Renault Austral 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Dit wordt de naam van de nieuwe middelgrote SUV die het merk Renault in Spanje en specifiek in de fabriek in Palencia zal produceren. Het bevestigde vandaag de handtekening van de ruit in een verklaring.

Deze nieuwe renault austral 2022 zal ook de vervanger zijn van de Renault Kajar be, de SUV die momenteel op de markt wordt gebracht in het segment van de compacte SUV’s. Deze nieuwe Renault Austral wordt in het voorjaar van 2022 gepresenteerd en zal iets later gelanceerd worden.

bbsjhgub- Auto.me - nieuwe autos, fotos en prijzen

Deze nieuwe Renault Austral is ook een van de auto’s die Renault heeft toegewezen aan de fabriek in Palencia nadat het industriële plan 2021-2024 van de Renault Group afgelopen maart werd aangekondigd door de nieuwe president Luca de Piss.

Bovendien zal deze nieuwe Renault Austral SUV drie afgeleide auto’s produceren. De eerste is deze middelgrote SUV van 4,51 meter die de Kadjar vervangt.

Later komen er nog twee nieuwe varianten. Een van hen zal een zevenzitterversie zijn en de tweede carrosserie zal een coupé-SUV zijn. Deze drie auto’s zullen in Palencia worden geproduceerd en zullen naar verwachting allemaal in 2022 worden onthuld, hoewel het volledige assortiment iets later zou kunnen arriveren (eerst werd gezegd dat het zich zou uitstrekken tot 2024).

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

jujuuksg- Auto.me - nieuwe autos, fotos en prijzen

Met de komst van de Renault Austral zal de handtekening van de diamant het gat opvullen van de Renault Mégane, die binnenkort zal worden stopgezet. De reden is dat de nieuwe Renault Mégane, die al 100% elektrisch is, niet langer zal worden geassembleerd in de Franse pool van door Renault geproduceerde elektrische voertuigen.

Op deze manier bevestigt de fabriek in Palencia met de nieuwe Austral opnieuw haar engagement voor geëlektrificeerde versies (hybriden en plug-ins), hoewel er geen 100% elektrische versie zal zijn.

✓ U kunt ook controleren:

Zodra een van de vijf onbekenden die Renault in behandeling had, werd opgehelderd (het zou nodig zijn om de namen van de 7-zitsversie en de coupé op basis van de Renault Austral te kennen); We moeten ook weten welke de twee nieuwe modellen zijn die zijn toegewezen aan Valladolid, de tweede fabriek van de Renault Groep in Spanje (er is een derde fabriek, namelijk Sevilla, die de autodetailfabriek zal worden).

nlkdrlkc- Auto.me - nieuwe autos, fotos en prijzen

In die zin worden voor Valladolid een nieuwe SUV-B (city SUV) en een B plus (city crossover type) verwacht. Hiervan werd aanvankelijk opgemerkt dat een van hen een Mitsubishi zou kunnen zijn nadat de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi had besloten auto’s in Europa te produceren. De Renault Captur wordt al in deze fabriek geproduceerd en de productie van deze tweede generatie Captur is gegarandeerd tot rond 2027.