Nieuwe Lexus RX 450h 2020 Hybrid: prijs, specificaties, foto’s

De nieuwe Lexus RX 450h 2020 Hybrid is een middenklasse SUV (crossover) die de luxe biedt die Lexus verwacht, evenals hoge prestaties met een uitstekend brandstofverbruik. Het enige min-potentieel van de Lexus RX 450h 2020 Hybrid is de kleine laadruimte, die de bruikbaarheid van de auto enigszins vermindert.

lexus-rx-450h-exterior-01-1024x683-1- Nieuweautos → nieuwe autos 2022


Technische kenmerken van de Hybrid Lexus RX 450h 2020

De Lexus RX 450h 2020 is een hybride auto, waarvan het krachtstation bestaat uit een 3,5-liter benzinemotor en drie elektrische motoren, die samen 313 pk produceren. Met hun hulp kan de auto een topsnelheid van 200 km / u bereiken en versnellen naar honderden in 7,9 seconden. Dankzij de ingebouwde elektromotoren en de juiste verdeling van het personeel, is het brandstofverbruik van de Lexus RX 450h 2020 Hybrid in de gecombineerde cyclus ongeveer 6 liter per 100 km. Dit is een ongelooflijk resultaat voor een auto met zo’n motorvolume.

Rijden met een Lexus RX 450h 2020 Hybrid

Ondanks het hybride karakter van de auto, verschilt de Lexus RX 450h 2020 niet veel van de rasechte ICE. De crossover heeft een goede opstartversnelling dankzij elektrische motoren die onmiddellijk een hoog koppel genereren. De overgang van elektromotor naar benzinemotor is nauwelijks merkbaar en, samen met een verbeterde transmissie, bereikt de hybride onmiddellijk zijn topsnelheid. De besturing van de auto komt volledig overeen met zijn premium, het stuur is informatief, de reactie op zijn rotatie is uiterst precies, de hybride houdt de weg perfect en volgt strikt de gekozen koers. Het chassis is zacht, maar sportief is streng, de werking ervan hangt af van de gekozen rijstijl en varieert van indrukwekkende ontspanning tot verantwoorde sportinstellingen. Als SUV kan de Lexus RX 450h Hybrid over ruw terrein rijden en is hij zeer geschikt voor het rijden op snelwegen en straten in de stad op gematigde landwegen.


✓ U kunt ook controleren:

Binnen en buiten Lexus RX 450h 2020 Hybrid

De nieuwe Lexus RX 450h 2020 Hybrid is een zeer aantrekkelijke auto. Dat betekent niet dat absoluut iedereen het leuk vindt, maar het laat niemand onverschillig. Het is typerend voor het uiterlijk van de hybride dat het ontwerp van het concept bijna volledig is overgebracht naar de serieversie, die niet zo wijdverbreid is in de automobielwereld. Robuuste contouren, scherpe hoeken, gestroomlijnde vormen, alles ziet er zeer indrukwekkend, extravagant en aantrekkelijk uit. Uitstekende LED-optiek, een scherp rooster getuigt van de exclusiviteit van de auto.


Het interieur van de Lexus RX 450h 2020 Hybrid ziet er ook geweldig uit . De auto is geschikt voor vijf passagiers, heeft comfortabele stoelen met luxe bekleding en veel aanpassingen. Binnenin is er voldoende ruimte voor benen en hoofd, het ziet er veel ruimer uit dan zijn voorgangers. De achterste zitrij heeft beugels voor twee kinderzitjes en de mogelijkheid om de rugleuning aan te passen.

Interieurmaterialen van uitzonderlijke kwaliteit, standaard interieurdesign – luxe en praktisch. De aandacht voor detail is zichtbaar in alles, van het gestikte patroon van de lederen stuurbekleding tot de uitstulpingen op de knoppen op het airconditioningsysteem. De cabine is erg stil en heeft uitstekende geluidsisolatie.


Het grootste nadeel van de auto wordt gezien als beperkte laadruimte, wat niet genoeg is voor de crossover-klasse. De ruime achterstoelen en de steile helling van de torenhoge achterdeur verbruiken te veel bruikbaar volume. Een minpuntje is ook het onvermogen om de achterbank in een volledig vlakke positie te vouwen. Het positieve is dat de toegang tot de kofferbak erg handig is in hoogte en breedte en de contactloze toegangsfunctie verhoogt de bruikbaarheid.

Beveiliging Lexus RX 450h 2020

De Lexus RX 450h 2020 Hybrid heeft de maximaal toelaatbare vijfsterrenveiligheidsbeoordeling ontvangen voor alle bestaande parameters in overeenstemming met de Euro NCAP-classificatie. Het is het beste in zij-crashtests en frontale botsingen en beschermt voetgangers en passagiers. Hij ontving de enige 4 sterren voor testproeven van de rollover op hoge snelheidscurven.
De Lexus RX 450h 2020 Hybrid wordt geleverd met verschillende functies van zijn eigen Lexus + beveiligingssysteem, waaronder:

  • Voetgangers detectiesysteem;
  • adaptieve cruise control;
  • Waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook;
  • Hulp bij markup onderhoud;
  • automatisch noodremmen;
  • Blinde vlek detectie systeem;
  • automatische koplampen.

Bovendien is de auto standaard uitgerust met passieve beschermingsmiddelen, waaronder een hele reeks voor- en zijairbags, inclusief knie- en nekbescherming.

Bovendien heeft de auto een achteruitrijcamera met adaptief parkeren, die de onafhankelijke bepaling van het vermogen van het voertuig om in de geselecteerde ruimte te parkeren omvat.

Lexus RX 450h 2020 prijs

Informatie over de huidige prijs van het Lexus-automodel voor 2020, de nieuwe elektrische auto Lexus RX 450h 2020 – 55 900 euro.

Functies Nieuwe Lexus RX 450h 2020

brand

Lexus

model

RX

lichaamstype

SUV

uitzicht

bastaard

motor

Benzine + elektrisch

Elektromotor Vermogen

123 + 50 kW

Versnelling 0-100 km / h

7.7 s

topsnelheid

200 km / u

Foto’s Nieuwe Lexus RX 450h 2020