Nio

Nio is een Chinese fabrikant van elektrische voertuigen, opgericht in 2014. Het bedrijf is snel uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van elektrische voertuigen dankzij zijn innovatieve aanpak, geavanceerde technologie en nadruk op kwaliteit en design. Nio richt zich op het ontwikkelen van premium voertuigen die comfort, prestaties en elegantie combineren.

Het productgamma van Nio omvat een verscheidenheid aan elektrische voertuigen zoals crossovers en SUV’s, allemaal met een grote actieradius, snel opladen en slimme functies. Het bedrijf ontwikkelt ook autonome rijsystemen en biedt unieke diensten voor eigenaars, zoals modulaire oplaad- en batterijwisselstations, die het voor klanten nog gemakkelijker en comfortabeler maken om elektrische voertuigen te gebruiken.

Een van de kenmerken van Nio is het actieve engagement met de eigenaarsgemeenschap, het aanbieden van bijkomende diensten en een hoog niveau van ondersteuning, wat de merkentrouw aanzienlijk verhoogt.

Nio blijft zich ontwikkelen en zijn aanwezigheid op de wereldmarkt uitbreiden door bestuurders innovatieve, aantrekkelijke en functionele elektrische voertuigen aan te bieden die voldoen aan de eisen van de toekomstige automarkt.