Peugeot 208 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

De Peugeot 208 GTi komt naar verwachting medio volgend jaar op de markt. Bij de All Peugeot 208 GTi zijn alle looks en functies vernieuwd en verbeterd. Peugeot heeft de afgelopen jaren geleidelijk betere warmteluiken gemaakt, de verwachting is dat in de aankomende Peugeot 208 GTi Sport 2022 het uiterlijk moderner zal zijn en de functies ook geavanceerder zullen zijn. Hopelijk, met veel verbeteringen aan de geheel nieuwe Peugeot 208 GTi Edition, zal het zijn oorspronkelijke uiterlijk als een auto in het hatchback-assortiment niet veranderen.

Peugeot 208 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Peugeot 208 2022 GTi Sport

Op het gebied van functies die voor verbetering vatbaar zijn, zoals een verbeterde ophanging die steviger is, grotere remmen, een krachtige motor met een cilinderinhoud van 1,6 liter of meer en een vermogen tot 200 pk, evenals enkele eenvoudige stappen om de uitstraling van het interieur en exterieur, ze weerspiegelen het karakter van een sportwagen.

Met enkele verbeteringen moet de nieuwe Peugeot 208 2022 GTi Sport beter blijken te zijn dan de vorige generatie. Door het wegnemen van het gewicht wordt de auto automatisch beter in elke situatie en conditie. We hopen ook dat de Peugeot 208 2022 GTi Sport een luxe elektrische supercharged aandrijflijn zal hebben die de prestaties zal helpen verbeteren, of een elektromotor. Met de opname van hybride technologie kan het worden opgenomen in de huidige lijn auto’s. Steeds meer fabrikanten veranderen hun prestatieauto’s in lichtgewicht hybrides en de 208 kleine GTi zal zeker goed werk leveren.

Peugeot 208 2022 GTi Sport Specificaties:

  • Motor  : 1.6 liter turbomotor
  • Transmissie  : handgeschakelde zesversnellingsbak
  • Paardenkracht  : 266 pk
  • Zitplaatsen  : 5 zitplaatsen
  • Wielen  : 18 inch aluminium velgen
  • Prijs  : 21.100 € Adviesprijs

Peugeot 208 2022 GTi Sport exterieur

Uit het uiterlijk wordt duidelijk dat de Peugeot 208 2022er GTi Sport als sportwagen steeds moderner wordt ontworpen met een kenmerkende stijl. Het zal anders zijn aan de voorkant, die is versierd met bumpers, maar zal niet heet schreeuwen zoals sommige concurrenten in de gelederen van de hatchback.

Peugeot 208 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Aan de voorkant bevindt zich de voorbumper van de Peugeot 208 GTi Sport 2022, die qua vorm vergelijkbaar is met de GT-Line maar een diepere geïntegreerde splitter heeft, evenals een lagere grille, die nodig is om meer lucht in de intercooler te laten komen model brengen meer macht toe te voegen.

Peugeot maakt ook bredere kunststof spatborden voor bredere wielen. Als fabrikant van de Peugeot 208 GTi 2021 verlengt hij soms ook de baan als hij van gewone luikgaten hot hatches maakt, zodat die daar wellicht ook voor nodig zijn.

Visueel is het erg moeilijk om de Peugeot 208 normaal 2022 te onderscheiden van de 208 GTi 2022 ver. Met een uniek velgontwerp dat niet alleen een opvallend design heeft, maar ook groot genoeg is voor een auto – het kunnen zelfs 18-inch lichtmetalen velgen zijn, want het GT-Line-model is al uitgerust met 17-inch velgen.

✓ U kunt ook controleren:

Misschien wel het eenvoudigste relatiegeschenk is het Peugeot 208 2022 GTi-embleem op de C-stijl.

Vanaf de achterkant is het display van de Peugeot 208 GTi 2022 versierd met een andere en sportieve bumper, die de meer spitse uitlaattip combineert en misschien zelfs twee uitlaten heeft zoals die van de Peugeot 308 2022. Het achteraanzicht voelt ook breder en lager aan, en er is een GTi-badge rechtsonder in de bagageruimte waardoor deze auto er sportiever uitziet.

De nieuwste generatie van de geheel nieuwe Peugeot 208 GTi zal naar verwachting transformeren in een zwart satijnen of mat accent. Deze wijziging is gebaseerd op de oude generatie van de 208 GTi met chromen accenten in alle uitrustingsniveaus die standaard zijn op de Peugeot 208.

Peugeot 208 2022 GTi Sport interieur

Op het gebied van interieur krijgt de nieuwste generatie van de Peugeot 208 2022 GTi Sport wat sportieve toeters en bellen om een ​​bijzondere opschudding te creëren tijdens het reizen. Het dikkere ontwerp van het kleine, niet-ronde stuur dat Peugeot gebruikt in de 208 GTi 2022, met contrasterende stiksels, heeft een geperforeerd lederen accent aan de randen en misschien zelfs een centrale markering zoals die op sommige raceauto’s te vinden is.

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

Peugeot 208 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Zo bezien zullen de passagiersstoelen zeker anders zijn, zelfs in vergelijking met de sportief ogende Peugeot op de GT-Line, met contrasterend stiksel en misschien zelfs geïntegreerde hoofdsteunen, zullen ze de juiste bak zijn.

