Nissan Juke 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Nissans compacte juke crossover SUV kwam vorig jaar volledig nieuw uit, maar het recept is hetzelfde. Het model schakelde over op het nieuwe platform en moderniseerde het exterieur en interieur, maar het is nog steeds een eigenzinnig, praktisch, krachtig model met een opvallende cabine. De nieuwste Juke-prioriteiten zijn opnieuw gericht op scherpe rijeigenschappen, terwijl de kracht komt van de nieuwe driecilinder. Het model is ook uitgerust met moderne technische functies, waaronder rijhulpsystemen.

Voor de volgende Nissan Juke 2021 wordt het model geleverd met de herziene uitrustingsbeschikbaarheid en uit rapporten blijkt dat er een extra uitrustingsoptie zou kunnen verschijnen. Nissan zal ook nieuwe kleur- en wielopties aanbieden. Het is nog niet duidelijk of de nieuwe, krachtigere motoroptie zal verschijnen.

Nissan Juke 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Nissan Juke 2021

Na het vorig jaar opnieuw ontworpen te hebben, zal de volgende Nissan Juke 2021 in dezelfde vorm terugkeren. Nissan zou nieuwe kleur- en wielpatronen moeten introduceren voor het nieuwe modeljaar, en de nieuwe, uniek ontworpen versie zou kunnen verschijnen, zoals sommige rapporten laten zien.

Der Juke der zweiten Generation hat die Erfolgsformel nicht geändert, obwohl es sich um ein stark verbessertes Modell handelt. Der neueste Juke teilt die Plattform mit dem Renault Clio und Captur. Die CMF-B-Architektur ist das Design der Renault-Nissan Alliance, das eine breite Palette von Modellen abdeckt, die den Einsatz elektrischer Antriebe, fortschrittlicher Fahrhilfen und selbstfahrender Technologien sowie moderner Konnektivitätstechnologien ermöglichen.

Aus visueller Sicht wendet der neueste Juke das gleiche Rezept an, jedoch in modernisierter Form. Der vordere Teil des Modells trägt den neuen V-Motion-Kühlergrill der Marke, gemischt mit der schlanken, charakteristischen Beleuchtung und den Hauptprojektoren, die in zwei Ebenen unterteilt sind. Dieses Rezept wird auch für die kommenden Modelle der Marke wie den brandneuen Roque verwendet .

De Juke heeft ook een gegoten voorbumper en scherp gedefinieerde profiellichaamslijnen. De achterkant is ook ontworpen volgens het type sportwagen.

Binnenuitrusting, uitrusting:

De volgende Nissan Juke 2021 komt ook niet met significante verbeteringen in de cabine.

Dankzij het nieuwste herontwerp en het grotere aandeel en de wielbasis profiteert het model van de comfortabelere achterstoelen en het 20% grotere laadvermogen.

De Juke heeft ook een modern design in de kajuit. Het dashboard heeft in het midden een zwevend 8-inch touchscreen, met daaronder ronde ventilatiesleuven en bedieningselementen. Het multifunctionele stuurwiel met vlakke bodem is ook verkrijgbaar en een aantrekkelijk en overzichtelijk instrumentenpaneel. Het model wordt geleverd met mooie materialen en accenten.

✓ U kunt ook controleren:

Op uitrustingsniveau begint het model met LED-koplampen, verkeersbordherkenning, een DAB-radio, Apple Car en Android Auto etc. De midrange-uitvoering is voorzien van een lederen stuur, airconditioning, een keyless go en nog veel meer. De premium-versie krijgt verbeterde bekleding, 19-inch wielen, Bose-geluidssysteem, stoelverwarming, enz.

De Juke is ook uitgerust met Nissan’s Advanced Safety Shield, dat systemen omvat zoals adaptieve cruisecontrol, automatisch noodremmen, zicht rondom zicht, rijstrookwaarschuwing, dodehoekbewaking met kruispuntwaarschuwing, enz.

Nissan Juke 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Nissan Juke 2021: prestaties

Dankzij het moderne, modulaire en lichtgewicht CMF-B-platform is de nieuwste Juke 51 pond lichter en worden de prestaties geleverd door de nieuwe motor met kleine cilinderinhoud. Een 1,0-liter driecilinder is uitgerust met de turbolader en levert 117 pk. De motor kan worden gecombineerd met de handgeschakelde zesversnellingsbak of de zeventrapsautomaat met dubbele koppeling. 

De motor is stil en redelijk efficiënt. Het model accelereert met de handgeschakelde versnellingsbak in 10,4 seconden naar 100 km / h, terwijl het met de DCT-auto 11,1 seconden duurt.

Het chassis van het model is stevig en biedt uitstekende rolcontrole. De wegligging is net zo goed als de besturing, maar een motor met een laag prestatievermogen kan geen dynamische aandrijving leveren. De vorige versie gebruikte een krachtigere 1,6-liter turbomotor met 188 pk.

De nieuwste Juke heeft absoluut een krachtigere motoroptie nodig om nog aantrekkelijker te zijn, maar er is nog geen teken dat de Nissan Juke 2021 voor het volgende modeljaar met een dergelijke optie zal worden uitgerust.

Nissan Juke 2021: release, prijs

De volgende Nissan Juke 2021 is eind dit jaar verkrijgbaar. Aangezien er geen significante verbeteringen zijn, moet de prijs dicht bij de huidige prijs blijven. De huidige Juke begint bij 18.990 euro en kost ruim 30.000 euro voor de best uitgeruste versie.