Nieuwe Honda Fit 2020 BEV: prijzen, foto’s, specificaties, ontwerp, gangreserve

De nieuwe Honda Fit 2020 BEV is de elektrische versie van het Honda Fit-benzinemodel, dus een elektrische auto moet worden beschouwd als een andere wijziging in de generatie van dit model.

Nieuwe nieuwe Honda Fit 2020 BEV

De nieuwe Honda Fit 2020 BEV elektrische auto behield de gelijkenissen en het uiterlijk van zijn oudere broer, maar veranderde radicaal zijn perceptie van zichzelf met een nieuwe houding ten opzichte van het milieu en werd de voorbode van Nieuwe Honda, die zich al lang bezorgd wilde maken op milieugebied.

Nieuwe Honda Fit 2020 BEV: prijzen, foto’s, specificaties, ontwerp, gangreserve


➤ Meer geweldige releases in 2020!


Technische gegevens Nieuwe Honda Fit 2020 BEV

In plaats van een benzinemotor is de elektrische voertuigcentrale gebaseerd op een synchrone elektromotor met een permanente magneet van 123 pk, die wordt aangedreven door een set van 20 kWh lithium-ionbatterijen.

Nieuwe Honda Fit 2020 BEV: prijzen, foto’s, specificaties, ontwerp, gangreserve


De topsnelheid van de nieuwe Honda Fit 2020 BEV aangeboden door deze tandem is 160 km / u, versnelling tot 100 seconden duurt 8,5 seconden en de gangreserve per lading is 160 km. De elektrische auto heeft verschillende oplaadmogelijkheden. Het is het goedkoopste om de Honda Fit EV gedurende 6 uur op 100% oplaadsnelheid aan te sluiten op de huishoudelijke voeding. Het is ook mogelijk om het aan te sluiten op de voeding met een spanning van 380 V. De oplaadtijd is beperkt tot 3 uur en de laatste en snelste manier is om de stations snel op te laden, waarbij 80% van de batterij in 30 minuten vol is.

Nieuwe Honda Fit 2020 BEV: prijzen, foto’s, specificaties, ontwerp, gangreserve


Exterieur en interieur Nieuwe Honda Fit 2020 BEV

Nieuwe Honda Fit 2020 BEV: prijzen, foto’s, specificaties, ontwerp, gangreserve

De nieuwe Honda Fit 2020 BEV elektrische auto behoudt het eigenaardige uiterlijk van zijn brandstof, maar heeft verbeterde aerodynamische eigenschappen. Het rooster is meer gesloten en de voorkant van het lichaam is dieper en heeft een splinter om de luchtstroom aan de zijkanten van de auto te verplaatsen. De zij- en achtersecties werden ook bewerkt om aerodynamische redenen; De spoiler die uit het dak steekt speelt ook een belangrijke rol.

Nieuwe Honda Fit 2020 BEV: prijzen, foto’s, specificaties, ontwerp, gangreserve

Binnenin heeft de nieuwe Honda Fit 2020 BEV dezelfde lay-out als de benzineversie, stoelen met uitstekende zijdelingse steun, aangename ergonomie en uitstekend zicht. De auto zal zeer comfortabel zijn voor vier volwassen passagiers, veel ruimte voor benen en hoofd, niemand zal zich ongemakkelijk en ongemakkelijk voelen.

Nieuwe Honda Fit 2020 BEV: prijzen, foto’s, specificaties, ontwerp, gangreserve

Ook in de auto is er een volle kofferbak met een goed volume en de mogelijkheid om deze te vergroten door de achterste rij stoelen neer te klappen.

Nieuwe Honda Fit 2020 BEV: prijzen, foto’s, specificaties, ontwerp, gangreserve

Besturing elektrische auto Nieuwe Honda Fit 2020 BEV

De nieuwe Honda Fit 2020 BEV behoudt grotendeels het wendbare karakter van de benzinemotor. Het extra gewicht van de lithium-ionbatterijen van de auto, die samen met de ingebouwde multi-link achtervering het rijden van een elektrisch voertuig in feite kalmert, heeft een lichte invloed op de rijprestaties.

