Nieuwe BMW X6 2020: prijs, specificaties, foto’s

Zie de nieuwe BMW X6 2020. Meer vermogen. Minder regels. Volledige technische gegevens, prijs van de BMW X6 2020 0 km, koop de nieuwe BMW X6 2020.

bmw-x6-preta- Nieuweautos → nieuwe autos 2022


Ontwerp en visuele BMW X6 2020

Krachtig en duidelijk sportief. De BMW X6 2020 overschrijdt alle grenzen en toont de typische aanwezigheid van de BMW X-modellen en de sportiviteit van de coupes. De BMW TwinPower Turbo-motoren die in de BMW X6 2020 zijn geïnstalleerd, zijn dynamisch en efficiënt en de BMW xDrive draagt ​​bij aan de krachtoverbrenging op de weg. Met zijn uitzonderlijke uitrusting en hoogwaardige materialen is de BMW X6 ongetwijfeld een voertuig dat zich onderscheidt van de massa.

Exterieurontwerp: indrukwekkend. Robuust, dynamisch. De BMW X6 2020 combineert de opvallende aanwezigheid van de X-modellen met het sportieve karakter van de coupés. De imposante voorkant toont fascinerende luchtinlaten. De grote niervormige dubbele grill onderstreept het sportieve karakter van het voertuig. De dubbele koplampen en mistlichten, die zich op een prominente plaats buiten het voertuig bevinden, lijken aanzienlijk beter.


✓ U kunt ook controleren:

Van opzij gezien is het sportieve profiel van een coupé duidelijk. Vanuit dit perspectief is het designconcept van de BMW X6 2020 onmiddellijk herkenbaar: het eerste deel van de zijvouw strekt zich uit van de robuuste voorwielkasten tot de achterportiergrepen. Het tweede deel verschijnt in de achterwielbehuizingen en culmineert elegant in de achterkant van het voertuig.


Het dynamische karakter van de BMW X6 2020 wordt nog duidelijker in de brede achterkant, waarvan de horizontale lijnen een belangrijke bijdrage leveren aan de aanwezigheid van het voertuig. De BMW X6 is klaar om alle obstakels te overwinnen.

LED-koplampontwerp: de buitenkant van de BMW X6 2020 kan volledig worden uitgerust met LED-verlichting.


LED-mistlampen: mistlampen bieden uitstekend zicht van dichtbij in mist of regen en verhogen de veiligheid ’s nachts. LED-mistlampen bieden niet alleen een bredere lichtstraal, maar ook een licht vergelijkbaar met daglicht, een lange levensduur en een lager energieverbruik.

Achterlichten met LED-technologie: Achterlichten met all-LED-technologie bestaan ​​uit twee verschillende hoogwaardige LED-elementen, die de karakteristieke L-vorm hebben en waarvan de vorm ervoor zorgt dat het voertuig onmiddellijk als een BMW wordt herkend, zelfs in de schemering.

Interieurarchitectuur: duidelijke structuren. Exclusieve sportiviteit. Hoogwaardige oppervlakken. Het interieur van de BMW X6 2020 is zorgvuldig gepland tot in het kleinste detail. De cockpit is gericht op de bestuurder die typisch is voor BMW-voertuigen, en de hoog geplaatste sportstoelen bieden uitzonderlijk zicht en perfecte ondersteuning, zelfs bij sportief rijden. De binnenfries in lichte en donkere tinten zorgen voor intense contrasten en de hoogwaardige materialen en lederen hoezen brengen een duidelijke boodschap over: perfectie is essentieel.

Materialen: de BMW X6 2020 wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door de onvergelijkbare kwaliteit van het lederen interieur en interieur.

Lichtpakket met omgevingslicht: het lichtpakket bevat verschillende LED-lampen die een elegante en ontspannen sfeer creëren in de BMW X6 2020 . Omgevingslicht, inclusief instaplichten en negen vooraf gedefinieerde lichtinstellingen in blauw, wit en oranje, verlicht het interieur direct en indirect. Deze omvatten verschillende extra lichten, voornamelijk in de hemelbekleding, in de binnenste strips, in het gebied van de voorste en achterste voeten, in de rugleuningen van de voorstoel en in de portierbekleding. LED-verlichting is ook beschikbaar aan de buitenkant van het voertuig.

