Subaru Crosstrek XTI 2020: specificaties, prijs, releasedatum

De Subaru Crosstrek XTI 2020 is een compacte crossover die eersteklas voorzieningen biedt, zowel van binnen als van buiten. Het huidige model ziet er van hoge kwaliteit en aantrekkelijk uit. Hoewel er geen grote veranderingen zullen zijn, krijgt de Crosstrek XTI een nieuwe motor. Er is veel standaarduitrusting beschikbaar en we verwachten geweldige dingen van dit model.

Subaru is klaar om geweldige bekleding aan te bieden die Alcantara-materialen bevat. De buitenkant is iets verbeterd en oogt iets scherper dan zijn voorganger. De 2,5 liter en handgeschakelde versnellingsbak wordt de grootste upgrade. Hierdoor levert de Crosstrek XTI 2020 meer vermogen. Helaas is dit de enige motoroptie.

Subaru Crosstrek XTI 2020: specificaties, prijs, releasedatum


Subaru Crosstrek XTI 2020 frontend ziet er sportief uit, vooral de bumper

Zoals eerder vermeld, zal de Subaru Crosstrek XTI 2020 geen grote externe veranderingen vertonen . Het ontwerp is nog fris en deze kleine cross-over draait op een modulair wereldwijd platform. Hetzelfde platform ondersteunt de huidige Subaru Impreza. De styling is erg modern en aantrekkelijk. Het zessterrenmerk heeft een herkenbare ontwerptaal gebruikt, dus je kunt zien dat sommige aanwijzingen bijna hetzelfde zijn als het outback-model.


✓ U kunt ook controleren:

Er komen echter twee modellen in bijna dezelfde vorm, maar de Crosstrek wordt iets kleiner. Speculatie suggereert dat Subaru nieuwe koetswerkkleuren zou kunnen introduceren. De voorkant ziet er sportief uit, vooral de bumper. De luchtinlaten zijn net als de onderste grille iets groter. De koplampen zijn hetzelfde en ook de achterlichten blijven intact. Het zijprofiel leidt tot ietwat scherpere lijnen en vouwen.


Subaru Crosstrek XTI 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Subaru Crosstrek XTI 2020 interieur Gebruik materialen van hoge kwaliteit

Hetzelfde verhaal gaat van binnenuit. De Subaru Crosstrek XTI 2020 bevat slechts kleine upgrades. Het interieur ziet er echter al top uit en presteert beter dan de meeste van zijn concurrenten als het gaat om comfort. Het interieur is zeer modern en het gebruik van hoogwaardige materialen is verbluffend.


Het algehele ontwerp van de cabine van de Subaru Crosstrek XTI 2020 is meer dan elegant en beide rijen bieden veel been- en hoofdruimte. Dit is een groot voordeel voor de kleine crossover, omdat er gemakkelijk vijf volwassenen in passen. Daarnaast biedt het functionele en praktische interieur 21 kubieke voet laadruimte. Het inklappen van de achterstoelen opent tot 55 kubieke voet. Subaru zal ook meer Alcantara-materialen en meer echt leer aanbieden. De lijst met standaarduitrusting is lang, maar sommige premiumfuncties zijn optioneel.

Subaru Crosstrek XTI 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Subaru Crosstrek XTI 2020 aandrijflijn en acceleratietijd

De echte upgrades vinden plaats onder de motorkap. De Subaru Crosstrek XTI 2020 krijgt een nieuwe motor. De 2,0-liter viercilinder wordt vervangen door de legendarische 2,5-liter turbobox. Dezelfde motor is te vinden in het WRX STI-model. Het kan tot 305 paarden en een koppel van 290 lb-ft produceren. Hoewel de CVT-transmissie beschikbaar is, vinden veel fans en klanten het feit dat de handmatige transmissie standaard zal zijn. Nieuwe motor betekent meer innovatieve systemen.

Zo is er nu samen met de DCCD (Driver Controlled Center Differential) een elektrisch middendifferentieel verkrijgbaar. Hierdoor kunt u uw voertuig aanpassen aan de verschillende soorten terrein. Automatische rijmodus is ook beschikbaar. Kunt u zich een Subaru voorstellen zonder vierwielaandrijving? De Crosstrek XTI 2020 heeft echter de beroemde symmetrische configuratie op alle wielen. Dankzij al deze innovaties sprint een kleine crossover in 5,0 seconden van 0 naar 60 mijl per uur. De topsnelheid wordt geschat op 140 mph.

Hybride

Volgens het laatste nieuws krijgt het nieuwe Subaru Crosstrek 2020- model ook een hybride motor. De plug-in hybride combineert een 2,0-liter benzinemotor met twee elektromotoren. Het totale vermogen van deze versie zal circa 150 pk bedragen. Als u een cross-over nodig heeft die een uitstekend brandstofverbruik biedt, dan is dit model iets voor u. Er is een verbazingwekkende 90 mpg in een gecombineerde rit. Bovendien kan dit model 17 mijl afleggen op het volledig elektrische model.

Subaru Crosstrek XTI 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Subaru Crosstrek XTI 2020 prijs en releasedatum

Het kleine cross-oversegment wordt steeds duurder. De Subaru Crosstrek XTI 2020 is echter verkrijgbaar voor 27.800 euro. Ter vergelijking: Standard Crosstrek kost 20 900 euro. Het hybride model kan echter beginnen bij een prijs van 32.500 euro. U vindt het misschien wel of niet leuk, maar als u een snelle crossover van hoge kwaliteit wilt, moet u betalen. Crosstrek XTI gaat de concurrentie aan met gevestigde concurrenten zoals de Mercedes GLA45 AMG en Audi RS Q3. De nieuwste crossover van Subaru is begin 2020 verkrijgbaar bij dealers.  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 stimme, im mittleren: 5 von 5)