Nieuwe Nissan Qashqai 2021: prijs, specificaties, foto’s

De herziene crossover Nieuwe Nissan Qashqai 2021 werd officieel gepresenteerd op de Autosalon van Genève, die traditioneel begon in de eerste helft van maart. Nieuwe Nissan Qashqai 2021 kreeg een bijgewerkte look, betere cabine en semi-autonoom stuursysteem. Om de bestuurbaarheid te verbeteren, hebben de ingenieurs van het bedrijf bovendien de ophangingsinstellingen enigszins gewijzigd, terwijl ze de voedingskabel negeerden.

wAW0Rrl0- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De verkoop van SUV’s in Europa begint in de zomer van 2020. De auto wordt op zijn vroegst in het najaar op de Russische markt afgeleverd, onmiddellijk nadat de productie is gestart in de fabriek nabij Niderlands. Volgens voorlopige voorspellingen zullen de basiskosten van het nieuwe model vóór de hervorming op het niveau blijven, dwz niet meer dan 1,2 miljoen roebel. We zullen foto’s, complete sets en prijzen voor de technische kenmerken van de nieuwe Nissan Kashkay in een carrosserie uit 2021 jaar onderzoeken op een koers van de huidige test.

✓ U kunt ook controleren:

We merken meteen dat de compacte Japanse crossover van de nieuwe Nissan Qashqai 2021 erg populair is bij lokale bestuurders. Eind 2021 eindigde het model als 21e in Rusland met 18.753 verkochte voertuigen en verloor slechts enkele klasgenoten zoals Renault Duster (44.001 eenheden), Hyundai Creta (21.929 eenheden) en Kia Sportage (19.003 eenheden). .) In Europa profiteert Kashkay van een even stabiele vraag: in 2020 werden meer dan 233.000 exemplaren verkocht.

Nieuwe Nissan Qashqai 2021 uitstraling

De belangrijkste updates voor de body van de opnieuw ontworpen versie van de crossover waren gericht op de boeg. Het exclusieve V-vormige rooster in de auto heeft een iets ander ontwerp, is groter geworden en verbreed volledig in de bumper. De kuip zelf is fundamenteel herzien en heeft een andere, meer complexe en complexe configuratie van aerodynamische elementen en mistlichten gekregen.

De koplampen van de nieuwe Nissan Qashqai 2021 zijn aanzienlijk veranderd vanwege het uiterlijk van een nieuw model verlichtingselementen, inclusief elegante en heldere details van LED-navigatieverlichting. Adaptieve koplampen worden geïnstalleerd in dure complete sets, die gemakkelijk te zien zijn in het donker.

Afbeeldingen Nieuw Nissan Qashqai 2021 herontwerp

Er zit veel minder schaal achter de transformatie dan voorheen. Het achterste deel was uitgerust met nieuw geschilderde lantaarns met uitstekende driedimensionale grafische afbeeldingen en een licht aangepaste bumper, die gedeeltelijk was bedekt met decoratieve delen.

Nieuwe Nissan Qashqai 2021: prijs, specificaties, foto’s

Het zijaanzicht toont geen merkbare verandering in het profiel van het model. De restyling toonde alleen de nieuwe wielen, die in grootte variëren van 17 tot 19 inch. Gamma lichaamstinten zijn enigszins herzien, waardoor twee nieuwe emailtinten zijn gecreëerd: lichtblauw en bruin brons. Er waren geen verbeteringen in aerodynamische eigenschappen – de coëfficiënt Cx behield de vorige waarde van 0,31.

Verbeterde lounge Nissan Qashqai 2021

De interne revisie van de nieuwe Nissan Qashqai 2021 heeft in verschillende richtingen geleid tot ad-hocverbeteringen. De kwaliteit van de afwerkingsmaterialen is verbeterd, de geluidsisolatie is verbeterd (de achterruit is dikker geworden), het stuur heeft een andere vorm gekregen, het nieuwe multimedia-complex Nissan Connect heeft een nieuw oppervlak gekregen. De uitgebreide uitrusting van Tekna + omvat nu de installatie van stoelen met nappa lederen bekleding. De crossover kan tegen meerprijs worden uitgerust met Bose-akoestiek met zeven luidsprekers.

Nieuwe Nissan Qashqai 2021: prijs, specificaties, foto’s

Interieurontwerp Nissan Qashqai 2021

In de lijst met elektronische assistenten heeft de nieuwe Nissan Qashqai 2021 het Cross Cross Traffic Alert-systeem en de stuurautomaat ProPilot toegevoegd. Het semi-autonome besturingssysteem is natuurlijk van bijzonder belang, omdat het een verdere stap in de richting van volledig automatische besturing vertegenwoordigt. Tijdens het complex kunt u de auto alleen vertrouwen als u op één rijstrook rijdt. De machine zelf behoudt zijn positie, versnelt en vertraagt ​​wanneer voertuigen worden herkend. In de toekomst is de nieuwe Nissan van plan crossover-onafhankelijke reconstructie tussen de bands aan te leren en vervolgens een volwaardige stuurautomaat te introduceren.

Nieuwe Nissan Qashqai 2021: prijs, specificaties, foto’s

De bovenstaande systemen vormen een aanvulling op een aantal bestaande assistenten, waaronder noodremmen met voetgangersdetectie, parkeerassistent, dodehoekbewaking, lijntracering, verkeersborddetectie en weergave van bestuurdersbesturing.

Nieuwe Nissan Qashqai 2021: prijs, specificaties, foto’s

Kenmerken van de nieuwe Nissan Qashqai 2021 restyling

In de nieuwe Nissan wordt de Qashqai 2021 verkocht met bekende generatoren op de pre-reforming machine. Dit zijn:

  • 1.2 DIG-T 115 PK benzinemotor (190 Nm);
  • “Atmosferische” benzine 2.0-output van 144 pk (200 Nm);
  • Geladen 1.6 dCi-dieselmotor met 130 pk (320 Nm).

Versnellingsbak beschikbaar – handgeschakeld met 6 versnellingen en een variator. De vierwielaandrijving is alleen bedoeld voor conversies met een 2.0-liter motor en een continu variabele transmissie.

De intrekking van de bijgewerkte Qashqai 2021 heeft hetzelfde volledig onafhankelijke schema, maar alleen de fabrikant claimt verschillende andere parameters. Het management heeft een andere kalibratie met het chassis ontvangen.

Foto’s van de nieuwe Nissan Qashqai 2021

Nieuwe Nissan Qashqai 2021: prijs, specificaties, foto’s