Peugeot 2008 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Het Franse bedrijf Peugeot staat in de autowereld bekend als een fabrikant van hoogwaardige, heldere en redelijk functionele cross-overs voor automobilisten van beide geslachten en alle leeftijden. Zo wordt de compacte stads-SUV Peugeot 2008 2022 die fans van het merk zal bekoren met een aantrekkelijk uiterlijk, een comfortabel en praktisch interieur en goede eigenschappen van de motorruimte. Tegelijkertijd blijft het prijsbeleid van het merk democratisch, wat zeker niet alleen het consumentenpubliek zal behouden, maar ook de aandacht van nieuwe fans zal trekken.

gqycjqjq- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Buiten

Ondanks de herkenbare combinatie van brutaliteit, stijl en helderheid in het ontwerp van de crossover, kan de nieuwigheid geen restyling van een eerder gemaakt model worden genoemd. De auto lijkt iets meer op de “oudere” modellen met indexen 3008 en 5008, maar behield originaliteit en originaliteit in verlichtingstechnologie, reliëf en luchtinlaatelementen.

hfkdplzu- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De helderste, te oordelen naar de foto, kwam vóór de crossover uit. Het heeft een bijna vierkante vorm en is op gemiddelde hoogte geplaatst. Doordat de A-stijlen wat smaller zijn geworden, is het oppervlak van de voorruit iets groter geworden, evenals de hellingshoek. Direct voor hem staat een platte kap met een kleine inkeping in het midden. De voorkant van de motorkap rust op een zwarte sierlijst, die uitsteekt boven een driedimensionaal gevormd zeshoekig radiatorrooster en koplampuitrusting in de vorm van “ijs” met hoogwaardige LED-vulling.

Dan begint de toch al hoge, maar niet de meest omvangrijke bodykit met een platform voor een kentekenplaat, verticale stroken dagrijverlichting langs de zijdelingse luchtinlaatsleuven, evenals een trapeziumvormige sleuf van de reserveluchtinlaat. Deze element eindigt met een bizar gebogen aerodynamisch inzetstuk, waarvan de onderrand ook een kleine bescherming van zwart plastic bevat.

keteedbs- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Het profiel van de nieuwe carrosserie wordt gekenmerkt door een elegante zwarte dakrail, die de aandacht trekt naar de raamfiguur in zwarte en kunststof sierlijsten die aan de achterkant omhoog komen. Direct onder de ramen bevindt zich een modieus X-vormig reliëf dat vloeiende overgangen en scherpe randen combineert, en helemaal onderaan, in het gebied van krachtige dorpels en wielkasten, bevindt zich een dikke laag zwart plastic. Opvallende extra elementen zijn grote afgeronde spiegels met richtingaanwijzerrepeaters in elke configuratie, evenals kleine maar aantrekkelijke deurgrepen.

udadrzik- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

de Peugeot 2008 2022 Feed is voorzien van een kleine spoiler met remlichtrepeaters boven het schuine glas, waarvan de onderrand rust op een strook heldere LED-lampjes. Dan komt het vrij gewone hoofddeel van het kofferdeksel, gestempeld voor de kentekenplaat, en dit deel van de carrosserie is afgewerkt met een zwarte plastic bumper met chromen inzetstuk aan de bovenrand, grote mistlampen en twee vierhoekige uitlaatpijpen gescheiden aan het einde randen.

✓ U kunt ook controleren:

Innerlijk

Het interieur van de nieuwe peugeot 2008 2022 Modeljaar is niet rijk te noemen, maar alles is erg mooi gedaan, zoals veel “Fransen”. Afwerkingsmaterialen: hoogwaardige kunststoffen, stoffen, leer en gepolijste aluminium inzetstukken zijn zeer aangenaam om aan te raken, en solide multimedia-apparatuur biedt ook een goede emotionele achtergrond voor elke reis.

pwkchuhy- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Frontend-styling

Alle bedieningselementen en bedieningselementen van de crossover zijn compact en zo gunstig mogelijk voor de bestuurder geplaatst. Het stuur met traditionele Peugeot rechttrekken aan de boven- en onderkant onderscheidt zich door een comfortabele rand, een massief midden en een overvloed aan knoppen op de spaken die eruit komen. Het digitale instrumentenpaneel kan eenvoudig van de bestuurder worden verwijderd en is op elk moment van de dag perfect leesbaar. Ernaast, in een kleine nis, bevindt zich een klein touchscreen-display van het entertainmentsysteem, en net daaronder een set luchtkanalen en een airconditioner, bekend bij fans van het merk.

uazoskfr- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De centrale tunnel bestaat uit een slanke versnellingspook geflankeerd door een tiental technische knoppen, een kleine organizer met bekerhouders en een armsteun met daarin een gekoeld handschoenenkastje.

stoelen en kofferbak

De cross-over heeft vijf goed gevormde stoelen met zachte vulling en een combinatie van stoffen en lederen bekleding. Als er echter veel ruimte is op de voorstoelen met verwarming, ontwikkelde zijdelingse ondersteuning en mechanische aandrijvingen voor het aanpassen van de zitpositie, dan verkleint de achterste rij de ruimte voor passagiers aanzienlijk, dus het verdient de voorkeur om daar samen te gaan.

evgitpzz- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De kofferbak van de nieuwigheid is niet groot: in de opgeborgen positie overschrijdt het volume gemakkelijk de grens van 430 liter, en met de stoelen “op de grond” neergeklapt, bereikt het amper 1000 liter.

Technische eigenschappen

Op de binnenlandse markt worden alleen 1,2-liter motoren met een turbine geaccepteerd voor het nieuwe model. In de initiële configuratie kan zo’n motor 100 “paarden” produceren, en in de uitgebreide – al 129. In het eerste geval zal er een handgeschakelde zesversnellingsbak zijn en in de tweede – al een “automaat” met hetzelfde aantal bedrijfsmodi. In de Oude Wereld zal Peugeot 2008 2022 kreeg dezelfde motor, verhoogd tot 155 vermogens, evenals een 1,5-liter turbodiesel met 100 of 130 pk, en deze laatste kan gaan met een achttraps automatische transmissie. De aandrijving gaat echter altijd alleen via de voorwielen. Bijna 22 centimeter vrije ruimte kan een belangrijke indicator zijn voor het offroad-succes van de nieuwe crossover.

lyvbetng- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Een proefrit toonde aan dat de auto zeer duurzaam, praktisch en zuinig is – hij is perfect voor het rijden in het stadsverkeer en op de snelweg, maar ook voor het omgaan met lichte offroad-omstandigheden.

opties en prijzen

De vanafprijs van de auto is bijna 18 000 euro. Voor de duurste set van vier moet je 6.000 euro meer valuta betalen.

wedstrijdmodellen

Renault Kaptur, Nissan Quix, Hyundai Kreta en Geely Coolray strijden om de portemonnee van kopers met de Franse SUV.