Nieuwe Hyundai Ioniq Electric BEV 2020: prijzen, foto’s, technische gegevens, ontwerp, gangreserve

De Koreaanse fabrikant New Hyundai Ioniq Electric BEV 2020 besloot de auto 100% milieuvriendelijk te maken nadat hij in 2016 op de Amerikaanse en Europese markt zijn eerste elektrische hatchback Hyundai IONIQ Electric lanceerde. Op het eerste gezicht verschilt deze auto niet van zijn hybride tegenhanger en elektrische concurrent; Als u echter beter kijkt, merkt u onmiddellijk verschillen in de buiten- en binneneigenschappen van de nieuwe Hyundai Ioniq Electric BEV 2020-auto.

➤ Meer geweldige releases in 2020!

Binnen en buiten Nueu Hyundai Ioniq Electric BEV 2020

Een solide gegoten aluminium en stalen behuizing, een combinatie van achterspoiler en diffuser, laag glas, LED-koplampen en verlichting, een contrasterende bumper en een accentstrook voor de auto creëren de absolute integriteit van het exterieurontwerp van IONIQ Electric en dragen ook bij aan hoge prestaties met een aerodynamische coëfficiënt die slechts 0,24 is in deze Eco-MobileAfmetingen van de nieuwe Hyundai Ioniq Electric BEV 2020 in lengte – 4470 mm, in breedte – 1820 mm, in hoogte – 1450 mm, wielbasis – 2700 mm. De diameter van de lichtmetalen wielen is 16 inch. Salon – vrij ruim en ruim, ontworpen voor 5 passagiers. Het volume van de bagageruimte varieert tussen 400 en 750 liter, afhankelijk van de positie van de rugleuningen van de achterbank.


De laadaansluiting van het elektrische voertuig bevindt zich op de linkerachterzijde, waarmee u de batterij bij hogesnelheidsposten in slechts 23 minuten tot 80% kunt opladen.


Het interieur van de Hyundai IONIQ Electric is in dezelfde stijl ontworpen als de hybride, alleen met een verschil in de kleur van de onderdelen – bij IONIQ Electric zijn ze koperkleurig, wat verband houdt met elektriciteit. Deuren, plafonds en vloermatten zijn bedekt met hout, vulkanisch gesteente, plastic en leer. Het IONIQ Electric D-vormige stuurwiel ziet er sportief en ergonomisch uit door de snijkant van de cirkel en de voertuigbedieningen erop.

Specificaties Hyundai Ioniq Electric BEV 2020

De Hyundai IONIQ Electric wordt aangedreven door een elektromotor die vanaf het begin 120 pk (88 kW) en een koppel van 295 Nm levert, gecombineerd met een eentrapsversnellingsbak en een lichte, nuchtere 28-kWh lithium-ion-polymeerbatterij. De auto heeft een topsnelheid van 165 km / u (elektronisch begrensd). De gemiddelde snelheid van 60 km / u is 280 km en kan variëren afhankelijk van de verkeerssituatie en de individuele rijstijl. De achterklep heeft verschillende modi – Normaal, Eco en Sport, die de gangreserve en oplaadtijd bepalen.

De auto is uitgerust met elektrische stuurbekrachtiging en schijfremmen op alle wielen met ABS, EBD, airconditioning met twee zones, bandenspanningscontrole, zeven airbags (inclusief de knie voor de bestuurder). een monitoringsysteem voor “dode” zones, een automatisch remsysteem dat voetgangers herkent, een Premium Infinity Sound System-audiosysteem en een draadloos oplaadstation voor compatibele smartphones.

Neem contact op met Hyundai Ioniq Electric BEV 2020

De Hyundai IONIQ Electric is verbonden met de voertuigsystemen via een 8-inch kleuren touchscreen, waarop een groot aantal reisgegevens wordt weergegeven – snelheid, energieverbruik, gangreserve en laadstatus. De weergavestijl verandert afhankelijk van de reismodus – normaal, eco en sport. Als een extra optie kan de eigenaar van het hatchback-model de live-applicatie op een smartphone of tablet kopen om de toestand van het voertuig op afstand te regelen.

Auto opladen Hyundai Ioniq Electric BEV 2020

De fabrikant geeft een garantie voor een krachtige lithium-ion-polymeerbatterij gedurende 8 jaar of 200.000 km vervangingslucht. De achterklep is uitgerust met een oplaadkabel met een regeleenheid, die het opladen via een normaal 220 V-stopcontact vereenvoudigt. De oplaadtijd via een thuisnetwerk is ca. 12 uur, de auto laadt op oplaadpunten ca. 30 minuten op 50 kW en 23 minuten op 100 kW.

Als extra optie kan de eigenaar van Hyundai IONIQ Electric een speciale vaste of mobiele oplader kopen met een regeleenheid met een zekering die onafhankelijk is van de stroomvoorziening in het huishouden. Het maakt gebruik van 3-fasen wisselstroom en levert een lading van 100% in 4 uur en 25 minuten.

Hyundai Hyundai Ioniq Electric BEV 2020

Hyundai IONIQ Electric heeft goede beveiligingssystemen. Het is uitgerust met zeven airbags: twee voorste en twee zij-airbags, twee zij-airbags en een knie-airbag voor de bestuurder. In de auto geïnstalleerde camera’s bewaken de rijstrookmarkeringen, houden het voertuig met behulp van systemen in de rijstrook en waarschuwen het met een visueel of akoestisch signaal als de bestuurder van de Hyundai IONIQ Electric de rijstrookrand nadert en geen signaal wordt. Het systeem houdt ook de auto op koers.

Sensoren achter het voertuig controleren of een ander voertuig zich in de dode zones bevindt en waarschuwen de bestuurder met een geluids- en lichtsignaal. Het dodehoekbewakingssysteem (BSD) wordt gecombineerd met het waarschuwingssysteem voor dwarsverkeer achteraan om veilig achteruitrijden vanaf de parkeerplaats te garanderen.

Dankzij het autonome noodremsysteem (AEB) waarschuwen de radar- en camerasensoren de bestuurder voor een mogelijke botsing en genereren de remmen die nodig zijn om een ​​botsing met een voetganger of een andere auto te voorkomen of te verminderen.

De adaptieve intelligente snelheidsregeling verhoogt de veiligheid en vermindert stress door een bepaalde afstand tot het voertuig voor het voertuig aan te houden en de snelheid automatisch te verlagen of verhogen tot een bepaalde limiet, afhankelijk van de bewegingsomstandigheden. In het wegverkeer blijft de ingestelde afstand na het stoppen behouden wanneer de motor opnieuw wordt gestart en wordt de voorwaartse beweging gedetecteerd wanneer de bestuurder het gaspedaal indrukt.