Nieuwe Audi RS3 2021: prijs, specificaties, foto’s

Het nieuwe Audi RS3 2021 Sportback-model verwijst naar achterkleppen met vierwielaandrijving. “Voorverwarmd” en klein. De basis voor hun productie is het A3-model.

SH-1- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Uiterlijk en interieur van nieuwe Audi RS3 2021

De voorkant van de auto wordt gekenmerkt door een vernieuwd radiatorrooster, dat is versierd met een chromen strip en een honingraatrooster. Het embleem van Audi en de typeplaatjes met RS3 2021 en Quattro-letters zijn bevestigd aan de grill. De voorbumper ziet er erg agressief uit. Er zijn twee enorme luchtinlaten aan beide kanten. Net als het rooster zijn de luchtinlaten afgesloten met een honingraatnetwerk. De bumper heeft een mooie zilveren metalen inzet met flappen aan de zijkanten.

Nieuwe Audi RS3 2021: prijs, specificaties, foto’s

De feed is zeer dynamisch en intelligent. Er zijn ovale uitlaatpijpen aan de zijkanten. Ze waren gekoppeld in de eerste generatie. Een krachtige achterbumper waarvan de langwerpige achterlichten perfect in de algemene stijl passen. De harmonieuze aanraking van het hele beeld was de spoiler, die zich boven de achterklep bevond.

Als je de auto vanaf de zijkant bekijkt, zie je de stempellijn langs de hele onderkant lopen. Solide wielkasten en 19-inch lichtmetalen wielen geven de hatchback nog meer indruk. De fabrikant biedt verschillende schijfvarianten.

✓ U kunt ook controleren:

Het stuurwiel van de bestuurder is onderaan afgeschuind. De pedalen hebben metalen kussens. Een van de pedalen is aan de linkerkant toegewezen, waardoor deze nog meer lijkt op racewagens. Het interieur is gedecoreerd met waardigheid. Nappa met Alcantra en veel inzetstukken van aluminium en koolstof werden gebruikt. Sportvoorstoelen zijn alleen optioneel. Het belangrijkste verschil met de basisstoelen is een frame van koolstofvezel (dat het gewicht van het voertuig met zeven kilogram kan verminderen) evenals zij- en lendensteunen. Ze hebben ook een meer stijlvolle voering.

Nieuwe Audi RS3 2021: prijs, specificaties, foto’s

Er is een dashboard direct achter het stuur op een zwarte achtergrond. Het is uitgerust met een analoge toerenteller en toerenteller. De instrumenten hebben een klassieke Audi-kleur – de cijfers zijn wit en de pijlen zijn rood. Het scherm van een automatische computer bevindt zich tussen de apparaten.

De klimaatregeling en verschillende andere functietoetsen bevinden zich iets lager. De middentunnel is hoog genoeg en heeft een schakelknop, een motorstartknop, een multimediasysteembedieningsstick, een parkeerrembediening en een aantal andere schakelaars. Slechts twee passagiers kunnen comfortabel op de achterbank zitten, hoewel de auto is ontworpen voor vijf personen. De kofferruimte kan maximaal 280 liter bevatten. Het volume kan echter worden verhoogd tot 1120 als u de achterbank neerklapt.

Technische kenmerken nieuwe AUDI RS3 2021

Een herziene versie van de vijfcilinder turbomotor, die was uitgerust met de eerste generatie, werd geïnstalleerd als energiecentrale op de nieuwe Audi RS3 2021 . Wijzigingen in de motor zijn een noodzakelijke maatregel vanwege de parameters van het MQB-platform. Een kleiner filter werd op de motor geïnstalleerd, maar kon een groter volume lucht doorlaten. Installeer nieuwe zuigerveren, vervang de inlaat- en uitlaatpijpen en het koelsysteem. Het oliefilter is verplaatst naar een andere locatie.

Nieuwe Audi RS3 2021: prijs, specificaties, foto’s

Een geautomatiseerde versnellingsbak met zeven versnellingen helpt de motor. In deze energiecentrale en met een dergelijke transmissie overwint de auto een barrière van honderd kilometer per uur met een laadgewicht van 1520 kilogram in 4,3 seconden. Deze waarde is met 0,3 seconden verlaagd in vergelijking met vertegenwoordigers van de eerste generatie. De topsnelheid wordt automatisch beperkt tot ongeveer 250 kilometer per uur. Optioneel kunt u deze bar tot 280 km / u brengen. Met een gemengde rijstijl verbruikt de auto 8,1 liter brandstof per honderd kilometer.

Nieuwe AUDI RS3 2021

Het uiterlijk van de herziene nieuwe Audi RS3 2021 voldoet nu aan de andere eisen van de A3. De auto kreeg echter speciale tekens. Het had een rooster, een strakke honingraat en was glanzend zwart geverfd.

Nieuwe Audi RS3 2021: prijs, specificaties, foto’s

In het onderste gedeelte is er een speciaal platform waarop het opschrift Quattro is bevestigd. De voorbumper is zeer agressief, het heeft een duidelijke reliëfstructuur. Grote openingen in de luchtinlaten en inzetstukken van zilver zijn opvallend. De vorm van de behuizing van de achteruitkijkspiegel is ook gewijzigd. De achterklep is nog steeds versierd met een spoiler.

Nieuwe AUDI RS3 2021 prijs

De nieuwe Audi RS3 2021 komt op de markt met een instapprijs van ongeveer 56.000 euro.

Foto’s AUDI RS3 2021

Nieuwe Audi RS3 2021: prijs, specificaties, foto’s
Nieuwe Audi RS3 2021: prijs, specificaties, foto’s
Nieuwe Audi RS3 2021: prijs, specificaties, foto’s
Nieuwe Audi RS3 2021: prijs, specificaties, foto’s
Nieuwe Audi RS3 2021: prijs, specificaties, foto’s
Nieuwe Audi RS3 2021: prijs, specificaties, foto’s