Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

Het nieuwe Tesla Model 3 2020 is het vierde Tesla-model dat de fabrikant positioneert als het meest geschikte en betaalbare model. Dit betekent niet dat het bedrijf zijn status als premium marktleider op de markt voor elektrische auto’s wil opgeven, maar, dankzij het nieuwe Tesla Model 3 2020, een grotere groep mensen de kans wil geven om vertrouwd te raken met de producten van het bedrijf.

tesla-model-3-exterior-02-1-1024x683-1- Nieuweautos → nieuwe autos 2022


Buitenkant van een Tesla Model 3 2020 elektrische auto

Het ontwerp van de Tesla Model 3 is de hoeksteen van het succes van het model waarop het bedrijf vertrouwt. De visuele weergave van een elektrische auto is een belangrijk onderdeel van al het ontwerpwerk. Om te overwegen hoe een betaalbare Tesla Model 3 elektrische auto tegelijkertijd de inherente chic van de producten van het bedrijf en een vleugje premium moet behouden.

Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

Tegelijkertijd moet de elektrische auto er spectaculair uitzien, maar zonder onnodige franje.
In principe hebben we dit allemaal kunnen repliceren, de Tesla Model 3 ziet er van buiten geweldig uit, ziet er niet uit als een auto, maar is direct verbonden met Tesla. De nadruk ligt op het gemak van waarneming, veel glazen oppervlakken, waaronder een bijna volledig verduisterd glazen dak, duidelijk getekende, afgeronde lijnen, een statisch scherpe spoiler, wielkasten, alles lijkt beknopt, eenvoudig, maar niet zonder een elegant effect. De auto lijkt misschien vrij triviaal, maar dat is verre van dat, er is waarschijnlijk geen dergelijk extern schetsontwerp in een moderne elektrische auto. Er zijn geen aanwijzingen dat “hoe eenvoudiger hoe beter”, maar dat “externe eenvoud misleidend is” en veel werk en enorm intern potentieel verbergt. Qua uiterlijk wisten de ontwerpers een balans van perceptie te behouden aan de rand van toegankelijkheid en modebewustzijn.


Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

Buiten de elektrische auto niet vragen te stellen: “Waarom heb je gekozen voor de Tesla Model 3 dat er niet genoeg geld beschikbaar was voor de Model S?” Je kunt meteen zien dat de auto werd gekocht, want het was het model dat de eigenaar wilde, ongeacht budget en status.

✓ U kunt ook controleren:


De elektrische auto is compact, maar hij is niet noodzakelijkerwijs compact om in een bepaalde klasse te passen. De afmetingen vertegenwoordigen het beeld in plaats van te worden gemaakt voor een bepaald doel, vooral omdat ze ook misleidend zijn omdat ze het interieur van de auto met succes verbergen. De Tesla Model 3 onthult volledig de ontwerpaanpak “Ruim interieur met oversized”, misschien zelfs beter dan wie dan ook in de branche.

Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

Een ander belangrijk bouwpunt is de aerodynamica, wat hier prima is: een auto die tot honderden in 5 seconden kan versnellen, zou een slechte lichaamsspanning moeten hebben. Om de aerodynamica te verbeteren, heeft het model niet de gebruikelijke luchtinlaten, noch heeft het een hint of imitatie van dergelijk atavisme in moderne elektrische voertuigen zoals het radiatorrooster.


Interieur van de nieuwe Tesla Model 3 2020

Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

De moderne bestuurder is a priori egoïstisch, hij waardeert persoonlijk comfort, vergeet passagiers een beetje en neemt de auto vaak voor zichzelf. Met dit aspect wordt rekening gehouden in Tesla Model 3 en opgelost door een compromis. Dit betekent echter niet dat de hele ruimte in de cabine gelijkmatig is verdeeld en dat alle mensen in de cabine zich onder dezelfde omstandigheden bevinden. Helemaal niet, hier zijn ook prioriteiten, en zelfs de hoofdpersoon zit aan het stuur, maar het interieur is zo ontworpen dat iedereen zich er op zijn plaats in voelt.

Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

Met de Tesla Model 3 hebben de bestuurder, voorpassagier en achterpassagiers voldoende ruimte om de tijd comfortabel door te brengen, afhankelijk van de bezette positie. U kunt ook comfortabel op de bestuurdersstoel rechts en op de achterste rij zitten. Het is niet de bedoeling om zo snel mogelijk op de voorpassagiersstoel te komen, omdat er weinig of geen ruimte achter is, dankzij het glazen dak voldoende ruimte, soms zelfs interessanter en spannender, om achterin te rijden dan voorin. Ja, dit is geen zakelijke sedan, maar het is geen budget kleine auto die is ontwikkeld voor de korte termijn pijn van achterpassagiers.

Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

Het interieur van de Tesla Model 3 lijkt visueel op het interieur van een auto in het traditionele formaat. Het bedieningspaneel van een elektrische auto is in de beste zin een fanatiek minimalisme. Het is absoluut symmetrisch, volledig vrij van knoppen, knoppen of bewegende delen, alleen de versnellingsindicators van de stuurkolom en de versnellingskeuzeschakelaar blijven behouden, anders worden de volledige bedieningselementen weergegeven op de middenconsole in het formaat van een enorm rechthoekig 15-inch touchscreen.

Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

De voorstoelen zijn zeer comfortabel, ondanks de Amerikaanse oorsprong van de elektrische auto, de stoelen zijn gebalanceerd, hebben de juiste zijsteun en een voldoende diepe pasvorm, waarvan de aanpassing mensen van alle groottes kan aanpassen. De achterste rij is ook goed, er is voldoende ruimte voor benen, hoofd en schouders, bewegen op de achterste rij van de Tesla Model 3 is zeer comfortabel op elke afstand.

Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

De ergonomie van de bagage in de “Troika” is zelfs beter dan in de S. Er zijn zijportiervakken, een kleine plank onder het touchscreen, de bagageruimte is kleiner dan in het oudere model, maar kan worden vergroot tot indrukwekkende volumes door de achterbank neer te klappen. Naast de achterkant heeft de Tesla Model 3 ook een voorste kofferbak, zodat de auto veel klasgenoten kansen biedt op het gebied van laadvermogen.

Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

Decoratiematerialen worden voornamelijk vertegenwoordigd door hoogwaardige stoffen hoezen, duur plastic, aluminium en hout. Over het algemeen is alles anders dan de gekozen configuratie, het kan leer, Alcantara, koolstofvezel, stof gemaakt van gerecyclede materialen zijn en dit is verre van de limiet.

Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

Het stuur in de Tesla Model 3 is ook vrij specifiek, er zijn geen bekende knoppen, maar twee joysticks die de basisparameters van het audiosysteem besturen.
Er zijn geen gemeenschappelijke luchtschotten in de auto, deze worden vervangen door een ventilatieopening die over de gehele lengte van het voorpaneel over de houten lambrisering loopt. De resterende gaten zijn verborgen, de algehele controle van het klimaatsysteem en al het andere gebeurt via het centrale display.

Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

Technologie en management Nieuw Tesla Model 3 2020

Tesla Model 3 staat hoog aangeschreven op het gebied van geluidskwaliteit, bediening van het navigatiesysteem, cruise control en stuurautomaat.

Het enorme centrale display van het voertuig, waarop alle gegevens over de werking van zijn systemen en navigatie-informatie worden weergegeven, is zeer eenvoudig en gemakkelijk te beheren. Het Tesla Model 3 audiosysteem werkt prima. In een ongelooflijk stille auto klinkt het absoluut geweldig, zelfs wanneer je midden in een geluid zit, waarvan de zuiverheid niet wordt beïnvloed door het gebrul van de motor of ander geluid. Het geluid komt letterlijk overal vandaan, hoewel het onopvallend en niet oorverdovend luid is. Bovendien hangt de kwaliteit ervan af van de repeater. Dit kan FM-radio, internetradio, geluid van hoge kwaliteit of een smartphone zijn.

Er is een merkbaar minpunt in de technische uitrusting, er is geen Apple CarPlay en Android Auto in de Tesla Model 3, hoewel dit na verloop van tijd kan worden verholpen.

Tesla Model 3 is uitgerust met de optie “Autopilot”, het belangrijkste adaptieve onderdeel van het gehele cruise control-systeem. Alles is ingesteld en werkt heel duidelijk, zonder merkbare vertragingen of pauzes. Dit is natuurlijk geen volledig autonome rijstijl, maar ook geen speelgoedoptie die de functionaliteit van andere auto’s minimaliseert. De Tesla Model 3 autopilot biedt de bestuurder de mogelijkheid om te ontspannen tijdens het rijden en het verlies van de dichtstbijzijnde controle van de weg. De stuurautomaat bewaakt rijstrookmarkeringen, omringende verkeers- en navigatiegegevens, het kan ook wijzen op bestuurdersfouten of verlies van controle over het voertuig door de bestuurder, het systeem kan onafhankelijk sturen wanneer de elektrische auto zijn rijstrook verlaat en vice versa belemmeren de manoeuvre wanneer deze onveilig is.

Er is een spraakbesturingsfunctie in Tesla Model 3 , er zijn bepaalde klachten, maar over het algemeen is deze aan te passen aan regionale gebruikseigenschappen. Duidelijkheid bij het begrijpen van spraakopdrachten is het proces van verdere software-updates en instellingen van de voertuigspecificaties.

Rijeigenschappen Nieuw Tesla Model 3 2020

Tesla Model 3 is een auto met een symbiose van sportiviteit en functionaliteit, terwijl sportiviteit geen leeg geluid is, omdat de elektrische auto ideaal is voor snel rijden op goede wegen op elke afstand. Tesla Model 3 is geen railvoertuig, maar geen stadssnob. Bovenal kun en moet je buiten de grootstedelijke gebieden rijden en genieten van de rit.

Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

Je voelt de 258 pk die beschikbaar is voor de elektrische auto wanneer je voor het eerst op het gaspedaal trapt, terwijl de versnellingssnelheid niet griezelig is maar vertrouwen geeft. De auto haalt snelheid met een bijna onuitputtelijke energievoorziening, waarvan de limiet erg moeilijk te bereiken is, omdat de elektromotor helemaal niet nodig is voor dagelijks gebruik, maar het is leuk om te weten dat je nog genoeg energie hebt.

