Skoda Rapid 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Skoda Rapid is een luxe draagvleugelboot in de serie, met werkelijk verbluffende schoonheid en een uitstekend bereik. Bespaar bijna 18 km/u op de weg. Met kleine aanpassingen is het geschikt voor maximaal 6 personen. Zorg voor een goed audiosysteem en een Bluetooth-verbinding. 

U kunt langer reizen, want zelfs lange reizen zijn zeer comfortabel. U kunt tevreden zijn met de huidige situatie, dat verzeker ik u. Snel reizen is ook goed, je kunt een langere persoon voor je laten zitten en een persoon van dezelfde lengte achter je.

Skoda Rapid 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De vorm is misschien al bekend, maar Rapid’s nieuwe hoekige afwerking zal worden verwerkt in het wereldwijde model achter Skoda Rapid, wat geen slechte zaak is. De uitdrukkelijke uitstraling is schoon en netjes, en de kamer van 2011 is goed verborgen. Een sterk karakter is uniek, maar zelfs als ruimte niet de eerste stap is, is Skoda Rapid 2022 sowieso beter. 

De nieuwe 1.0 liter benzinemotor met 110 pk heeft nieuw leven ingeblazen. Nestmachine, ik hou van herfst, maar ik geef niet veel om huisdieren. Aan de andere kant is schoonmaken de passie voor driecilindermachines. 

Skoda Rapid 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Een snelle zesversnellingsbak is standaard, maar werk gerust aan de versnellingsbak om het maximale uit uw auto te halen. Er zit een klein gaatje in de cabine en de kegels bij grotere dieren zijn schoner, maar de transportkwaliteit is over het algemeen goed. 

Skoda Rapid, afgestudeerd in 2012, heeft in 2017 enkele ontwerpwijzigingen doorgevoerd. Het 6,5-inch kleurentouchscreen van het Infinity-systeem heeft nog steeds geen satellietnavigatie. De grote hekdeur kan eenvoudig worden gemonteerd met een kinderzitje.

Skoda Rapid 2022: specificaties, prijs, releasedatum

✓ U kunt ook controleren:

innerlijke ruimte

De nieuwe 1,0-liter driecilinder turbobenzinemotor levert 110 pk en een gezond koppel van 175 Nm. Hij stopt al zijn energie op de weg via een nieuwe zesversnellingsbak. Buiten het signaal zie je de toerenteller trillen langs de rode lijn. 

De carrosserie van deze Rio Happy-motor is soepel en mooi met bijna geen scheuren in de triple. Stel de snelheid in op 1600 knopen per minuut om de turbocompressor aan te kunnen, vooral om te genieten van het krachtige middenbereik. 

Skoda Rapid 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Wat u moet weten, is dat in vergelijking met elke nieuwe Honda City. Een topsnelheid van 100 km/u is moeilijk te halen. En rijden met een snelheid van 40-100 km/u duurt 2,4 seconden.

Comfortabele en praktische cabine

Natuurlijk kan de bestuurder comfortabel in de stoel klimmen, waar niet alleen comfortabele stoelen en een hoog stuur zijn. Maar ook voldoende been-, schouder- en hoofdruimte. 

Sterker nog, de Skoda Rapid heeft brede knieën en een lager lichaam, het schot zit comfortabel en er is genoeg ruimte voor drie middelgrote volwassenen om op hun schouders te leunen.