Mercedes-Benz E-Klasse 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Hoewel het een verouderde sedan in zijn klasse is, blijft de nieuwe en verbeterde Mercedes-Benz E-Klasse 2021 vertrouwen op moderne technologie, robuuste motorselectie en een elegant interieur. De sterke punten zijn onder meer talrijke geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, een soepele en efficiënte dieselmotor, krachtige benzinemotoren, verschillende carrosserievarianten en uitstekend rijgedrag. Volgens geloofwaardige bronnen zou de releasedatum in de komende weken kunnen worden verwacht, hoewel de exacte details onbekend zijn.

Mercedes-Benz E-Klasse 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

De E-Klasse 2021 heeft verschillende uitrustingsopties die als een merk kunnen worden beschouwd. Er zijn ook vier carrosserievormen: cabriolet, coupé, stationwagen en sedan. Ook inbegrepen zijn talloze combinaties van functies en vijf motoren die brandstof verbruiken. Het is echter aangenaam dat ondanks de duizelingwekkende variëteit de uitstekende technologie en de uitstekende lijst met functies van de E-Klasse uitstekend zijn.

Ongeacht het aantal concurrenten dat elk jaar in dit segment groeit, blijft de auto indruk maken met zijn opmerkelijk brede capaciteiten en smaakvolle design. En als je geruchten hebt gevolgd, weet je zeker dat er een gloednieuwe E-Klasse-serie om de hoek ligt. Als koning Salomo nog steeds leefde, zou hij het eens zijn met het idee dat leeftijd rechtstreeks verband houdt met wijsheid. En net zoals de Mercedes-Benz E-Klasse op het punt staat af te nemen, hebben de ingenieurs van de Duitse autofabrikant genoeg tijd om “de knikken te elimineren”.

Het soepele rijgedrag van de auto is ook onwankelbaar, wat alleen wordt belemmerd door AMG S-panelen, die zijn uitgerust met een starre ophanging. Andere nadelen zijn sterke ongecompliceerde prestaties en een minder veeleisende rijervaring. De auto blijft echter indruk maken met zijn verscheidenheid aan motoren, prestatiespecificaties en talloze veiligheidstechnologieën.

Mercedes-Benz E-Klasse 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Binnen logo ontwerp & exterieur afbeeldingen – Mercedes-Benz E-Klasse 2021

Zoals reeds vermeld in het inleidende deel van dit testrapport, wordt het voertuig aangeboden in maximaal vier carrosserievarianten. Bovendien is elke carrosserievariant verkrijgbaar met verschillende panelen die passen bij de grootte van de motor. De plug-in hybride van de Mercedes-Benz E-Klasse 2021 wordt afzonderlijk getest.

De Mercedes-Benz E-Klasse 2021 E250 en E350 worden aangeboden in twee basistypen: luxe of sport. De eerste is standaard uitgerust met een driespaaks stuurwiel, discrete displays met een witte wijzerplaat, aluminium pedalen voor sportuitrusting, een sportief afgestelde ophanging, een geïntegreerde driepuntige ster, een tweegreeps radiatorrooster, verschillende wielen en een apart motorkapornament, een traditioneel radiatorrooster en 17 inch lichtmetalen velgen.

✓ U kunt ook controleren:

Zowel de Mercedes-Benz E-Klasse 2021 Luxus als de Sport dimmen in 2021 automatisch spiegels met een iPod / USB-interface, een cd-oplader, een geluidssysteem met acht luidsprekers, Bluetooth-audio- en telefoonaansluiting, de COMAND-elektronica-interface , Telescopisch en kantelbaar stuur, gesimuleerd lederen interieur, geheugenfuncties voorstoelen, 10-voudig verstelbare voorstoelen, automatische klimaatregeling, schuifdak, adaptieve schokdempers, led-achterlichtaccenten en led-koplampen.

Mercedes-Benz E-Klasse 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Daarnaast is de Mercedes-Benz E-Klasse 2021 E350 4Matic verkrijgbaar in zowel luxe als sportieve versies. De standaarduitrusting omvat een naar achteren gerichte stoel op de derde rij, led-looplichten, een achteruitkijkcamera, interieuraccenten, een sportief onderstel voor sportuitrusting en een elektrische achterklep.

De E400 sedan wordt geleverd met een lane-trackingpakket, lederen bekleding, keyless entry en ontsteking en 18-inch wielen.

Nog altijd daar? De Cabriolet en Coupé van de E400 zijn uitgerust met verwarmde lederen stoelen, een schuifdak, led-koplampen en limousines. De cabriolet heeft een uitklapbare luchtdeflector, een centrale doorgang achterin en een opvouwbare softtop.

Motorspecificaties van de Mercedes-Benz E-Klasse 2021

Onder de motorkap van de Mercedes-Benz E-Klasse 2021 E250 bevindt zich een 2,1-liter 4-cilinder dieselmotor met een dieselmotor die 195 pk en 369 pond koppel levert. Verwacht voor de E350 een 3,5-liter V6 die 273 pond koppel en 302 pk levert.

De andere is een 3,5-liter V6-motor met 354 pond koppel en 329 pk. De E550 verhoogt het gebruik met een 4,7-liter V8 die 402 pk en 443 pond koppel levert.

Mercedes-Benz E-Klasse 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

De EPA-classificaties voor de E550 zijn 17/25/20 mpg in de stad / snelweg / gecombineerd.

Mercedes-Benz E-Klasse 2021 prijs & releasedatum

Kopers mogen verwachten dat de basissportuitrusting een adviesprijs heeft van € 53.650 en ongeveer € 101.700 voor het AMG E63 4Matic S-model. Wat de releasedatum betreft, suggereert de beschikbare informatie dat het voertuig de komende weken klaar moet zijn voor release.

Mercedes-Benz E-Klasse 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum