Subaru Crosstrek 2020: prijzen, foto’s, functies, technische gegevens

De aankomende Subaru Crosstrek 2020 is een kleine crossover SUV met een grote bodemvrijheid en een hoge veiligheidsclassificatie. Zoals bij alle nieuwe Subaru-modellen, is vierwielaandrijving standaard. Het interieur biedt een uitstekende lijst met standaarduitrusting en het comfort is ook geweldig. De buitenkant heeft een modern design met prachtige karakterlijnen en de algehele vorm is geweldig. Crosstrek is een compleet pakket dat functionaliteit combineert met kwaliteit.

Het standaardmodel heeft een enkele aandrijflijn, maar deze crossover biedt zoveel variaties en functies. Op dit moment blijft de enige motor een 2,0-liter viercilinder met een uitstekend brandstofverbruik. Het exterieur zal kleine verbeteringen ondergaan en het interieur blijft intact. Over het algemeen is de 2020 Crosstrek een veelzijdige compacte crossover met een hoog niveau van comfort, modern design en uitstekende rijkwaliteit.


Het exterieur van de Subaru Crosstrek 2020 is identiek aan het Subaru Impreza-model

Kortom, de Subaru Crosstrek 2020 is een kleinere hatchback die is verhoogd om een ​​cross-over te worden. Op het eerste gezicht lijkt Crosstrek erg op de vijfdeurs Subaru Impreza. Hoewel er enkele verschillen zijn, kunnen we dit geen uniek ontwerp noemen. We moeten toegeven dat Subaru nooit veel aandacht heeft besteed aan het exterieurontwerp. Bovendien zal de Crosstrek 2020 helemaal niet verschillen van zijn voorganger. De veranderingen zijn klein, maar we kunnen begrijpen dat het huidige model het begin markeert van een nieuwe generatie.


✓ U kunt ook controleren:

Aan de andere kant is vooruitgang zichtbaar omdat het model van de nieuwe generatie er veel beter uitziet dan de eerste generatie. Aan de voorkant hebben de mistlampen nieuwe inzetstukken en extra chromen accenten. De achterkant heeft dezelfde achterklep en achterlichten als het huidige Impreza-model. De achterkuip is echter anders en de achterklep is iets breder. Het zijprofiel voegt unieke wielen toe en Subaru introduceert exterieurkleuren “Cool Grey Khaki” en “Sunshine Orange”. Deze twee kleuren passen volgens Subaru perfect bij de matzwarte panelen.


Subaru Crosstrek 2020 interieur

De gloednieuwe Subaru Crosstrek 2020 is een crossover met twee rijen en vijf zitplaatsen met een degelijk interieur. Het is tenslotte een compact model. Verwacht dus geen royale beenruimte. Aan de andere kant is de laadruimte geclassificeerd op 20,8 kubieke voet en kunnen de neerklapbare achterstoelen 55,3 kubieke voet openen. Het dashboard ziet er slanker uit, maar we denken nog steeds dat de twee schermen groter zouden kunnen zijn, vooral het bovenste scherm. De centrale HVAC-ventilatieopeningen bevinden zich nu aan de zijkant van het scherm, in plaats van erboven, zoals voorheen.


Het ontwerp van het instrumentenpaneel wijkt enigszins af van het algehele interieur. Het instrumentenpaneel heeft echter nog steeds twee analoge displays en een 4,5-inch TFT-display. Het display geeft belangrijke voertuiginformatie zoals de snelheid. De deurpanelen zijn geheel nieuw en de middenconsole heeft een veel vlakker design. De voorstoelen hebben een nieuw naaipatroon en stevigere hoofdsteunen. We houden van de positie van de bestuurdersstoel en het goede zicht.

Beveiliging

Subaru besteedt altijd speciale aandacht aan de beveiligingsafdeling. De Subaru Crosstrek 2020 is niet anders, hij heeft een goede veiligheidsbeoordeling. Deze compacte crossover biedt ook tal van rijhulpfuncties. Adaptieve cruisecontrol, pre-collision braking, grootlichtassistent en rijstrookwaarschuwingssysteem worden aangeboden.

Daarnaast zijn dodehoekbewaking, koplampen die reageren op de stuurinrichting en achteruitrijhulp beschikbaar. Sommige voorzieningen zijn standaard en sommige zijn optioneel. We raden echter het EyeSight-stuurprogrammapakket aan. Dit pakket voegt alle belangrijke systemen toe en is zelfs beschikbaar op basis van Crosstrek.

Subaru Crosstrek 2020 motor

De gloednieuwe Subaru Crosstrek 2020 is verkrijgbaar met slechts één motor en is een 2.0 liter motor. Deze viercilinder boxer unit heeft een lager zwaartepunt, wat voor een betere handling zorgt. Het kan tot 152 paarden produceren en een koppel van 145 lb-ft. Een handgeschakelde zesversnellingsbak is standaard op de modellen Base en Premium. Aan de andere kant is een automatische CVT-transmissie optioneel en standaard voor de beperkte kuip. Hoewel het gebrek aan prestaties opmerkelijk is, is het brandstofverbruik indrukwekkend.

Het is bekend dat Subaru standaard een vierwielaandrijving gebruikt. Hetzelfde geldt voor het Crosstrek-model. Het brandstofverbruik is groot, aangezien de Crosstrek met de handmatige transmissie 23 MPG levert in de stad en 29 MPG op de snelweg. Een CVT-transmissie levert nog betere nummers, 27/33 mpg klinkt geweldig.

Deze compacte crossover kan tot 1.500 pond trekken. Sommige geruchten zeggen dat de plug-in hybride variant ook zou kunnen aankomen. Het model 2021 klinkt echter als een meer realistische optie.

Subaru Crosstrek 2020 prijs en releasedatum

De prijs voor de Subaru Crosstrek 2020 Small Crossover SUV begint bij 21.350 euro. De prijs staat voor het basismodel met handgeschakelde versnellingsbak. Een CVT-verzending kost 930 euro extra. Beperkte modellen kosten 27.000 euro en bieden premiumfuncties.