Nieuwe Fiat 500e 2020 BEV: prijzen, foto’s, technische gegevens, ontwerp, gangreserve

Hier is de eerste associatie die optreedt wanneer u de nieuwe Fiat 500e 2020 BEV elektrische auto ontmoet. Het eerste wat indruk maakt, is het uiterlijk van het elektrische voertuig.

Nieuwe Fiat 500e 2020 BEV

Stijlvol, licht, compact – de perfecte Nueu Fiat 500e 2020 BEV stadsauto met een milieuvriendelijk karakter.
Wat biedt de Italiaanse elektrische hatchback?

➤ Meer geweldige releases in 2020!

Carrosserie Nieuw Fiat 500e 2020 BEV

Nieuwe Fiat 500e 2020 BEV: prijzen, foto’s, technische gegevens, ontwerp, gangreserveDe nieuwe Fiat 500e 2020 BEV verschilt van de al lang populaire brandstofanaloog met slechts een paar nauwelijks merkbare details: een licht aangepast luchtinlaatrooster dat niet “glimlacht” in de elektrische versie en een bredere spoiler aan de achterkant van de auto.
Het gebrek aan serieuze veranderingen werd oorspronkelijk voorzien door de ontwerpers van het bedrijf, die niet te veel de nadruk legden op de milieuvriendelijkheid van de auto, maar alleen het “stedelijke” karakter ervan wilden benadrukken.

Salon Nieuwe Fiat 500e 2020 BEV

Nieuwe Fiat 500e 2020 BEV: prijzen, foto’s, technische gegevens, ontwerp, gangreserve


Het interieur van de nieuwe Fiat 500e 2020 BEV doet ook grotendeels denken aan de traditionele hatchback van de ICE. Het dashboard van de bestuurder vervangt het traditionele 7-inch LCD-display van de Fiat 500, dat in de elektrische versie de typische gegevens voor de werking van het elektrische voertuig toont: gangreserve, energieverbruik, laadstatus van de batterij. Informatie over de geselecteerde verzending en de status van de telefoonverbinding wordt ook weergegeven. De weergave en kleur van de animatie kunnen worden geselecteerd volgens de voorkeuren van het stuurprogramma. Het bijgewerkte Uconnect-infotainmentsysteem is geïntegreerd in het dashboard. Hiermee kun je het klimaat in de auto, in de stereo en in navigatie regelen.

Nieuwe Fiat 500e 2020 BEV: prijzen, foto’s, technische gegevens, ontwerp, gangreserve


De voorstoelen bieden voldoende ruimte voor bestuurders van verschillende hoogtes. Met verschillende aanpassingen vindt u een optimale pasvorm met voldoende beenruimte. Dit moet echter worden gedaan met het oog op de achterpassagiers, voor wie de ruimte achterin de auto zeer beperkt is vanwege de batterijen.
Trunk, eerlijk gezegd, klein. Zelfs met de achterbank neergeklapt, biedt het volume geen significante bagageruimte.

Nieuwe Fiat 500e 2020 BEV: prijzen, foto’s, technische gegevens, ontwerp, gangreserve

bestek Fiat 500e 2020

De elektrische auto is uitgerust met een 83 kW elektromotor, 111 pk en een koppel van 200 Nm. Het motorvermogen wordt via een eentrapsversnellingsbak op de voorwielen overgedragen. Het wordt aangedreven door een 24-kWh lithium-ionbatterij. Dankzij zijn dynamische prestaties accelereert de Fiat 500e in 9,1 seconden naar 100 km / u. Dit is een van de beste in zijn klasse. De maximale snelheid van het elektrische voertuig is 141 km / u.
De auto wordt opgeladen met een lader van 6,6 kW, waarmee de batterij van een elektrisch voertuig gedurende 4 uur volledig kan worden opgeladen via een stopcontact van 220 volt.

kilometerstand Fiat 500e 2020

De nieuwe elektromotor Fiat 500e 2020 BEV kan het volledige koppel leveren onmiddellijk na het inschakelen van het contact. De elektrische auto accelereert zeer snel en neemt ook zeer snel snelheid op. Net als andere elektrische auto’s rijdt de Fiat 500e vrijwel geruisloos. Regeneratief remsysteem werkt perfect. Het chassis is zacht, maar niet sportief. Informatiemanagement: bij het verlaten van de snelweg neemt het stuurwiel toe, wordt nauwkeuriger en biedt een betrouwbare controle over de beweging.

Opties Nieuwe Fiat 500e 2020 BEV

Elektrische auto is goed uitgerust. De basisversie van de auto biedt:

volle kracht;
verwarmde zijspiegels;
Multifunctioneel met hoogteverstelling;
cruise control;
Stuur lederen pad;
Achteruitkijkspiegel met automatisch dimmen;
navigatie;
Satelliet-radio.
Bovendien heeft de elektrische auto verschillende premium complete sets met extra opties.

Veiligheid Nieuwe Fiat 500e 2020 BEV

Het veiligheidsniveau van de auto komt overeen met de hoogste normen van de moderne auto-industrie. Het actieve veiligheidspakket omvat een antiblokkeerremsysteem (ABS), voertuigstabilisatie op de weg (ESP) en tractiecontrole. Passieve bescherming biedt een reeks voor- en zijairbags voor de voorpassagier, knie-airbags en actieve voorhoofdsteunen. Parkeersensoren zijn opgenomen in de basisversie van het voertuig en signaleren automatisch voetgangers in de gevarenzone dat een stille auto nadert.
Het remsysteem van de Fiat 500e zorgt ervoor dat het elektrische voertuig volledig tot stilstand komt met een snelheid van 100 km / u op een afstand van 40 meter.

De nieuwe Fiat 500e 2020 BEV-evaluatie-indicatoren volgens Euro NCAP-crashtests herhalen precies het bereiken van brandstofanalogen. De algemene beoordeling van actieve en passieve veiligheidssystemen is vier en een halve ster. De Fiat 500e scoorde het hoogst op het gebied van passagiersveiligheid en verlaagde de algehele beoordeling vanwege de lage veiligheidsbeoordelingen voor achterpassagiers en voetgangers.

Nieuwe Fiat 500e 2020 BEV: prijzen, foto’s, technische gegevens, ontwerp, gangreserveNieuwe Fiat 500e 2020 BEV: prijzen, foto’s, technische gegevens, ontwerp, gangreserveNieuwe Fiat 500e 2020 BEV: prijzen, foto’s, technische gegevens, ontwerp, gangreserve  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 stimme, im mittleren: 5 von 5)