Mitsubishi Outlander 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De nieuwe renders en spionagebeelden van de aanstaande Mitsubishi Outlander 2022 onthullen enkele opwindende veranderingen. Volgens sommige gelekte documenten zal de volgende generatie Outlander een platform delen met de onlangs onthulde Nissan Rogue.

Zoals we kunnen zien aan de eerste weergaven, heeft de nieuwe Outlander in feite dezelfde afmetingen en vormen als het Rogue-model. Mitsubishi’s unieke front-end styling onderscheidt hem echter van de rest van de modellen in zijn klasse. Vergeleken met het vorige model heeft het aankomende model een prestatieverbetering van 13 procent dankzij de nieuwe motor.

Mitsubishi Outlander 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Mitsubishi Outlander 2022 exterieur

Volgens de renders zal het design van de nieuwe Mitsubishi Outlander 2022 totaal anders zijn dan wat we eerder zagen. Over het algemeen oogt deze SUV robuuster en houden we van de mix van de originele taal en de futuristische taal. De meest opvallende visuele verandering zit aan de voorkant.

Het nieuwe model is uitgerust met de nieuwste dynamische grille, mistlampen en markeerlichten. De koplampen zijn ook anders en blikkeriger dan voorheen. Over het algemeen is het ontwerp futuristisch en we kunnen niet wachten om de definitieve versie te zien. Velen geloven dat de Mitsubishi Engelberg Tourer de nieuwe Outlander enorm zal inspireren.

Wijzigingen en updates in het interieur

Volgens veel rapporten zal de cabine van de komende Mitsubishi Outlander 2022 enkele belangrijke wijzigingen ondergaan. Alle Outlander-modellen zijn verkrijgbaar als 7-zitter, met uitzondering van de PHEV, die een 5-zitter is. Over het algemeen is er voldoende ruimte binnenin, en wanneer beide rijen stoelen zijn neergeklapt, komt er 63 kubieke voet beschikbare laadruimte vrij.

✓ U kunt ook controleren:

Zoals eerder kunnen we verwachten dat de Mitsubishi Outlander 2022 beschikbaar zal zijn in de uitrustingsniveaus ES, SE, LE, SEL of GT. De PHEV-variant wordt ook aangeboden, en alleen met SEL of GT. De instapmodellen van ES zijn redelijk goed uitgerust. Deze uitrusting omvat een nieuw infotainmentsysteem met touchscreen, een achteruitrijcamera, een elektrische lendensteun voor de bestuurdersstoel, automatische klimaatregeling met twee zones, keyless entry, Bluetooth, verwarmde voorstoelen en zijspiegels.

Mitsubishi Outlander 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Mitsubishi Outlander 2022 aandrijflijnspecificaties

Volgens het laatste nieuws zal de aankomende Mitsubishi Outlander in 2022 krachtiger zijn dan voorheen. Over het algemeen krijgt deze SUV een prestatieverbetering van 13 procent. Dankzij de nieuwe motor die hem aandrijft, levert de Outlander meer vermogen. Onder de motorkap werkt de 2,5 liter viercilindermotor van de Rogue, die 188 pk ontwikkelt.

PHEV-versie

De Outlander PHEV is de best verkochte plug-in hybride op de markt. Over het algemeen zal PHEV een centrale rol blijven spelen in het productgamma van Mitsubishi. Dit systeem bestaat uit een geëlektrificeerde 2,4 liter motor met een totale actieradius van meer dan 430 mijl. We ontvangen ook informatie dat Nissan later een Rogue PHEV zal lanceren met dezelfde aandrijflijn die door Mitsubishi is ontwikkeld.

Mitsubishi Outlander 2022: specificaties, prijs, releasedatum
Mitsubishi Outlander 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Hoeveel zou de Mitsubishi Outlander kosten in 2022?

De Mitsubishi Outlander 2022 komt volgend jaar aan. Veel experts geloven dat het voor de zomer zou verschijnen. De adviesprijs van de fabrikant moet blijven en de Outlander ES, die wordt geleverd met een voorwielaangedreven model, begint bij 25.890 euro, terwijl de PHEV 37.200 euro kost voor een SEL-model en 41.000 euro voor een GT.