OPEL COMBO LIFE 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

Groot nieuws van het merk Opel / Vauxhall, aangezien deze groep van plan is om de meeste van hun nieuwe voertuigen te elektrificeren. Hoe dan ook, er zijn plannen om acht plug-in-modellen te leveren, terwijl de elektrificatie van het hele portfolio naar verwachting in 2024 zal plaatsvinden. De gloednieuwe Opel Combo Life 2021 is slechts één van de acht modellen die een hybride aandrijflijn krijgen.

Deze minibus heeft een grote binnenruimte en is een betaalbaar model. Toch is de vorm te verdwaasd, terwijl de rest van het segment kiest voor het SUV-achtige ontwerp. Als je voorbij het niet zo opwindende uiterlijk kunt komen, is Combo Life een heel interessant en praktisch model. Dit is wat u de komende jaren van deze minibus kunt verwachten.

OPEL COMBO LIFE 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

COMBO LIFE 2021 EXTERIEUR FACELIFT

Helaas behoudt de Opel Combo Life zijn doosvorm in 2021 . Dat is het grootste probleem met deze minivan, en hij ziet er echt uit als een doos, maar alleen met ramen. Zeker, het is ook niet de meest stijlvolle minibus. Als u echter iets praktischer wilt, is dit een model voor u.

Combo Life biedt twee schuifdeuren die vanaf de zijkant toegankelijk zijn. Hierdoor kunt u gemakkelijk in de auto stappen of uitstappen. 16-inch lichtmetalen velgen zien er geweldig uit en worden standaard geleverd. Het voorste gedeelte is voorzien van een bumper in carrosseriekleur en mistlampen.

OPEL COMBO LIFE 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

INTERIEUR ONTWERP

In tegenstelling tot het exterieurdesign ziet het interieur er veel beter uit. De Opel Combo Life 2021 is verkrijgbaar met zowel vijf als zeven zitplaatsen. De kajuit is ruim en praktisch. Bovendien is de toegang perfect. Technisch gezien heeft deze minivan een 8-inch touchscreen, Android Auto, Apple CarPlay en zelfs spraakherkenning.

✓ U kunt ook controleren:

Optioneel kunt u een panoramische achteruitkijkcamera van 180 graden kopen. Er zijn ook tal van rijhulpsystemen beschikbaar. Mede daardoor is veiligheid een ander sterk punt van deze minivan. Combo Life biedt ook veel opbergruimte achter de achterbank.

OPEL COMBO LIFE 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

EERSTE ZELFS PLUG-IN HYBRID-OPTIE

Onder de motorkap heeft deze MPV twee motoropties. Afhankelijk van de markt is er 1,2 liter benzine of 1,5 liter diesel verkrijgbaar. Over deze twee motoren valt niet veel te zeggen, behalve dat beide eenheden rond de 100 pk leveren. Bovendien is de rit soepel en comfortabel, wat het belangrijkste is aan deze minibus. Hier is het interessante deel. De Opel Combo Life 2021 krijgt zijn eerste plug-inhybride-optie.

Volgens de Opel / Vauxhall Group zullen acht modellen tegen 2021 hetzelfde systeem hebben. Bovendien zal het hele assortiment van het bedrijf dit systeem hebben tegen 2024. Combo Life is slechts een van de modellen met deze technologie. Corsa-e en Grandland X bieden dit systeem al aan. De Vivaro-bestelwagen, Zafira Life en de nieuwe Opel Astra krijgen in 2021 dezelfde behandeling.

OPEL COMBO LIFE 2021 PRIJS EN RELEASEDATUM

De prijsdetails voor de nieuwe Opel Combo Life 2021 zullen tussen de 20.000 en 25.000 euro liggen. De derde zitrij is optioneel, evenals de hybride aandrijflijn. We wachten nog op Opel / Vauxhall om de exacte hybride specificaties vrij te geven. De nieuwste minivan van het bedrijf komt in de tweede helft van 2020 op de markt.