Nieuwe BMW X4 2020: prijs, specificaties, foto’s

Bekijk de nieuwe BMW X4 2020. Welke uitdagingen u ook tegenkomt, de nieuwe BMW X4 is klaar om ze aan te gaan. Volledige technische gegevens, prijs van de BMW X4 2020 0 km, koop de nieuwe BMW X4 2020.

ficha-tecnica-bmw-X4- Nieuweautos → nieuwe autos 2022


Ontwerp en visuele BMW X4 2020

Het vooruitstrevende ontwerp van de BMW X4 2020 in coupévorm onthult meteen zijn honger naar actie. En dankzij eersteklas rijdynamiek, innovatieve lichtgewicht constructie met een laag zwaartepunt en een nog hoger prestatieniveau, is er maar één ding tussen u en uw doelen: puur rijplezier.

Technologie en connectiviteit BMW X4 2020

Digitale diensten en rijhulpsystemen BMW X4 2020 : ultramoderne hulpsystemen zorgen voor maximale veiligheid en comfort en onderhouden en informeren het innovatieve informatie- en entertainmentsysteem. En met de intelligente digitale services van BMW ConnectedDrive bent u altijd en overal optimaal verbonden – voor eenvoudige en ontspannen mobiliteit in het dagelijks leven.


✓ U kunt ook controleren:

Teamspeler in alle posities: Driving Assistant Plus biedt de BMW X4 2020- bestuurder meer comfort en veiligheid in monotone of complexe situaties tijdens het rijden. Dit omvat files, dagelijks verkeer of lange reizen in de stad, op landelijke wegen of snelwegen, evenals navigatie door kruispunten en het signaleren van rijstrookwisselingen.


12,3-inch multifunctioneel display: het multifunctionele display met zwarte paneeltechnologie en 12,3-inch schermgrootte biedt een indrukwekkend beeld van de rijervaring. Drie verschillende modi met hun specifieke displays kunnen op het instrumentenpaneel worden weergegeven – elk heeft zijn eigen kleurenschema en grafische stijl: ECO PRO, COMFORT en SPORT.

Op weg naar uw bestemming: op tijd en ontspannen naar uw afspraken: geen probleem met de “deur-tot-deur navigatie” -functie van de BMW Connected-app. Wanneer u op uw bestemming aankomt, kunt u uw smartphone of een verbonden smartwatch gebruiken om u van de geparkeerde auto naar uw eindbestemming te brengen.


Altijd op tijd: BMW Connected informeert u over het tijdstip van vertrek, dat wordt berekend met een compatibele smartphone of smartwatch, en zorgt ervoor dat u op tijd naar uw volgende bestemming komt. Het systeem berekent de voorgestelde vertrektijd op basis van verkeersgegevens in realtime.

Comfort en veiligheid BMW X4 2020

Verandert de cabine in een controlecentrum: het bedienen van het informatie- en entertainmentsysteem van de BMW X4 2020 is nog eenvoudiger, duidelijker en informatiever geworden. De bestuurder kan het bedienen via het touchscreen, de iDrive-controller, spraakbesturing of gebarenbediening volgens zijn wensen. Bovendien worden de tabbladen nu weergegeven als dynamische elementen in het hoofdmenu in plaats van een statische weergave in het menu.

Meer duidelijkheid, minder afleiding: het BMW Head-Up Colour Display projecteert alle relevante reisinformatie rechtstreeks in het gezichtsveld van de bestuurder van de BMW X4 2020 , zodat u zich volledig kunt concentreren op het rijden. Informatie zoals huidige snelheid, navigatie-instructies, informatie over snelheidslimieten (inclusief de indicator voor niet-inhalen) evenals telefoon- en entertainment-mappen worden weergegeven.

Focus: het lage zwaartepunt van de BMW X4 2020 bevordert de wendbaarheid en precisie van het voertuig door gelijktijdig het stuur te besturen, voor betere stabiliteit tijdens het rijden en het verminderen van de carrosserierol. Op deze manier kunt u genieten van sportieve dynamiek tijdens het rijden.

Vering: de adaptieve M-vering kan op elk moment elektronisch worden aangepast aan de wegomstandigheden en rijsituaties. De bestuurder van de BMW X4 2020 kan ook de ophangingseigenschappen aanpassen met behulp van de rijervaring om op elk gewenst moment zijn favoriete rijstijl te selecteren – van comfortabel tot extreem sportief en met extreem wendbaar rijgedrag.

Sterke punten van de BMW X4 2020

De BMW X4 2020 heeft een aantal sterke punten die belangrijk zijn en in het algemeen voor consumenten in acht moeten worden genomen:

prestaties;

apparatuur;

Robuustheid.

Zwakke punten BMW X4 2020

Enkele negatieve punten die consumenten moeten overwegen over de BMW X4 2020 zijn:

Low-profile banden die gevoelig zijn voor slecht wegdek;

Duur onderhoud;

Achteraanzicht;

Klein dealernetwerk.

BMW X4 2020 Technische Gegevens

ingang versie

  • mechanica

Motor: 2.0

Brandstof: benzine

Prestaties (CV): 252

Koppel (kgf.m): 35.7

Topsnelheid (km / u): 240

Tijd 0-100 (s): 6.3

Shift: automatisch met handmatige bediening met 8 versnellingen

Tractie: 4 × 4

Besturing: elektrisch

Voorwielophanging: McPherson en voorwielophanging met stabilisator, enkel wiel en schroefveren.

Achterwielophanging: multi-arm en achterwielophanging met stabilisator, enkel wiel en schroefveren.

  • afmeting

Hoogte (mm): 1.621

Breedte (mm): 1.918

Lengte (mm): 4.752

Gewicht (kg): 1.795

Tank (L): 65

Wielbasis (mm): 2.864

Stam (L): 525

Bewoners: 5

BMW X4 2020 prijs

De nieuwe BMW X4 2020 komt op de markt met een instapprijs die, afhankelijk van de versie, rond is:

BMW X4 xDrive30i : 71 980 euro.

BMW X4 M40i : 90.670 euro.

Afbeeldingen BMW X4 2020