Subaru Forester 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Ook de nieuwe Subaru Forester 2021 is verbeterd. Deze informatie is al bevestigd door de autofabrikant. De komende SUV wordt zowel optisch als mechanisch gewijzigd. Deze omvatten hybride schijven en tal van externe verbeteringen.

Daarnaast is het interieur verfijnd en ziet het er beter uit. Bovendien biedt de cabine nu meer comfort en meer technologie. Subaru zal opnieuw de Forester STI-versie aanbieden, die ongeveer 300 paarden zal leveren.

Subaru Forester 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Forester 2021 exterieur facelift

Van buiten verwachten we geen grote verbeteringen. Zowel het ontwerp als het ontwerp zijn grotendeels bewaard gebleven. Natuurlijk zullen er zeker enkele kleine veranderingen plaatsvinden. De nieuwe Subaru Forester 2021 komt met een hoekige benadering en de vorm is enigszins gewijzigd. Meer chromen strips worden aangeboden en zijn op het eerste gezicht zichtbaar. Een raster is vergroot, maar niet essentieel.

Bovendien zien de voor- en achterbumpers er brutaler uit dan voorheen. Deze keer rijdt New Forester op een langere wielbasis. Dit leidt tot meer beenruimte in het interieur, vooral voor de achterpassagiers. Er zullen een paar uitrustingsniveaus zijn, zodat u uw nieuwe Forester sportiever kunt maken. Als je van luxe houdt, is dit een andere optie.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur tech

Interieur is een andere afdeling waar Subaru geen drastische wijzigingen zal aanbrengen. De komende Subaru Forester 2021 krijgt meer beenruimte. Nu kunnen de achterpassagiers genieten van veel beenruimte. Deze SUV krijgt ook meer technologie. Dat gezegd hebbende, kunnen we een lange lijst met standaardfuncties verwachten. Forester biedt airconditioning, navigatie, Bluetooth en twee USB-poorten in twee zones.

Deze SUV is optioneel uitgerust met een premium geluidssysteem van Harman Kardon, stoelverwarming en een stuur. Er wordt een 8-inch touchscreen aangeboden, samen met keyless entry, Android Auto en Apple CarPlay. Om veiligheidsredenen biedt Subaru indrukwekkende rijhulpfuncties. Dit omvat automatisch noodremmen, actieve rijstrookcontrole, adaptieve cruisecontrol en bewaking van de dode hoek. Dankzij een nieuwe stoffen bekleding is het comfort nu nog beter.

Subaru Forester 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Hybride speculatie, specificaties, overdracht

New Forester blijft rijden met zijn standaard 2,5-liter benzinemotor. Deze eenheid produceert 170 paarden en een koppel van 174 lb-ft. Hoewel deze motor niet zo krachtig is, heeft hij een snelheid van 42 km / u in de stad en 33 km / u op de snelweg. Over brandstofverbruik gesproken: de Subaru Forester uit 2021 zal naar verwachting een geheel nieuwe hybride aandrijving leveren.

Dit is nog niet bevestigd, maar betrouwbare bronnen voorspellen verbazingwekkende kilometers en meer dan 220 pk. U kunt ook dezelfde optionele 2,0-liter turbomotor verwachten die 250 pk en een koppel van 260 lb-ft produceert. Net als bij het huidige model zal Subaru een CVT-transmissie aanbieden.

Subaru Forester STI

Het is logisch dat Subaru van plan is de krachtige STI-variant van de Forester voort te zetten. De komende Subaru Forester STI 2021 zal een 2,5-liter viercilindermotor gebruiken, die te vinden is in het huidige Impreza WRX STI-model.

Deze motor levert ongeveer 300 paarden en u kunt een sportiever rijgedrag en een lagere rijhoogte verwachten. Daarnaast is de aerodynamica verbeterd en voelt alles aan dit model sportief aan. Het interieur krijgt meer standaardfuncties en meer soa-insignes.

Subaru Forester 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Subaru Forester 2021 prijs en releasedatum

We hopen dat de prijzen intact blijven. De Subaru Forester 2021 kost waarschijnlijk hetzelfde als zijn voorganger. Dat betekent dat je deze SUV voor ongeveer 22.700 euro kunt kopen. Wanneer Forester Hybrid arriveert, kost het dichter bij 27.800 euro. Subaru is van plan in de tweede helft van 2020 zijn nieuwste SUV te lanceren.