Technologie en connectiviteit BMW X6 2020

Indrukwekkende kracht – BMW TwinPower Turbo-motoren in de BMW X6 2020 : de BMW X6 2020 combineert kracht, prestaties en dynamiek in alle motoren. De BMW EfficientDynamics-motorfamilie combineert de nieuwste en meest innovatieve technologieën voor directe injectie, volledig variabele kleptiming en turboladers. Dankzij deze maatregelen biedt de BMW X6 2020 een onberispelijke dynamiek en sportiviteit met een laag brandstofverbruik en lage emissies.

BMW TwinPower Turbo benzinemotoren: de nieuwste generatie BMW TwinPower Turbo zes- of achtcilinder benzinemotoren levert verbluffend vermogen en koppel. Ze combineren injectietechnologie en volledig variabele klepregeling, inclusief dubbele VANOS met innovatieve turboladertechnologie, en vormen daarmee een mijlpaal in de ontwikkelingsstrategie van BMW EfficientDynamics.

Minder brandstofverbruik, meer vermogen – BMW EfficientDynamics in de BMW X6 2020 : de BMW X6 weet hoe middelen optimaal moeten worden gebruikt. Het bewijs: dynamiek terwijl het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot worden verminderd. Innovatieve BMW EfficientDynamics-technologieën, intelligente lichtgewicht constructie en aerodynamica garanderen puur rijplezier.

Aerodynamica: het ontwerp van de BMW X6 2020 weerspiegelt de filosofie van BMW EfficientDynamics. De voorspoiler en onderkant zijn uitgerust met innovatieve verbeteringen die de luchtweerstand en het brandstofverbruik verminderen. Het geïntegreerde gordijn leidt de luchtstroom door twee verticale inlaten om de voorwielbogen te omzeilen. De versnelde luchtstroom vormt een soort gordijn naast de buitenkant van de wielen. De luchtsleuven sturen op hun beurt de luchtstroom van de wielen. Deze innovatieve technologieën maken het mogelijk om turbulentie en luchtweerstand te verminderen en het brandstofverbruik aanzienlijk te verminderen.

Automatische sport met 8 versnellingen en schakelpeddel: de automatische sport met 8 versnellingen past zich aan verschillende rijstijlen aan en is geschikt voor zowel comfortabele als dynamische ritten. Naast het automatisch schakelen, kan dit op elk moment handmatig worden bediend met behulp van de keuzehendel of de paddle shifters op het stuur. De bijzonder korte versnelling van de acht versnellingen optimaliseert het versnellingsproces en de motor blijft altijd op een prestatieniveau dat maximale prestaties en superieure efficiëntie garandeert.

Eco Pro-modus: de ECO PRO-modus helpt de bestuurder om het brandstofverbruik te verminderen, afhankelijk van de rijstijl. Extra functies zoals uitrollen maken de BMW X6 2020 nog efficiënter.

Intelligent energiebeheer: het intelligente energiebeheer van de BMW X6 wordt bereikt door verschillende BMW EfficientDynamics-technologieën te combineren, met name de auto start / stop-functie, de elektrische stuurbekrachtiging en de terugwinning van remenergie. De interactie van deze technologieën zorgt voor duurzame mobiliteit en maximale efficiëntie.

Elektrische stuurbekrachtiging: er komt energie vrij telkens wanneer de bestuurder aan het stuur draait. Waarom energie gebruiken wanneer het stuur is gestopt? In tegenstelling tot conventionele stuurbekrachtiging, verbruikt de elektrische stuurbekrachtiging van BMW alleen energie wanneer de bestuurder aan het stuur draait. Als de stuurhoek niet wordt gewijzigd, wordt de elektromotor niet geactiveerd.

Energieterugwinningsfunctie: alle remprocessen genereren kinetische energie. Deze energie werd tot voor kort niet gebruikt. De energieterugwinningsfunctie herstelt dit lang genegeerde potentieel en gebruikt de kinetische energie die vrijkomt wanneer het gaspedaal wordt geremd of losgelaten en zet het om in elektrische energie om de accu van de auto op te laden.

