Subaru Forester 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Met het ontwerp van de Subaru Forester 2020 is er nieuws dat de fabrikant momenteel werkt aan het nieuwe Subaru Forester 2020-model, dat deze SUV een aantal nieuwe functies zal geven. Volgens sommige websites zal het aankomende model enkele veranderingen ondergaan aan de buitenafdeling en zullen sommige nieuwe technologieën deze keer binnenshuis beschikbaar zijn.

De aankomende Subaru Forester van 2020 zal worden aangeboden met een ruimere cabine dankzij de langere wielbasis. En de bodemvrijheid van 8,7 inch is ideaal voor barre weersomstandigheden.

Subaru Forester 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Subaru Forester 2020 Exterieur Update

De Subaru Forester 2020 behoudt het oude ontwerp en voegt een aantal nieuwe functies en updates toe. Het bedrijf vertrouwt duidelijk op een veilig ontwerp dat succesvol is gebleken. De meeste Subaru Forester 2020- updates zijn onderhuids gemaakt.

✓ U kunt ook controleren:


De voor- en achterkant van deze SUV is bijna identiek aan de vorige. Het onderste paneel van de fabrikant beschermt deze SUV tegen modder en stenen. In het model van dit jaar zijn de dakrails standaard op alle bekleding. De LED-koplamp als achterlicht ziet er ook goed uit en is op de een of andere manier beter dan de huidige. Volgens sommige geruchten is het rijden van de nieuwe Forester verbeterd en is het nu veel stiller dan het vorige model.

Subaru Forester 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Subaru Forester 2020 interieurontwerp en functies

De nieuwe Subaru Forester 2020 is een zeer sterke rivaal in dit segment. Dit model biedt veel nieuwe technologieën en heeft een 1,2 inch grotere voorstoel dan concurrenten zoals de Honda CR-V, de Nissan Rogue en de Toyota RAV4. Zoals we weten, heeft de fabrikant een langere wielbasis toegevoegd aan de Forester 2020 om de beenruimte op de achterbank te verbeteren.


Maar net als het huidige model, zal het nieuwe model worden uitgerust met hetzelfde infotainment-touchscreen-systeem en een waarde van 6,5 inch bieden voor het basismodel of een waarde van 8,0 inch voor het hogere model. Met basismodel 1 krijgen kopers ook functies zoals Apple CarPlay, Android Auto en EyeSight, automatische klimaatregeling, elektronische parkeerrem en automatische elektrische deursloten.

Beveiligingsafdeling

De veiligheid is ook goed dankzij de adaptieve cruisecontrol, het remmen vóór de aanrijding, het gasklepregeling vóór de botsing, de waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook en het waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijstrook.


Subaru Forester 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Motorvermogen van Subaru Forester 2020

Het geheel nieuwe Subaru Forester 2020- model is uitgerust met een 2,5-liter Flat-4-motor die 181 pk en 176 lb-ft koppel kan leveren. Deze editie werd weinig verhoogd als we naar de vorige versie kijken. Toch biedt het nieuwe motorsysteem 12 paarden en 2 pond-voet koppel meer dan het vorige. Het bedrijf zegt dat 90 procent van het gebruikte materiaal nieuw is en dit omvat een sterker blok en een nieuw systeem voor directe injectie.

De sport- en touringboswachters zullen beschikbaar zijn met CVT-functies die een 7-traps automatische transmissie via schakelpeddels simuleren. Net als het vorige model zal ook het nieuwe model worden uitgerust met een SI-aandrijfsysteem. Dit systeem stelt de bestuurder in staat om te schakelen tussen soepel (intelligent) of (sportief) aandrijfvermogen. Volgens de laatste informatie zal de nieuwe Subaru Forester 2020 dezelfde EPA-waarden voor brandstofverbruik bieden van 26 MPG City / 33 MPG Highway / 29 MPG gecombineerd.

Subaru Forester 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Subaru Forester 2020 releasedatum en prijs

De nieuwe Subaru Forester 2020 wordt in oktober gelanceerd. Het basismodel wordt geleverd met een door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van circa 23.200 euro. Deze prijs is inclusief richttarief van circa 900 euro.

Daarnaast begint de Forester Premium vanaf 26.000 euro. Deze bekleding zal leverbaar zijn met X-mode of vierwielaandrijving, lichtmetalen velgen, privacyglas, dakrails en panoramisch zonnedak. Het middelste uitrustingsniveau is Sport, dat ongeveer 27.800 euro kost, terwijl de Limited 29.700 euro kost. De top van het Touring-aanbod zal een prijs van 32.500 euro bereiken.