Mitsubishi L200 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Het Japanse bedrijf Mitsubishi heeft een restyling van zijn populairste modellen en verbetert regelmatig de kwaliteit en consumentenkenmerken van auto’s. Hetzelfde gebeurde met de meest populaire Mitsubishi L200 2022 Pick-up , die merkbare veranderingen in uiterlijk, een comfortabeler interieur en verbeterde parameters van het motorcompartiment kreeg. Fabrikanten zeggen dat de nieuwigheid in de meeste parameters kan concurreren met toonaangevende Europese en Aziatische autofabrikanten, en deze vaak overtreft in praktische zin. En dat betekent dat de bestsellers van de afgelopen jaren net zo populair zullen blijven en hoogstwaarschijnlijk nieuwe fans zullen winnen.

sgdoxugs- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Buiten

Al vanaf de foto is het gemakkelijk te raden dat de auto sportiever, agressiever en tegelijkertijd pragmatischer is geworden. Gedurfde reliëfovergangen, ultramoderne luchtinlaten en verlichtingstechnologie worden harmonieus gecombineerd met merkbekende decoratieve elementen, waardoor een beeld ontstaat dat herkenningswaarde heeft en tegelijkertijd opvalt in de stroom.

razfiqgj- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De grootste veranderingen zijn neergekomen op het gezicht van de Mitsubishi L200 2022 getroffen. Het is op een hoog niveau geplaatst en ziet er ondanks zijn gladde contouren vierkant uit. De relatief kleine voorruit gaat over in een rechte, iets naar voren hellende motorkap met een verhoogd reliëf in het midden. Direct ervoor is een smalle, sluw geknepen kopoptiek, die halogeen zal zijn in de eerste versies en LED in de duurdere versies. Het is een soort voortzetting van de kwaadaardige chromen grille, waarvan het visuele centrum een ​​enorm merkicoon is.

Hieronder begint de carrosseriekit, bestaande uit een platform voor een kentekenplaat, een grote rechthoekige luchtinlaat en blokken extra optiek, daarvan gescheiden door ingewikkeld gebogen chromen stempels. Het onderste deel van de nieuwe carrosserie bevat een aerodynamisch inzetstuk met een krachtig spatbord in het midden.

nczxybjn- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De zijwanden van de Japanners zien er zowel met als zonder gemonteerde achterconstructie erg indrukwekkend uit. Het unieke van dit deel van de auto is de combinatie van een eenvoudig raamfiguur met zwarte plastic bekleding en strikt gevormde glazen met een nogal uitgebreid reliëf, eindigend in het gebied van de massieve treeplank en enorme rechthoekige wielkasten. Grote afgeronde spiegels met richtingaanwijzerrepeaters, lichte velgen en licht uitstekende deurgrepen maken het geheel af.

tqzytgwk- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De achterkant van het nieuwe model begint met een spoiler en een rechthoekig, licht gehoekt glas van een afneembare bovenbouw en gaat over in een achterklep met verticale LED-verlichting. Onder dit alles bevindt zich een uitsparing voor de kentekenplaat en een krachtige, maar niet de grootste, bumper met een bescherminzet aan de onderkant. De bescheidenheid van het ontwerp van de bodykit wordt verklaard door het feit dat deze voornamelijk wordt gebruikt als opstapje voor toegang tot de kofferbak van de auto.

✓ U kunt ook controleren:

Innerlijk

eblqjaba- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

In de nieuwe Mitsubishi L200 modeljaar 2022 is alles bescheiden maar redelijk comfortabel. Onder de afwerkingsmaterialen is het vermeldenswaard stoffen, kunstleer, verschillende soorten plastic en metalen inzetstukken. Het multimediacomplex verschilt niet in een groot aantal functies, maar ze zijn voldoende voor comfortabel bewegen.

Frontend-styling

De middenconsole bevat niet veel elementen, maar eenvoudige luchtkanalen, een klein entertainmentcenterdisplay, enkele knoppen en een klimaatbeheersingseenheid zijn hier aanwezig. Het kleine stuur heeft een prettige vorm en is bekleed met zacht leer, in de zijspaken zitten verschillende schakelaars. Het overlapt praktisch niet met het goed afgelezen, klassiek ogende dashboard met toerenteller, snelheidsmeter en boordcomputer.

uevkxitz- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De tunnel is niet groot, maar bevat wel een degelijke versnellingspook, een ring voor de keuzeschakelaar voor de rijmodus, een paar bekerhouders en een comfortabele armsteun met een opbergvak in de ingewanden.

stoelen en kofferbak

Volgens de documenten is de cabine met twee rijen van de pick-up een vijfzitter, maar op de tweede rij zal deze alleen comfortabeler zijn voor twee volwassenen met een gemiddelde lichaamsbouw. Comfortabele stoelen bevatten medium-zachte vulling en zijn bekleed met stevige stof of kunstleer. De voorstoelen hebben verlengde zijdelingse steun, verwarming en een reeks elektrische aanpassingen. De bank op de tweede rij kan ook worden uitgerust met deze opties, maar tegen meerprijs en als er geen middelste passagier is, kan de opklapbare armleuning worden gebruikt.

wfpnvqjb- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De laadruimte kan lading vervoeren met een totaal volume tot 3000 liter en een gewicht tot 900 kilogram.

azyiwqxc- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Technische eigenschappen

Voor de Mitsubishi L200 2022 de vorige framestructuur is behouden gebleven, waardoor deze compatibel is met het model pajero sport was gerelateerd. Ook de afmetingen bleven nagenoeg ongewijzigd: de lengte is 5,22 meter, de breedte is 1,82 meter en de hoogte is 1.775 meter. De bodemvrijheid is nog steeds aangenaam: hij is maar liefst 200 millimeter.

jnsehdhr- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Er komt maar één krachtcentrale: een 2,4-liter turbodiesel, die 154 “paarden” aan de top laat zien. In de topversies loopt het vermogen van deze motor al op tot 181 krachten. De transmissie wordt vertegenwoordigd door een 6-traps automaat en op een jongere motor is er ook een monteur voor hetzelfde aantal stappen. De aandrijflijn in alle uitrustingsniveaus zal compleet zijn, maar de systemen zelf zullen anders zijn voor de eerste en hogere versies.

Zoals een proefrit aantoonde, heeft de auto een bescheiden “eetlust” in het bereik van 7,1-7,5 liter, evenals uitstekende crosscountry-capaciteiten en laadvermogen, waardoor de pick-up in verschillende wegomstandigheden kan worden gebruikt.

opties en prijzen

Het L200-model is verkrijgbaar in vier uitrustingsniveaus voor binnenlandse autodealers. De vanafprijs van de auto zal rond de 32.000 euro liggen, daarbovenop kost de auto 36.000 euro in lokale valuta.

wedstrijdmodellen

Zijn landgenoten Isuzu D-Max en Toyota Hilux, evenals Volkswagen Amarok en Great Wall Hover zal concurreren met de Japanners om de portemonnee van kopers.