BMW Connected Drive Services: de sleutel tot de wereld van BMW ConnectedDrive is de optionele BMW ConnectedDrive Service. Het biedt een breed scala aan intelligente services en apps die informatie en entertainment bieden tijdens uw reis. Op deze manier ben je verbonden met wat echt belangrijk is.

De optionele BMW ConnectedDrive-services bieden u niet alleen verschillende services, maar vooral de innovatieve BMW Apps-technologie. Gebruik verschillende smartphone-apps rechtstreeks op uw BMW. Ga op ontdekkingstocht, krijg tips voor je reis, breng het kantoor in je voertuig of geniet van het entertainment van je BMW. Alle optionele extra’s die hier worden vermeld, maken deel uit van BMW ConnectedDrive Services. Dompel jezelf onder in de diverse wereld van BMW ConnectedDrive.

Verkeersinformatie in realtime: de realtime verkeersinformatiebrowser van de BMW X6 2020 biedt u altijd actuele verkeersinformatie. Het verzendt praktisch in realtime precieze informatie over de duur van de route.

Het systeem kan u op de hoogte houden van de huidige verkeersomstandigheden op snelwegen en in grote steden.

ConnectedDrive Services-apparatuurpakketten en het professionele navigatiesysteem zijn vereist om toegang te krijgen tot de systeemfaciliteiten.

Professioneel navigatiesysteem met iDrive Touch Controller: het professionele navigatiesysteem BMW X6 2020 biedt de bestuurder een volledig driedimensionaal ontwerp, een innovatief interfaceconcept en tal van functies voor navigatie en multimedia. Het systeem maakt het zelfs mogelijk om het voertuig te lokaliseren, zelfs als het GPS-signaal zwak is, zoals in een tunnel.

Het BMW-navigatiesysteem volgt een volledig geïntegreerd concept dat navigatie bijzonder duidelijk maakt. Tegelijkertijd werken verschillende functies intelligent samen. Voorbeeld: met zijn gesplitste schermfunctie biedt de kleurenmonitor met hoge resolutie ook opties voor het weergeven van 3D-kaarten en afbeeldingen met fotografisch realisme van panoramische afbeeldingen van de route.

Comfort en veiligheid BMW X6 2020

BMW xDrive : het intelligente vierwielaandrijving xDrive past zich perfect aan de moeilijkste bodemomstandigheden aan en biedt altijd uw BMW X6 2020 maximale tractie. XDrive en Dynamic Stability Control (DSC) zorgen er altijd voor dat het voertuig op koers blijft. Vanwege de korte reactietijden verdeelt xDrive de trekkracht flexibel over de twee assen en zorgt zo voor maximale grip. Op deze manier combineert de xDrive de voordelen van vierwielaandrijving – directionele stabiliteit en veiligheid – met de behendigheidskarakteristiek van BMW.

Chassis: De BMW X6 2020 biedt maximale dynamiek, het chassis kan sportiviteit en comfort in elke situatie combineren.

Adaptieve ophangingspakketten: pas de ophanging van de BMW X6 2020 aan volgens uw wensen.

Intelligente lichtgewicht constructie: dankzij de lichtgewicht constructie verhoogt elk gram voertuiggewicht het rijplezier. BMW vertrouwt sinds 1930 op een intelligente, lichtgewicht constructie en heeft dit concept geperfectioneerd. De constructie van de BMW X6 2020 maakt gebruik van ultralichte materialen zoals magnesium in de structuur van het instrumentenpaneel en aluminium in de ophanging en motorkap. De afdekking aan de onderzijde van de carrosserie van stof draagt ​​bij aan uitstekende geluidsisolatie en vermindert het voertuiggewicht.

Auto start / stop-functie: De auto start / stop-functie zorgt ervoor dat de brandstof alleen tijdens het rijden wordt gebruikt. Met een korte stop, b.v. B. Bij een verkeerslicht of in een file bespaart de auto start / stop-functie brandstof wanneer de motor wordt uitgeschakeld.

Een signaal in het informatiedisplay geeft aan dat de Auto Start / Stop-functie is geactiveerd. Zodra het rempedaal wordt losgelaten (Steptronic-transmissie), start de motor automatisch opnieuw.

