zoals waarschuwing voor het verlaten van een rijstrook en adaptieve cruisecontrol. Adaptieve koplampen worden ook aangeboden, evenals de noodrem en achteruitrijcamera.

Subaru Outback 2020: prijzen, foto’s, functies, technische gegevens

Subaru Outback 2020 aandrijflijn

Het 2019-model zal verkrijgbaar zijn met twee motoren. U kunt kiezen uit 2,5 liter viercilinder en 3,6 liter zescilinder. De Subaru Outback 2020 zal de zescilinder echter overboord gooien. De 2,5 liter blijft een standaard keuze.

Het kan tot 175 paarden en 174 lb-ft koppel produceren. Brandstofverbruik levert 25 mpg in de stad en 32 mpg op de snelweg. Het 2020-model krijgt zeker een optionele aandrijflijn, maar er is momenteel geen informatie over de nieuwe motor. Volgens recente geruchten zou echter een 2,4-liter-eenheid uit het Ascent-model kunnen worden gehaald.

In dit geval krijgt de Subaru Outback 2020 een viercilinder-banger met 260 pk en 277 lb-ft koppel. Andere rapporten suggereren een 2,5 liter van het Forester-model. Aan de andere kant is een hybride aandrijving een zeer waarschijnlijk resultaat voor de outback van de nieuwe generatie. Subaru gaf toe dat de hybride aandrijving momenteel in ontwikkeling is. Het zou een standaardmotor moeten combineren met de elektromotor en het totale vermogen zal springen voor ongeveer 50 pk. Om nog maar te zwijgen over de brandstofverbruikscijfers, die verbazingwekkend zouden moeten zijn.

Subaru Outback 2020: prijzen, foto’s, functies, technische gegevens

Subaru Outback 2020 prijs en releasedatum

De komende Subaru Outback 2020 komt in de zomer van volgend jaar aan. De prijs zou ongeveer 1.800 euro hoger moeten zijn dan het huidige model. Als het basismodel nu rond de 25.500 euro kost, zou het 2020-model rond de 27.400 euro moeten kosten.

De hybride variant Subaru Outback 2020 kost bijna 37.100 euro. De prijzen zijn nog steeds betaalbaar. Op geen enkele manier goedkoper dan de concurrentie zoals Kia Sorento of Ford Edge. Houd er echter rekening mee dat deze modellen niet standaard vierwielaandrijvingconfiguraties bieden.  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 stimme, im mittleren: 5 von 5)