Nieuwe BMW X3 2020: prijs, specificaties, foto’s

Bekijk de nieuwe BMW X3 2020, die indruk maakt met zijn sportieve uiterlijk en fascineert met zijn opwindende rijervaring. Volledige technische gegevens, prijs van de BMW X3 2020 0 km, koop de nieuwe BMW X3 2020.

bmw-X3- Nieuweautos → nieuwe autos 2022


Ontwerp en visuele BMW X3 2020

Een look die de drang naar uitdagingen oproept. De aantrekkelijke designtaal van de BMW X3 2020 herinterpreteert competentie en onafhankelijkheid. Harmonische verhoudingen, duidelijk gedefinieerde contouren en een nadruk op de breedte van de voor- en achterkant creëren een duurzame indruk – die op indrukwekkende wijze past in het gerenoveerde en exclusieve interieur. Kortom: met de veelzijdige designlijnen waarmee het kan worden uitgerust, biedt de BMW X3 een aanwezigheid die aan elke vereiste voldoet.

Perfect zicht in elke situatie: adaptieve LED-verlichting omvat dimlicht, grootlicht en richtingaanwijzers met volledige LED-technologie. De uitrusting omvat ook het BMW Selective Beam System, hoeklichten, dagrijverlichting en adaptieve lichten met variabele lichtregeling voor uitstekende straatverlichting en beter zicht ’s nachts. Aan de achterzijde zijn de koplampen volledig in LED, met precieze contouren en in 3D met de L-vorm die kenmerkend is voor BMW. Ze geven de auto een nog dynamischer beeld dat dag en nacht verblindt.


Accessoires voor elke toepassing: fascinerende veelzijdigheid kenmerkt ook de accessoires van de BMW X3 2020 . Of u nu het sportieve karakter wilt verbeteren, meer opbergruimte of meer praktische functies nodig hebt, de originele BMW accessoires passen zich perfect aan uw levensstijl aan. De hoogwaardige selectie omvat een ruime dakkoffer, expressieve wielen, vloermatten en een modern fietsenrek.

De intelligente lichtgewicht constructie van de BMW X3 2020 vermindert het gewicht aanzienlijk en bereikt een geoptimaliseerde luchtcoëfficiënt door onderling verbonden aerodynamische maatregelen. Beide componenten hebben een positief effect op de extreem wendbare dynamiek, efficiëntie en brandstofverbruik. Opmerkelijk: het ontwerp van de achterkant met duidelijke lijnen, de aerodynamisch geoptimaliseerde buitenspiegels en het luchtgordijn op de voorspoiler.


Technologie en connectiviteit BMW X3 2020

Motor: de nieuwe generatie van de BMW M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder lijnmotor levert indrukwekkende prestaties met een hoog koppel en een laag brandstofverbruik. Dankzij het gebruik van innovatieve technologieën heeft de motor een vermogen van 360 pk en een koppel van 500 Nm. BMW twinPower Turbo 4-cilinder, 252 pk en 350 Nm koppel is ook beschikbaar.

✓ U kunt ook controleren:


Blijf tijdens het reizen in contact met vrienden en de wereld, gebruik exclusieve services en intelligente apps. De BMW X3 2020 vormt een apart segment op het gebied van connectiviteit en comfort. Het innovatieve gebruiksconcept vormt altijd een perfecte eenheid met uw BMW. Het resultaat is een rijervaring die nieuwe normen stelt en zich richt op uw behoeften en de geleidelijke ontwikkeling van intelligent rijden. Tegelijkertijd bieden ultramoderne intelligente stuursystemen een nieuw niveau van veiligheid en rust voor de bestuurder. Concentratie op de essentie: rijplezier.

Baanbrekend bedieningsconcept: het nieuwe bedieningsconcept van de BMW X3 2020 biedt uiterst intuïtieve gebruikersbegeleiding. Overzichtelijke knoppen, extreem korte afstanden tussen hen en het stuurwiel brengen de rijervaring naar een nieuw niveau. Bepaalde functies kunnen worden gebruikt via intelligente spraakbesturing en touchscreen.

