Nissan Armada 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Zoals u waarschijnlijk weet, komt de nieuwe Nissan Armada 2021 met de dieselmotor. Het is de belangrijkste upgrade in jaren. Daarnaast biedt deze SUV een relatief fris design en een zeer hoogwaardig interieur. Wetende dat de Nissan Armada 2021 klaar is om vlot te zeilen. Het model 2021 zal enkele zeer kleine updates introduceren. Sommige fans hopen echter op aanzienlijke verbeteringen.

Hoop leeft dankzij de nieuwste spionagebeelden van het Nissan Patrol 2021-model . Patrol en Armada zijn in feite dezelfde twee modellen voor verschillende markten. Om deze reden hopen veel fans dat Armada dezelfde veranderingen zal ontvangen als 2021 Patrol. Desalniettemin is Armada verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus en biedt het een zitconfiguratie met drie rijen.

Nissan Armada 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Nissan Armada 2021 updates

Het exterieur van de splinternieuwe Nissan Armada 2021 is grotendeels bewaard gebleven. We verwachten slechts kleine ontwerpwijzigingen. Diesel- en benzinemodellen zullen exact hetzelfde zijn. De Armada SUV ziet er tegelijkertijd robuust en scherp uit. Sommige onderdelen zien er agressief en sportief uit.

Over het algemeen is het een zeer interessant en uniek ontwerp van Nissan. De grille blijft samen met de koplampen. De voorkant kan weinig chroomwerk krijgen dat nauwelijks zichtbaar is. Aan de achterkant bevinden zich dezelfde LED-achterlichten als voorheen.

Nissan Armada 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Het zijprofiel ziet er subtiel uit en Armada blijft standaard 18-inch wielen aanbieden. Kiest u voor de uitrustingsvarianten SL of Platinum, dan krijgt u grotere 20 inch wielen. De SUV op ware grootte is qua afmetingen hetzelfde als zijn voorganger. Dat betekent dat Armada nog steeds 208,9 centimeter lang, 80,4 centimeter breed en 121,1 centimeter lang is.

✓ U kunt ook controleren:

Armada’s broer, de Nissan Patrol, werd vastgelegd door de camera’s. Nieuwe spionagefoto’s laten ons talloze externe verbeteringen zien. De fans hopen dat de SUV Armada dezelfde veranderingen krijgt. Patrol staat echter op het punt de volgende generatie binnen te gaan. Dit is de belangrijkste reden waarom we denken dat Armada in 2021 ongewijzigd zal blijven.

Nissan Armada 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Comfort in de cabine

Ook het interieur van de Nissan Armada 2021 is bewaard gebleven. Dat gezegd hebbende, er verandert niets aan interieur of design. In de drie zitrijen is plaats voor acht personen. De hut ziet er luxe en modern uit.

Het comfort is echt geweldig, vooral in de hogere uitrustingsniveaus. Daarover gesproken, Platinum Trim biedt een indrukwekkende lijst met standaardfuncties. Daarnaast biedt het platinamodel een iets betere beenruimte. De reden hiervoor is de configuratie met zeven stoelen. De enige updates die we in Armada 2021 konden zien, zijn de updates van de technische systemen.

Nissan Armada 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Nissan Armada 2021 aandrijflijn en sleepsnelheid

De komende Nissan Armada 2021 zal zijn 5.6-liter V8 blijven rijden. Het is de krachtigste benzinemotor in het Nissan SUV-assortiment. Het levert 390 paarden en 395 lb-ft koppel. Armada zal ongeveer £ 8.500 vervoeren. Het verouderde V8-apparaat levert helaas slechts 16 mpg. Een 5,6-liter motor is uitgerust met een zeventraps automatische transmissie en een optionele vierwielaandrijving.

Nissan Armada 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De nieuwste verfrissing van Nissan is de 5.0 liter V8-diesel. Deze aandrijflijn is verkrijgbaar op de Amerikaanse markt. V8-diesel is echter geleend van de Nissan Titan XD. Het levert 320 pk en 555 lb-ft koppel. Dankzij de nieuwe dieseloptie kan de Armada SUV tot £ 12.000 trekken.

Nissan Armada 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Nissan Armada 2021 prijs en releasedatum

Het nieuwste model van Nissan kost 44 800 euro. Rust hem uit met een dieselmotor en de prijs begint bij 48.600 euro.

De gloednieuwe Nissan Armada uit 2021 wordt in de tweede helft van 2020 gelanceerd. IT zal het opnemen tegen Ford Expedition, Chevrolet Tahoe, Toyota Sequoia en GMC Yukon.