Subaru Ascent 2020: specificaties, prijs, releasedatum

De Subaru Ascent 2020 is voor het tweede jaar op rij in uitvoering. Het vlaggenschip van Subaru is een crossover met drie rijen met veel laad- en passagiersruimte. De klim blijft verbeteren, maar in 2020 worden er slechts twee upgrades aangeboden. Design, design, afmetingen en vorm blijven grotendeels behouden. Het nieuwe model heeft een elektrisch achterklepsysteem.

Hetzelfde verhaal gaat verder in de cabine. Het nieuwe herinneringssysteem voor de achterbank is in feite de enige update. Onder de motorkap biedt 2020 Ascent dezelfde 2,4-liter viercilinder turbocompressor. Nieuwe systemen zijn beschikbaar in alle uitrustingsvarianten en Subaru zal de veiligheidsbeoordeling verder verbeteren.

Subaru Ascent 2020: specificaties, prijs, releasedatum


Subaru Ascent 2020 nieuwe functies

Met een wielbasis van 113,8 inch is Ascent de grootste SUV Subaru ooit gebouwd. Het nieuwe model draait op het wereldwijde platform van het bedrijf. Het frame is relatief nieuw en het rijcomfort is perfect. De nieuwe 2020 Subaru Ascent is ook uitgerust met uitgebreide geluiddempende materialen. Er zijn vier uitrustingsniveaus.


✓ U kunt ook controleren:

Het touring-model met topassortiment is standaard uitgerust met opvouwbare zijspiegels. Richtingaanwijzers zijn geïntegreerd in de spiegels. Ascent krijgt in 2020 slechts één nieuwe functie. Het is een elektrische achterklepslotfunctie. Bovendien zal Ascent zijn rechtopstaande ontwerp en scherpere ontwerp voortzetten. Projectorkoplampen en 18 inch wielen zijn standaard.


Buitenkleuren

De gloednieuwe Subaru Ascent 2020 is verkrijgbaar in zes verschillende koetswerkkleuren. Klanten kunnen kiezen tussen de kleuren Crystal Black en Crystal White Pearl. Daarnaast biedt Subaru Abyss Blue Pearl, Crimson Red Pearl en Cinnamon Brown Pearl. Magnetietgrijze kleur is de enige metalen optie.

Subaru Ascent 2020: specificaties, prijs, releasedatum


Uitzicht op de cabine

Van binnen blijft de Subaru Ascent 2020 een scherp design en hetzelfde interieur bieden. De cabine is zeer modern en biedt plaats aan maximaal acht passagiers. Subaru zal echter geen significante wijzigingen aanbrengen. De enige upgrade is het gloednieuwe herinneringssysteem voor de achterbank. Deze functie is beschikbaar in alle uitrustingsvarianten.

De touring touring bekleding biedt standaard one-touch interieurverlichting. Het basismodel heeft vier USB-poorten, een 6,5 inch touchscreen, een klimaatregeling met drie zones en een geluidssysteem met 6 luidsprekers. Ascent is een van de veiligste SUV’s op ware grootte op de markt. Crashtests worden beoordeeld met een maximum van vijf sterren. Alle eer gaat naar het EyeSight-beveiligingssysteem van Subaru.

Subaru Ascent 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Motorspecificaties

De komende Subaru Ascent 2020 zal blijven rijden met een 2,4-liter viercilindermotor. Deze turbocompressor kan tot 260 pk en 277 lb-ft koppel produceren. Het iconische symmetrische vierwielaandrijvingssysteem van Subaru is standaard. Er is ook een CVT-transmissie beschikbaar.

De klim kan echter 5.000 pond slepen. Deze SUV van volledige grootte kan tot 500 mijl afleggen op een enkele tank. Op de snelweg is het brandstofverbruik 26 mpg en Ascent heeft 8,7 inch bodemvrijheid.

Subaru Ascent 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Subaru Ascent 2020 upgradeprijs en beschikbaarheid

De nieuwe Subaru SUV is verkrijgbaar voor dezelfde prijs als het huidige model. Daarnaast begint de Subaru Ascent 2020 bij 31 100. Premium trim kost 31 200 euro en beperkte trim 37 600 euro. Touring trim kost 43 600 euro extra.