Nissan GT-R 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Er is de afgelopen maanden veel over deze supercar gesproken. Natuurlijk gaan de meeste verhalen over de toekomst van deze levende legende. De beroemde sportwagen bestaat al 12 jaar, wat te lang lijkt voor zo’n duur voertuig. We kijken dan ook reikhalzend uit naar toekomstige informatie over het herontwerp of toekomstige wijzigingen. Op dit moment lijkt het erop dat een volledige revisie niet snel zal plaatsvinden en de Nissan GT-R 2021 zal zeker geen bijzondere wijzigingen ondergaan.

Het lijkt erop dat het model van volgend jaar doorgaat met vertrouwde ontwerpkenmerken, hoewel jaarlijkse updates niet vreemd zijn voor de Japanse fabrikant. We hebben tenslotte verschillende updates gezien tijdens deze lange productiecyclus, waaronder een grote van een paar jaar geleden. De Nissan GT-R 2021 zou niet met een bepaalde aanpassing moeten komen, dus we verwachten dat hij ergens eind 2020 tegen dezelfde prijs zal worden aangeboden.

Nissan GT-R 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Ontwerp van de Nissan GT-R 2021

De Nissan GT-R uit 2021 zal doorgaan met dezelfde ontwerpkenmerken, dat is zeker. Een volledig herontwerp is nog ver weg, en we twijfelen er niet aan dat het bedrijf niet de moeite zal nemen om grote wijzigingen aan het huidige model aan te brengen. Daarom kunnen we zeggen dat volgend jaar dezelfde algehele lay-out zal brengen. U kunt vertrouwen op dezelfde mechanica, maar ook op hetzelfde ontwerp. Er is natuurlijk altijd ruimte voor visuele updates, maar we zijn er vrij zeker van dat we er niet te veel van zullen zien.

Hetzelfde geldt voor de Nismo-versie. Dit is een high-performance versie van de GT-R die niet alleen gaat over een krachtigere motor, maar ook over verschillende chassisverbeteringen, vooral die met betrekking tot de ophanging. Uiteraard zijn er ook tal van opvallende stylingdetails.

✓ U kunt ook controleren:

Innerlijk

Dieser Aspekt des Autos sollte auch nicht mit größeren Änderungen einhergehen. Wir sehen vielleicht ein paar Verbesserungen in Bezug auf die Innenausstattung, aber das gesamte Kabinenlayout sollte ziemlich gleich bleiben. Das ist überhaupt keine schlechte Sache. Trotz des Alters sieht das Armaturenbrett ziemlich gut aus. Es ist vielleicht nicht so luxuriös wie bei einigen jüngeren Rivalen, aber die Gesamtqualität ist ziemlich gut. Wir mögen auch die Tatsache, dass der Armaturenbrett fahrerorientiert ist und dass Sie einige ziemlich gut aussehende Farbschemata finden können.

Nissan GT-R 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Als het om comfort gaat, bieden de voorstoelen veel steun, maar u zult zich ook na lange ritten comfortabel voelen. Dit is de enige supercar met de tweede rij. Verwacht echter niet te veel, want de achterbank is erg krap. Ten slotte gaat de laadruimte rond de 8,8 kubieke voet, wat best goed klinkt voor een supercar. Al met al is praktische bruikbaarheid zeker een sterk punt van dit model.

eigendommen

Wenn es um die Serienausstattung geht, werden wir für das nächste Jahr möglicherweise einige Ergänzungen sehen. Trotzdem erwarten wir nicht zu viel, daher sollte die Liste der aktuellen ziemlich ähnlich sein. Zählen Sie daher, dass alle Modelle standardmäßig mit einem 8-Zoll-Touchscreen, Navigation, Apple CarPlay, HD-Radio, Satellitenradio, einem CD-Player, einer Bose-Stereoanlage mit 11 Lautsprechern, Bluetooth und zwei USB-Anschlüssen ausgestattet sind. Außerdem können Sie sich auf einen schlüssellosen Zugang in der Nähe, einen Druckknopfstart, eine Zweizonen-Klimatisierungsautomatik usw. verlassen. Wenn es um Sicherheit geht, sollten Sie von diesem Modell nicht zu viel erwarten. Das einzige, was Sie bekommen können, sind eine Rückfahrkamera sowie Parksensoren vorne und hinten.

Nissan GT-R 2021 Motor

Dingen onder de motorkap blijven absoluut onaangeroerd. Vertrouw op een vertrouwde 3,8-liter twin-turbo V6-motor die in de basisvariant ongeveer 565 pk en 467 pond-voet koppel levert. De motor is uitgerust met een snel schakelende automatische zesversnellingsbak met dubbele koppeling, die ook een belangrijke rol speelt bij de indrukwekkende acceleratie van de GT-R. AWD is natuurlijk standaard.

Als je liever iets sneller wilt, is er de Nissan GT-R 2021 Nismo-versie. Dit is een echt circuitklaar model dat wordt geleverd met een mooie powerboost, zodat het maximale vermogen maximaal 600 pk is. Power Buckel is natuurlijk niet de enige upgrade. Er is een compleet nieuw chassis, nieuwe remmen en tal van chassisverbeteringen.

Nissan GT-R 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Nissan GT-R 2021 releasedatum en prijs

We verwachten de Nissan GT-R 2021 ergens in het laatste kwartaal van 2020. Basismodellen moeten rond de 113.000 euro kosten. Aan de andere kant zou het Nismo-model ongeveer 212.000 euro moeten kosten.