Seat Ateca 2021: Technische informatie, prijs, publicatiedatum

De aankomende Seat Ateca 2021 wordt bespioneerd en het lijkt erop dat het nieuwe model een milde facelift verbergt. Op de foto’s die we hebben ontvangen, zien we dat de nieuwste variant met badge voor en achter in camouflagekleuren heeft.

Naast de nieuwe Ateca werd ook de aankomende Tarraco SUV op de proef gesteld. Hoewel er aan de voorkant veel camouflage is, toont de nieuwste Ateca het nieuwe grillepatroon en de aantrekkelijkere achterkant. Bovendien bevat een nieuw ontworpen bumper geen mistlampen meer.

Seat Ateca 2021: Technische informatie, prijs, publicatiedatum

Seat Ateca 2021 onthult een nieuw patroon van de grille

De nieuwe Seat Ateca 2021 crossover vertoont veel camouflage aan de voorkant. We kunnen echter enkele van de verfrissingen doorzien. De fabrikant gebruikte een nieuw patroon van de grille en de opnieuw ontworpen bumper, waarin de mistlichten niet langer zijn opgenomen. De grille ziet er aantrekkelijk uit en heeft de vorm van een zeshoek met hetzelfde maaspatroon als de Leon hatchback. De koplampen blijven hetzelfde als bij het pre-facelift-model.

Op de achterkant biedt de aankomende Seat Ateca 2021 hetzelfde aantrekkelijke ontwerp als op de voorkant. Achterlichten gebruiken de nieuwste LED en de fabrikant gebruikt hetzelfde uitlaatsysteem als het conceptmodel.

Interieur

We verwachten geen grote veranderingen in de nieuwe Seat Ateca 2021 . De cabine wordt tijdens de cyclus geüpdatet volgens de laatste informatie. Het infotainment wordt vernieuwd en het nieuwe model zal zeker meer comfort bieden. Bovendien zal SEAT waarschijnlijk meer beveiligingskits introduceren en zullen er meer standaardfuncties komen. De feitelijke handel vindt plaats aan de hogere grenzen. Dit pakket biedt meer bekledingsmogelijkheden.

✓ U kunt ook controleren:

Het zal interessant zijn om te zien wat de fabrikant in de definitieve versie zal toevoegen. Dingen zoals een fly-by-wire DSG-shifter en tabletschermen worden aangeboden in het standaardpakket. Volgens een betrouwbare bron zal de fabrikant ook meer aanpassingen en nog meer kleuropties toevoegen.

Seat Ateca 2021: Technische informatie, prijs, publicatiedatum

Onder de motorkap

Er is geen informatie over wat het nieuwe Seat Ateca 2021- model zal aandrijven . Volgens sommige websites krijgt de aankomende SUV mogelijk een plug-in hybride aandrijflijn en milde hybride technologie voor sommige benzinemotoren om het brandstofverbruik en de emissies te verminderen.

De SUV met stoelregistratie is waarschijnlijk uitgerust met een benzinemotor die 296 pk kan leveren. Volgens sommige informatie van de andere forums zal de fabrikant echter 10 pk extra en in totaal 306 pk produceren, passend bij de nieuwe Cupra Leon ST met vierwielaandrijving. Seat heeft deze informatie echter nog niet bevestigd.

Seat Ateca 2021: Technische informatie, prijs, publicatiedatum

Seat Ateca 2021 releasedatum en prijs

De nieuwe Seat Ateca 2021 is de SUV met een aantrekkelijk en stijlvol design. Dit model heeft ook een benzinemotor en mogelijk een plug-in hybride aandrijflijn.

De stoelfabrikant heeft geen informatie gepubliceerd over de releasedatum en prijs. Er zijn echter speculaties die suggereren dat dit model later dit jaar wordt uitgebracht. De prijs is nog niet bekend en we kunnen alleen wachten op meer informatie.