Mitsubishi

Mitsubishi is een Japanse autofabrikant die werd opgericht in 1917. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbare en betaalbare voertuigen die voldoen aan de verschillende behoeften en voorkeuren van klanten. Het productassortiment van Mitsubishi omvat sedans, hatchbacks, crossovers, SUV’s, pick-ups en elektrische auto’s.

Een van de belangrijkste verwezenlijkingen van Mitsubishi is de ontwikkeling en promotie van plug-in hybride technologie (PHEV), waardoor het bedrijf auto’s kan aanbieden met een lage uitstoot en een hoge energie-efficiëntie. De Mitsubishi Outlander PHEV is een van de populairste plug-in hybride SUV’s ter wereld geworden, waarmee het merk zijn expertise op het gebied van duurzame technologieën bewijst.

Het bedrijf staat ook bekend om zijn betrokkenheid bij de autosport, met name de rallysport. De Mitsubishi Lancer Evolution is bijvoorbeeld een legende geworden onder rally- en motorsportfans.

Mitsubishi werkt voortdurend aan de verbetering van zijn modellengamma, introduceert nieuwe technologieën en ontwikkelt voertuigen die voldoen aan de verwachtingen en eisen van de hedendaagse autoliefhebbers, zonder zijn reputatie van betrouwbaarheid en betaalbaarheid te verliezen.