De Peugeot 208 2022 GTi Sport is rood, waardoor rode looks door het interieur van de 208 GTi verspreid zijn. Verwacht het te zien op het dashboard, het stuur, de versnellingspook, de deur, de fast, de stoel en zelfs de deurmat. De Peugeot 208 GTi 2022 biedt een rode mat in de nieuwste editie, dus ze zullen zeker een comeback vieren in het nieuwe model.

Een klein stuurwiel en een hoge draaiknopcombinatie veroorzaken veel problemen voor veel bestuurders, hoewel de bestuurder in een normale en comfortabele positie kan zitten, maar de knop niet kan zien of het stuur te ver omhoog of te ver naar beneden kan bewegen op snelheid en toerental zien. Het design van de Peugeot 208 2022 GTi Sport ziet er op foto’s gaaf uit maar is voor veel rijders niet ideaal.

Peugeot 208 2022 GTi sportmotor

De motor van de Peugeot 208 2022 GTi Sport kan tot 266 pk leveren, maar in de volgende 208 GTi zal dat niet meer dan 220 pk zijn, of misschien wel dichter bij 200 pk. Met veel vermogen kan de geheel nieuwe Peugeot 208 GTi in ongeveer zes seconden naar 100 km/u accelereren en een topsnelheid van ongeveer 143 km/u bereiken.

Peugeot 208 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Aan de transmissiekant is het niet te verwachten dat Peugeot de 208 GTi Sport met automatische transmissie zal aanbieden, want de handgeschakelde zesversnellingsbak is een integraal onderdeel van de Peugeot GTi Sport-ervaring. Echter, aangezien veel concurrenten automatische alternatieven voor traditionele handleidingen aanbieden, zal Peugeot waarschijnlijk geneigd zijn ernaar te kijken. Toch wordt verwacht dat de nieuwe Peugeot 208 GTi Sport een automatische transmissie krijgt.

overdragen

Aan de transmissiekant zal PSA, als het moederbedrijf van Peugeot, vorig jaar naar verluidt een geëlektrificeerde transmissieoptie aanbieden met als doel om deze nieuwe transmissielijn te gebruiken voor de nieuwe All New Peugeot Hybrid Cars-fabriek. De transmissie is een dubbele koppeling met een interne elektromotor die samen met een 48 volt elektrisch systeem zorgt voor extra efficiëntie en prestaties.

Misschien zal een van deze transmissies zijn weg vinden naar de nieuwe Peugeot 208 GTi Sport en betere prestaties leveren dan een 1,6-liter turbomotor, die u zelf kunt leveren. Deze transmissie zal echter uiterlijk in 2022 gereed zijn of uiterlijk in 2024 zijn geïmplementeerd, volgens het officiële plan van PSA voor het nieuwe transmissieproject van de Peugeot 208 GTi.

Peugeot is een fabrikant die veilig en betrouwbaar 266 pk kan halen uit een 1.6 liter motor die 200 pk kan ontketenen uit een 1.2 liter motor. Dat zou het tweede hoofdstroomluik voor kleine auto’s zijn. met drie potten.

Wat betreft de omgang met de nieuwste generatie Peugeot 208 GTi 2022 , mogen we enkele belangrijke verbeteringen verwachten. De 208 GTi is momenteel zeer competitief in het segment wat betreft goede aandrijflijn, maar is niet de beste van zijn concurrenten.

Met de aanwezigheid van een nieuw lichter platform is de afgelopen jaren echter de extra ervaring van de Peugeot 208 GTi Sport bij de ontwikkeling van het GTi-model opgebouwd.

Peugeot moet ook de evolutie volgen van enkele van zijn concurrenten die klaar zijn om te vechten in de gelederen van hatchbacks zoals Renault, die de Clio Renault Sport standaard of onder het mom van de Cup aanbiedt. Zelfs als dat het geval is voor de nieuwe Peugeot 308 GTi, die wordt geleverd in twee vermogensniveaus, waarbij de sterkere van de twee betere en stabielere remmen heeft, een sperdifferentieel en andere prestatieverbeteringen die hem beter maken op het circuit, maar andere fabrikanten doen al hun nieuwste voertuigen beter dan Peugeot.

Peugeot 208 2022 GTi Sport prijs

Peugeot heeft verschillende voorbereidingen getroffen voor de lancering van het nieuwe model Peugeot 208 GTi Sport, dat momenteel gebaseerd is op een driedeurs Peugeot, maar het nieuwe model wordt alleen aangeboden in een vijfdeurs masker. Het ontwerp van de Peugeot 208 2022 GTi Sport zal de volgende vijf deuren zijn, zoals bijna al zijn concurrenten.

Peugeot 208 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

In verhouding tot de prijs van de vorige Euro-Peugeot-editie is de prijs € 22.100 – € 23.100. Als het nieuwe model van de Peugeot 208 GTi Sport geen transmissie met dubbele koppeling en/of elektrificatie krijgt, dan zal de prijs niet veel veranderen ten opzichte van het oude model.

Weergegeven prijzen voor de Peugeot 208 2022 GTi Sport Dit is duurder dan sommige concurrenten, zoals de Ford Fiesta ST die in Europa verkrijgbaar is voor de prijs van 20 100 €) of de VW Polo GTI voor de prijs van 21 100 €, dwz als de Peugeot 208 GTi Sport wordt duurder, dit kan de verkoop beïnvloeden.