Nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021: prijs, specificaties, foto’s

Zie de nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021. Volledige specificaties, prijs van de Jeep Grand Cherokee 2021 0 km, Koop de nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021.

ficha-tecnica-jeep-grand-cherokee- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Ontwerp en visuele Jeep Grand Cherokee 2021

Panoramisch zonnedak: het Jeep Grand Cherokee 2021 CommandView zonnedak heeft een vaste achterruit en een schuifbaar voorpaneel waarmee u warmte en frisse lucht kunt regelen. Met slechts één klik is het mogelijk om volledig of gedeeltelijk te openen en de ruimte van uw avonturen en emoties verder uit te breiden.

20-inch velgwielen: het verfijnde en sportieve effect van de Jeep Grand Cherokee 2021 kan niet worden verbeterd met de set gepolijste 20-inch velgwielen met holten in mineraalgrijs.

✓ U kunt ook controleren:

Chrome-details: indrukwekkend bij het draaien en parkeren. De selectie van glanzend chroom straalt een uitzonderlijke stijl uit. Met een verfijnde afwerking zijn chroomelementen op elk deel van het voertuig aangebracht, wat een gevoel van vertrouwen en verfijning geeft.

Houten interieur: prachtig tot in het kleinste detail. Het interieur is een spektakel op zichzelf, de lambrisering is gemaakt van mat hout, terwijl de satijnen metalen frames uw ervaring transformeren in een Jeep Grand Cherokee 2021 .

Technologie en connectiviteit Jeep Grand Cherokee 2021

Motoren: 3.6L PENTASTAR V6 – De 3.6L Pentastar-motor met 286 pk en 35.5 kgfm biedt een ideale balans tussen vermogen en efficiëntie, met optie voor vierwielaandrijving. De Pentastar is drie keer erkend als een van de beste motoren en combineert prestaties en efficiëntie.

3,0-liter V6 ECODIESEL: de 3,0-liter V6 EcoDiesel-motor biedt een efficiënte, krachtige en responsieve rijervaring. Het heeft 241 pk en een koppel van 56mkgf. De motor in de Jeep-reeks is een snelgroeiende motor die schone technologie, minder uitstoot en een combinatie van prestaties en efficiëntie biedt.

Automatische versnellingsbak met 8 versnellingen: De exclusieve automatische versnellingsbak met 8 versnellingen van de Jeep Grand Cherokee 2021 biedt soepeler schakelen en een laag brandstofverbruik, zowel voor asfaltveren als voor terreinvoertuigen.

Nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021: prijs, specificaties, foto’s

Eco-modus: zuinig of sportief rijden? Selecteer de gewenste modus met een druk op de knop. Eco-modus optimaliseert schakelen en bespaart brandstof en kan op elk gewenst moment worden gedeactiveerd als u sportiever wilt rijden.

Airconditioning met twee zones: In een Jeep Grand Cherokee uit 2021 is het klimaat altijd perfect. Met het airconditioningsysteem met twee zones kunnen de bestuurder en voorpassagier individueel de luchttemperatuur selecteren. Elke pagina kan afzonderlijk worden ingesteld met de spraakopdracht, het multimediascherm aanraken of de knoppen draaien.

Media Center: om uw smartphone te integreren in de Jeep Grand Cherokee 2021 , heeft het nieuwe Media Center Uconnect8.4 “Apple Car Play en Android Auto, systemen die specifieke functies vrijgeven voor elk besturingssysteem zoals Waze, WhatsApp, Spotify en vele anderen ,

Dashboard: aan boord van de Jeep Grand Cherokee 2021 heb je controle over elk detail recht voor je. Het 7 “TFT-dashboard geeft u informatie over functies zoals bandenspanning, temperatuur van verschillende componenten en meer.

Quadra-Trac II: het moderne en robuuste Quadra-Trac II-systeem regelt de tractie op hoge snelheid door het vermogen over de as met de grootste tractie te verdelen. In moeilijke omstandigheden zorgt de overdrachtsset met twee snelheden ervoor dat het voertuig snel in beweging blijft.

Terreinkeuze: de Jeep Grand Cherokee 2021 biedt de legendarische 4X4-capaciteit. Er zijn 4 verschillende tractieconfiguraties die de beste stuurstabiliteit bieden bij het afstemmen van verschillende systemen, waaronder versnellingsregeling, transmissie, overdrachtbak, tractiecontrole en stabiliteit.

Nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021: prijs, specificaties, foto’s

4X4-tractie: tractie is een essentieel punt als het gaat om offroad. Elke fiets moet zijn functie vervullen als het gaat om het beheersen van uitdagingen. De beschikbare systemen van de Jeep Grand Cherokee 2021 zorgen voor exacte tractie van elke band wanneer dat nodig is.