Het rijcomfort en de veiligheid worden nooit in gevaar gebracht, omdat de auto start / stop-functie van de BMW X6 2020 alleen wordt geactiveerd wanneer de motor de ideale bedrijfstemperatuur bereikt, de accu voldoende is opgeladen of wanneer het stuur wordt gedraaid.

BMW Head-Up Display: de BMW Head-Up Display projecteert voor de bestuurder relevante informatie direct in het gezichtsveld van de bestuurder. Het systeem stelt de bestuurder in staat om informatie tot 50% sneller te verwerken en uw aandacht te houden waar het moet zijn – onderweg. Een projector achter het dashboard van de BMW X6 2020- projecten vergroot het beeld op de voorruit en biedt alle functies van het BMW head-up display. Het resultaat is een brede weergave in hoge resolutie en kleur die een gemakkelijke weergave mogelijk maakt, ongeacht de lichtomstandigheden.

Camerasystemen: het BMW X6 2020 camerasysteem maakt parkeren eenvoudiger omdat de achteruitrijcamera een perfect zicht biedt op het gebied achter het voertuig. De parkeerhulp achter (PDC) waarschuwt u optisch en akoestisch en draagt ​​zo bij aan veilig en comfortabel parkeren.

Surround View helpt u bij het parkeren of manoeuvreren in een kleine ruimte. Voor dit doel worden de gebieden geregistreerd door de zij- en achtercamera’s van het voertuig in perspectief weergegeven in het bedieningsdisplay (bovenaanzicht).

Comforttoegangssysteem: innovatief en praktisch – met het comforttoegangssysteem kunt u de BMW X6 2020 openen en het contact zonder sleutel inschakelen. De auto detecteert automatisch de aanwezigheid van de sleutel, die in uw zak of tas kan worden opgeborgen zodra de bestuurder nadert. De deuren worden automatisch ontgrendeld (inclusief de achterdeur) en de motor kan worden gestart met een druk op de knop.

De kofferbak openen en sluiten zonder handen: dit systeem bevat de functies van intelligent openen en sluiten waarmee de kofferbak zonder handen kan worden geopend. De sensoren op verschillende hoogten in de achterbumper detecteren de beweging van de voeten. Toegang is alleen toegestaan ​​als het systeem de aanwezigheid en het signaal van de sleutel detecteert om onbedoelde activering door dieren of objecten te voorkomen. Het Comfort Access-systeem omvat sfeerverlichting op de deurknoppen aan de buitenkant.

Sterke punten BMW X6 2020

De BMW X6 2020 heeft een aantal sterke punten die belangrijk zijn en in het algemeen kunnen worden waargenomen voor consumenten:

prestaties;

afwerken;

Robuustheid.

Zwakke punten BMW X6 2020

Enkele negatieve punten die consumenten moeten weten over de BMW X6 2020 zijn:

Low-profile banden gevoelig voor slechte bestrating;

Duur onderhoud;

consumptie;

Klein dealernetwerk.

BMW X6 2020 specificatieblad

  • mechanica

Motorisatie: 3.0

Brandstof: benzine

Vermogen (PS): 306

Koppel (kgf.m): 40.79

Topsnelheid (km / u): 240

Tijd 0-100 (s): 6.7

Stadsconsumptie (km / l): 6.7

Wegverbruik (km / l): 11.6

Schakelen: automatisch met handmatige bediening met 6 versnellingen

Tractie: 4 × 4

Besturing: hydraulisch

Voorwielophanging: driehoekige armen en voorwielophanging met stabilisator, enkel wiel en schroefveren.

Achterwielophanging: meervoudige en achterwielophanging met stabilisator, enkel wiel en schroefveren.

Remmen: vier schijfremmen met vier geventileerde schijven.

  • afmeting

Hoogte (mm): 1.690

Breedte (mm): 1.983

Lengte (mm): 4.877

Gewicht (kg): 2.145

Tank (L): 85

Wielbasis (mm): 2.933

Stam (L): 570

Bewoners: 4

BMW X6 2020 prijs

De nieuwe BMW X6 2020 komt op de markt met een instapprijs van ongeveer 102.900 euro.

Foto’s BMW X6 2020