Porsche Macan GTS 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

De nieuwe Porsche Macan GTS 2021 is een ideaal uitgebalanceerde SUV met een aantrekkelijk design en uitstekende prestaties. Volgens Porsche zal de aankomende compacte luxe Macan GTS later dit jaar verkrijgbaar zijn vanaf $ 77.100. Bovendien wordt dit model aangeboden met een krachtige 2,9 liter V6-motor die 375 pk en een koppel van 383 lb-ft kan produceren. Dankzij deze motor kan de nieuwe GTS in slechts 4,7 seconden van 0 naar 60 mijl per uur gaan, uitgerust met het optionele Sport Chrono Pakket.

Bovendien is het interieur van topklasse en het exclusieve GTS-design maakt deze SUV tot een van de sportiefste op de markt. Veranderingen in het ontwerp liggen voor de hand en de tweede generatie zal ook meer standaardtechnologie krijgen.

Porsche Macan GTS 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

Porsche Macan GTS 2021 introduceert meer zwarte accenten

De nieuwste Porsche Macan GTS 2021 oogt sportief en luxe  .  We moeten zeggen dat dit model er erg mooi uitziet en meer hoogwaardige materialen heeft dan S-lijsten. Het ontwerp van het GTS-model biedt standaard LED-koplampen en nieuwe driedimensionale achterlichten met LED-lichtbalk. Het voorpaneel is aangepast en het GTS-model heeft meer zwarte accenten, een nieuwe grille-inzet, herziene hoekroosters en een unieke carrosserieverf.

Op het zijprofiel ziet de komende Macan GTS er verleidelijk uit dankzij de nieuwe, stijlvolle, zwartgelakte 20-inch RS Spyder lichtmetalen velgen in zijdeglans en de standaard roodgelakte remklauwen. Bovendien zal de nieuwe GTS minimale visuele veranderingen op de achterkant ondergaan. Hoe dan ook, we houden van het nieuwe dubbele uitlaatsysteem en ook van de carrosseriebumper. Headling is een van de beste en de fabrikant maakt de nieuwe versie 15 millimeter lager.

Porsche Macan GTS 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

Standverschijning en technicus

Van binnen ziet het nieuwe model Porsche Macan GTS 2021 er luxueus, sportief en modern uit. Er zullen ook veel hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën zijn. Bovendien heeft de centraal gemonteerde toerenteller van het primaire instrumentenpaneel een aantrekkelijk rood thema. Deze graphic geeft de GTS ook een onderscheidende blik naar binnen.

✓ U kunt ook controleren:

Ook zien we de karmijnrode stiksels rondom, die als optie verkrijgbaar zijn. Daarnaast is het zitcomfort uitstekend en is het GTS-model voorzien van exclusief vervaardigde, achtvoudig verstelbare met Alcantara beklede stoelen van leer en suède. Daarnaast zijn alle stoelen voorzien van GTS-logo’s op de hoofdsteunen. Kortom, de cabine is een van de beste die we de laatste tijd hebben gezien, en we houden vooral van het prachtig vormgegeven sportieve stuur.

Porsche Macan GTS 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

Porsche Macan GTS 2021 onder de motorkap

Zoals de meeste high-performance modellen van vandaag, zal ook de komende Porsche Macan GTS 2021 worden uitgerust met een krachtige motor. De fabrikant gebruikte een 2,9-liter V6 die 375 pk en een koppel van 383 lb-ft ontwikkelde.

Bovendien is deze aandrijflijn verkrijgbaar met de geautomatiseerde zeventraps transmissie met dubbele koppeling van de nieuwe Porsche met schakelpeddels. Met het optionele Sport Chrono Pakket duurt het slechts 4,9 seconden of 4,7 seconden om stil te staan ​​met 100 kilometer per uur. Dit is 0,3 seconden beter dan de vorige Macan GTS.

Porsche Macan GTS 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

Releasedatum en prijs

Volgens het laatste nieuws is de machtige Porsche Macan GTS 2021 nu te pre-orderen in het Porsche Vancouver Centre. De vanafprijs is 77.100 euro, terwijl de officiële release gepland staat voor de zomer.