Met de nieuwe Honda Fit 2020 BEV is, net als bij alle elektrische voertuigen, het volledige koppel van de elektromotor onmiddellijk beschikbaar. De verdeling is echter systematisch en hangt af van de gekozen rijstijl. Er zijn drie modellen: normaal, sport, eco. Ze zijn gebaseerd op het hybride model New Honda CR-Z en hebben een directe invloed op de prestaties, snelheid en rijafstand van het voertuig.

In de normale modus is het vermogen van het elektrische voertuig beperkt tot 101 pk.
Eco-modus vermindert het vermogen van de elektromotor tot 63 pk, de versnellingsdynamiek beperkt de werking van de aircocompressor en helpt, kort gezegd, om de batterij zo laag mogelijk te houden.
Sport-modus zijn prestaties het meest stabiel met de benzine tegenhanger. Het gaspedaal reageert beter in deze modus, de elektromotor draait op vol vermogen (123 pk).
Het type aandrijving voor elke modus is individueel, u kunt alleen het uitstekende rijgedrag van de auto samenvatten, wat kenmerkend is voor alle nieuwe Honda-modellen. De auto rijdt vol vertrouwen, zowel in de stad als op de snelweg, wat een groot pluspunt is van het model in vergelijking met veel concurrenten.

Opties Nieuwe Honda Fit 2020 BEV

Nieuwe Honda Fit 2020 BEV – goed uitgerust, voel het niveau van uitrusting van nieuwe Honda. In de basisversie zijn de werkelijke maximale opties beschikbaar, waaronder een LCD-display, klimaatregeling, snelheidsregeling, stoelverwarming, een multifunctioneel stuurwiel, een stereosysteem en navigatie. Salon biedt hoogwaardige afwerkingen, waaronder lederen bekleding.

Veiligheid Nieuwe Honda Fit 2020 BEV

Veiligheid is een van de belangrijkste troeven van de nieuwe Honda Fit 2020 BEV- voertuigen van het bedrijf, die altijd worden gekenmerkt door een hoog niveau van actieve en passieve bescherming. U kunt dus geen uitzonderingen van de elektrische auto verwachten. De nieuwe Honda Fit 2020 BEV biedt dezelfde functies als andere nieuwe Honda-voertuigen. Zes airbags, ESP, ABS, EBD-systemen zijn de gebruikelijke standaard.

Bovendien is de nieuwe Honda Fit EV uitgerust met LACHT-verbindingen in twee tweede rijen stoelen, waardoor het gemakkelijk is om kinderzitjes te bevestigen. Een licht gewijzigde carrosseriestructuur verbetert de bescherming van de inzittenden in het geval van frontale botsingen. Frontale front- en zijairbags zijn uitgerust met een locatiemodus voor passagiers, zodat ze direct op het beschermde object “schieten”.

De lithium-ionbatterij bevindt zich in een stalen behuizing en blijft veilig en beschermd in geval van een ongeluk. Het wordt automatisch gedeactiveerd voor extra bescherming in geval van een ongeval.

Dankzij deze innovaties heeft de nieuwe Honda Fit EV de hoogste beoordeling gekregen van veel organisaties die de veiligheid van voertuigen beoordelen.

Foto’s Nieuwe Honda Fit 2020 BEV

Nieuwe Honda Fit 2020 BEV: prijzen, foto’s, specificaties, ontwerp, gangreserveNieuwe Honda Fit 2020 BEV: prijzen, foto’s, specificaties, ontwerp, gangreserveNieuwe Honda Fit 2020 BEV: prijzen, foto’s, specificaties, ontwerp, gangreserveNieuwe Honda Fit 2020 BEV: prijzen, foto’s, specificaties, ontwerp, gangreserve  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 stimme, im mittleren: 5 von 5)