Comfort en veiligheid Jeep Grand Cherokee 2021

Comfort en verfijning: de Jeep Grand Cherokee 2021 biedt een interieur met lederen stoelen en verwarming, GPS, airconditioning met twee zones, digitaal en automatisch. Uitmuntendheid van de met leer beklede deur tot het instrumentenpaneel en de middenconsole. De beperkte versie heeft zijranden en open poriën hout details die zijn versierd met unieke koperen of chromen delen.

Actieve ruisonderdrukking: geniet van de stilte. Het actieve ruisonderdrukkingssysteem is een echt geschenk voor mensen die van rust houden, omdat het het geluidsniveau buiten in de cabine vermindert en straatgeluid nauwelijks opmerkt.

Modulaire stoelen: comfort met verfijning. Pas de stoelen aan uw wensen aan en sla de posities snel op met een druk op de knop. De Jeep Grand Cherokee 2021 beschikt ook over stoelverwarming en ventilatie om uw reis comfortabeler te maken.

Elektrische kofferbak: de kofferbak is ook ontwikkeld om meer comfort en verfijning te bieden. Met het Electronic Trunk Openingsysteem is het mogelijk om de kofferbak met slechts één aanraking te openen en te sluiten.

Airbags: iedereen wordt beschermd aan boord van de Jeep Grand Cherokee 2021 . Uitgerust met 7 airbags, waarvan 2 aan de voorkant, 2 aan de zijkant, 2 aan de gordijnzijde op de achterbank en 1 op de knieën van de bestuurder.

Meer veiligheid: de Jeep Grand Cherokee 2021 is uitgerust met een stabiliteit (ESC) en rolcontrole (ERM) en een tractiecontrole (TC). De schijfremmen hebben een ABS en een hydraulisch compensatiesysteem (HBC).

Parkeerassistentcamera: de parkeerassistentcamera heeft een parkeerassistent achter. Als u in achteruitversnelling schakelt, passen de displaylijnen zich aan de bochten aan of herkent u een obstakel dat de beschikbare actieruimte aangeeft.

Regen- en schemersensor: de regen- en schemersensoren bewijzen de veiligheid en bruikbaarheid van de Jeep Grand Cherokee 2021 . Het lezen van de omgeving activeert automatisch de ruitenwissers wanneer het regent en koplampen wanneer veranderingen in lichtintensiteit worden gedetecteerd.

Xenonkoplampen: efficiënter, duurzamer en dichter bij daglicht. De Jeep Grand Cherokee 2021 heeft bi-xenonkoplampen HID (High-Intensity Discharge), die naast meer veiligheid ook een karakteristiek en onderscheidend kenmerk bieden in het ontwerp.

Sterke punten Jeep Grand Cherokee 2021

De Jeep Grand Cherokee 2021 heeft een aantal sterke punten die belangrijk zijn voor de consument en worden algemeen erkend:

robuustheid;

duurzaamheid;

troosten;

apparatuur;

Exchange.

Zwakheden Jeep Grand Cherokee 2021

Enkele negatieve punten die consumenten moeten overwegen over de Jeep Grand Cherokee 2021 zijn:

Klein dealernetwerk;

Aandelenkoersen;

Dure verzekering;

Consumptie.

Specificaties Jeep Grand Cherokee 2021

mechanica

Motor: 3.6 / 3.0

Brandstof: benzine / diesel

Prestaties (CV): 286/241

Koppel (kgf.m): 35.5 / 56

Transmissie: automatisch

Tractie: 4 × 4

Voorwielophanging: Multi-arm en voorwielophanging met stabilisator, enkel wiel en schroefveren.

Achterwielophanging: dwarsas (drager) en achterwielophanging met stabilisator, star wiel en schroefveren.

Remmen: vier schijfremmen met twee geventileerde schijven.

  • afmeting

Hoogte (mm): 1.866

Breedte (mm): 1.819

Lengte (mm): 4.496

Gewicht (kg): 1.867

Tank (L): 70

Wielbasis (mm): 2.649

Stam (L): 883

Bewoners: 5

Prijs Jeep Grand Cherokee 2021

De nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021 wordt geleverd met een instapprijs die, afhankelijk van de versie, ruwweg is:

Jeep Grand Cherokee Lengtegraad: 36.400 euro.

Jeep Grand Cherokee Limited: 39.630 euro.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk: 42.850 euro.

Foto’s Jeep Grand Cherokee 2021

Nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021: prijs, specificaties, foto’s
Nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021: prijs, specificaties, foto’s
Nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021: prijs, specificaties, foto’s
Nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021: prijs, specificaties, foto’s
Nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021: prijs, specificaties, foto’s
Nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021: prijs, specificaties, foto’s
Nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021: prijs, specificaties, foto’s
Nieuwe Jeep Grand Cherokee 2021: prijs, specificaties, foto’s