Het remmen van de elektrische auto is gebaseerd op de bediening van vier-zuiger voorwielremmen met een vaste remklauw. Ze hoeven echter niet maximaal te worden gebruikt, omdat het leeuwendeel van routinematig remmen nodig is voor de verwerking door het regeneratieve systeem van het voertuig, dat de gebruikte batterij-energie compenseert.

Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik

De besturing van de Tesla Model 3 is onberispelijk in termen van zijn optimale instellingen en in staat om kieskeurige “bestuurdersatleten” en eenvoudige “gebruikers” van modieuze apparaten te bevredigen. Het is precies gecentreerd, het stuur vormt een perfect traject, zelfs op bochtige bergwegen. Er zijn verschillende stuurinstellingen die de perceptie in de handen van de bestuurder aanzienlijk veranderen. De eigenaar van de Tesla Model 3 kan een imposante bestuurder zijn in de normale modus of een veeleisende sportbestuurder wanneer u de sportmodus inschakelt. Merk echter op dat het model helemaal geen raceauto is en eerder een gebalanceerd voertuig op stadsniveau benadert dat soms “dom” wil zijn.

De Tesla Model 3 biedt ook een speciaal bedieningsformaat met een enkel pedaal dat gebruik maakt van de mogelijkheden van regeneratief remmen. Natuurlijk moet je wennen aan een vergelijkbare rijstijl, maar als je het onder de knie hebt, zal het voor een bestuurder uiterst moeilijk zijn om deze rijstijl te vergeten als je overstapt op een andere auto.

Banden leveren een belangrijke bijdrage aan het rijgedrag van de auto, de standaard 18-inch banden zijn niet geslepen voor dynamisch rijden, omdat ze een minder stabiele “schoen” zijn die eerder hulp nodig had bij de stabilisatie op de weg. Het optionele 19-inch rubber is ontwikkeld voor hogere belastingslimieten en snelle eetlust.

Nieuwe Tesla Model 3 2020-beveiliging

Tesla Model 3 krijgt eigenlijk een 5-sterrenclassificatie omdat slechts enkele modellen technisch zijn ontworpen om het hoogste niveau van veiligheid te bieden. Zelfs de beruchte “stuurautomaat” is gemaakt om de bestuurder precies als een veiligheidssysteem te helpen, in de aanwezigheid waarvan autonomie van het rijden niet betekent dat de bestuurder niet verantwoordelijk is.

Alle actieve veiligheidssystemen van Tesla Model 3 zijn geconfigureerd om ongevallen te voorkomen en hun gevolgen niet te minimaliseren. Het heeft geen zin om het model in crashtests te laten crashen, omdat ze bijna alles hebben geleerd in een vergelijkbare stevige body en een pakket airbags, maar slechts één kan botsingen voorkomen en mogelijk voorkomen, en Tesla Model 3 zal hun nummer één zijn , Een foto van een elektrische auto die tegen een muur botst, laat niet zien hoe het eerder een dergelijke situatie heeft voorkomen waar hij waarschijnlijk niet in zou zijn gekomen.

Tesla Model 3-systemen niet alleen de bestuurder en de passagiers, maar ook de mensen en auto’s rond het vertrouwen in de veiligheid. Wanneer de Tesla Model 3 in beweging is, is het eigenlijk een radar die constant de omgeving scant zonder obstakels of bedreigingen uit het oog te verliezen, zowel voor het elektrische voertuig als voor andere deelnemers aan de beweging.

Nieuwe Tesla Model 3 2020 prijs

Informatie over de huidige prijs van het Volkswagen-automodel voor 2020, de nieuwe Tesla Model 3 2020 elektrische auto :

  • Tesla Model 3 2020 standaardbereik – 39.780 € 350 km bereik.
  • Tesla Model 3 2020 standaardbereik plus – € 43.390 409 km actieradius met 170 kW.
  • Tesla Model 3 2020 Maximale actieradius – achterwielaandrijving 47.580 € 600 km actieradius met 250 kW.
  • Tesla Model 3 2020 Maximaal bereik – vierwielaandrijving 51.390 € 560 km actieradius met 250 kW.
  • Tesla Model 3 2020 Prestaties – 55.390 euro, 530 km actieradius met 250 kW.

Beschikt over nieuwe Tesla Model 3 2020

brand

Tesla

model

Model 3

lichaamstype

sedan

uitzicht

elektrisch

motor

elektrisch

Elektromotor Vermogen

258 pk

batterij

50 kWh

Gangreserve (NEDC / EPA / WLTP)

350 km

Versnelling 0-100 km / h

5.6 s

topsnelheid

210 km / u

Foto’s Nieuw Tesla Model 3 2020

Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik
Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik
Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik
Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik
Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik
Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik
Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik
Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik
Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik
Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik
Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik
Nieuwe Tesla Model 3 2020: prijs, foto’s, specificaties, verbruik