BMW Head-Up Display: het BMW Head-Up Display projecteert alle relevante informatie rechtstreeks in het gezichtsveld van de bestuurder, waardoor volledige concentratie op het rijden mogelijk wordt. Informatie zoals snelheid, navigatie-instructies, evenals telefoonboek en contacten voor entertainment worden weergegeven.

12 “-scherm: het multifunctionele instrumentenpaneel met zwarte paneeltechnologie en een 12” diagonaal scherm biedt een indrukwekkend beeld van de rijervaring. Drie verschillende modi en hun specifieke weergaven, elk met hun eigen kleurenschema en grafische stijl, kunnen worden geselecteerd op het instrumentenpaneel: ECO PRO, COMFORT en SPORT.

BMW Connected: BMW Connected is uw persoonlijke mobiliteitsassistent, waarmee u kalm en op het juiste moment op elke bestemming aankomt en nu beter dan ooit verbinding kunt maken met uw BMW, waar u ook bent. Met Remote 3D View kunt u de ruimte rondom uw BMW X3 2020 analyseren met behulp van uw smartphone op een 3D-scherm.

BMW CONNECTED +: Met het BMW Connected + -systeem bereikt u een nieuw niveau van onafhankelijkheid tijdens het reizen en met alle uitdagingen. Uw persoonlijke voertuigcommando-centrum verzamelt gepersonaliseerde informatie zodat u deze op het juiste moment op één plaats kunt bewaren. Ongeacht of u uw aankomsttijd wilt delen met vrienden en familie, een tankstop wilt plannen of vergaderlocaties die zijn opgeslagen in de agenda van uw smartphone wilt overbrengen naar uw navigatiesysteem, de BMW X3 2020 is zijn tijd niet alleen vooruit, maar ook een stap vooruit. Zodat u uw bestemming altijd rustig kunt bereiken.

Comfort en veiligheid BMW X3 2020

De BMW X3 2020 heeft een duidelijke missie: dynamiek onvoorwaardelijk combineren met veiligheid. Daarom biedt het maximaal rijcomfort en duidelijke extra veiligheid, zelfs in ongunstige weersomstandigheden of op glad terrein. Andere indicatoren voor de uitzonderlijke rijervaring: hoog koppel in combinatie met indrukwekkende tractie en wendbaarheid. Met andere woorden: in de BMW X3 2020 eindigt de weg alleen waar u dat wilt.

Ontspannen, luxueuze sfeer: het verhoogde akoestische comfort maakt het interieur van de BMW X3 2020 een rustige omgeving, zelfs bij hoge snelheden. Akoestische brillen verminderen windruis en ander geluid van buitenaf aanzienlijk.

Sterke punten van de BMW X3 2020

De BMW X3 2020 heeft een aantal sterke punten die belangrijk zijn en in het algemeen kunnen worden waargenomen voor consumenten:

troosten;

prestaties;

Equipment.

Zwakke punten BMW X3 2020

Enkele negatieve punten die consumenten moeten weten over de BMW X3 2020 zijn:

Low-profile banden gevoelig voor slechte bestrating;

Duur onderhoud;

Koopsom;

Klein dealernetwerk.

BMW X3 2020 Technische Gegevens

ingang versie

  • mechanica

Motorisatie: 2.0

Brandstof: benzine

Vermogen (PS): 184

Koppel (kgf.m): 29.6

Topsnelheid (km / u): 215

Tijd 0-100 (s): 8.3

Shift: automatisch met handmatige bediening met 8 versnellingen

Tractie: 4 × 4

Richting: elektrisch

Voorwielophanging: McPherson en voorwielophanging met stabilisator, enkel wiel en schroefveren.

Achterwielophanging: meervoudige en achterwielophanging met stabilisator, enkel wiel en schroefveren.

  • afmeting

Hoogte (mm): 1.676

Breedte (mm): 1.891

Lengte (mm): 4.708

Gewicht (kg): 1.855

Tank (L): 65

Wielbasis (mm): 2.864

Bagageruimte (L): 450

Bewoners: 5

BMW X3 2020 prijs

De nieuwe BMW X3 2020 heeft een instapprijs, die volgens de versie gaat over:

BMW X3 xDrive20i X-Line : 61.900 euro.

BMW X3 xDrive30i X-Line : 68 870 euro.

BMW X3 M40i : 88 860 euro.

Afbeeldingen BMW X3 2020