SsangYong J100 2022: specificaties, prijs, releasedatum

SsangYong heeft officieel zijn volgende elektrische auto aangekondigd. Het is bekend onder de codenaam SsangYong J100 en zal in 2022 werkelijkheid worden. Een middelgrote SUV die het Zuid-Koreaanse merk zal helpen zijn transitieplannen voor elektrische mobiliteit te versnellen.

xrsxdzkn- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Het elektrische offensief van SsangYong is in volle gang. Vastbesloten om zijn plannen voor de overgang naar duurzame mobiliteit te versnellen, heeft deze grote Zuid-Koreaanse fabrikant nieuwe details vrijgegeven over de routekaart die hij de komende jaren zal volgen. De productie van de SsangYong Korando e-Motion is al aan de gang en zal later dit jaar de Europese dealers bereiken. In 2022 gaat het merk echter nog een stap verder met de introductie van een elektrische seconde. Het is de SsangYong J100 2022 .

De aankomende elektrische auto van SsangYong staat bekend onder de interne code J100. Een model dat voorbestemd is om een ​​leider te zijn vanwege de functies en nieuwigheden die het zal brengen. Het merk verzekert en benadrukt echter dat het trouw zal blijven aan de taal en unieke ontwerpstijl die het Zuid-Koreaanse bedrijf altijd heeft gekenmerkt. Helaas is er voorlopig niet veel informatie over, hoewel er enkele schetsen zijn vrijgegeven die een idee geven van hoe het eruit zal zien.

jgswakzo- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

SsangYong J100 2022, een nieuwe elektrische middelgrote SUV

SsangYong heeft besloten het ontwikkelingsproces van de aankomende elektrische auto te versnellen. De oorspronkelijke plannen van het bedrijf riepen op tot de lancering van een elektrische auto aangedreven door een speciaal platform ondersteund in 2024. Dat wil zeggen, drie jaar nadat de Korando e-Motion op onze markt kwam. Ten slotte lijkt alles erop te wijzen dat deze periode is ingekort. SsangYong heeft echter niet bevestigd of de J100 de hierboven genoemde specifieke elektrische architectuur zal gebruiken.

✓ U kunt ook controleren:

Het zal zijn als middelgrote SUV beschreven, maar de waarheid is dat het ontwerp dat te zien is in de schetsen die dit artikel illustreren, een sfeer geeft die meer typerend is voor een terreinwagen. Een sterk, robuust en veilig voertuig. Dit alles op smaak gebracht met diverse details om het landelijke aspect te onderstrepen waar de klant van dit type voertuig in hoge mate naar op zoek is. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de voorkant, waarin zeer dunne en horizontale koplampen zijn verbonden met de grille.

pdszxjeu- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De motorkap heeft een hoge positie en contrasteert met de bumper waar we een omvangrijke verdediging zullen vinden. Het gehele onderste deel van de carrosserie wordt beschermd door plastic bumpers en aan de achterzijde zijn de bestuurders verticaal geplaatst, waardoor de auto enigszins wordt omsloten. Overigens is het ook belangrijk om de vorm van de wielkasten te benadrukken.