Maserati Levante Trofeo 2021: specificaties, prijs, publicatiedatum

De gepimpte versie Maserati Levante Trofeo 2021 werd volledig onverhuld getest. Dit model wordt dit jaar voor het eerst getest en wordt halverwege de cyclus geüpdatet volgens de laatste informatie. Er zijn in principe geen externe veranderingen waar te nemen. Daarnaast zit de belangrijkste upgrade onder de motorkap.

Dit model zal beschikken over een 4,0-liter V8-aandrijflijn die 590 pk levert. De GTS-variant biedt een iets kleiner aantal paarden. Daarnaast laten de spionfoto’s zien dat het dashboard en het interieur volledig zijn afgedekt, zodat we grote veranderingen kunnen verwachten.

Maserati Levante Trofeo 2021: specificaties, prijs, publicatiedatum

Maserati Levante Trofeo 2021 versnaperingen

Sommige fotografen ontdekten het aankomende prototype van de Maserati Levante Trofeo 2021 in Noord-Zweden. Dit model is deze keer zonder camouflage gevangen en vertoont enkele kleine externe veranderingen. De meeste wijzigingen omvatten herziene voor- en achterbumpers, bijgewerkte koplampen en achterlichten.

De nieuwe Trofeo SUV heeft ook een geoptimaliseerde grille en dat bevalt ons prima. Zoals reeds vermeld, bevindt dit model zich nog in de vroege ontwikkelingsfase en kunnen we verdere updates verwachten. De testmuilezel heeft echter nog steeds een agressief lichaam en een quad-uitlaatsysteem.

Maserati Levante Trofeo 2021: specificaties, prijs, publicatiedatum

Cabine zal grote veranderingen ondergaan

Binnenin zal het nieuwe Maserati Levante Trofeo 2021- model enkele updates ontvangen. Net als voorheen biedt dit model een luxe cabine die plaats biedt aan vijf passagiers. Op het eerste gezicht zijn het dashboard en het interieur volledig bedekt. Dit suggereert dat de cabine grote veranderingen zal ondergaan. Volgens onze bronnen krijgt het herziene model een volledig digitaal instrumentenpaneel en een bijgewerkt infotainmentsysteem. Er zullen ook enkele kleine verbeteringen zijn, zoals: B. nieuwe stoffering en uitrustingsopties.

✓ U kunt ook controleren:

Volgens het laatste nieuws heeft Fiat Chrysler een grote update aangekondigd. Het bijgewerkte pakket omvat een geavanceerd Uconnect-infotainmentsysteem en het nieuwe 12,3-inch HD-scherm.

Maserati Levante Trofeo 2021 motorprestaties

De huidige Maserati Levante Trofeo 2021 is de SUV die is uitgerust met een 3,8-liter V8-aandrijflijn afgeleid van Ferrari. Dankzij deze motor worden 550 pk en 538 lb-ft koppel aangezwengeld. De GTS-kuip is ook beschikbaar en ontwikkelt 550 pk en 538 lb-ft. Dit luxe model accelereert in 3,8 seconden van 0 naar 100 km / u. Het kan 187 mph overschrijden.

De aankomende Levante Trofeo zal echter beschikbaar zijn met een krachtige 4,0-liter V8-aandrijflijn. Deze krachtige setup levert 590 pk. Het komt ook met een nieuwe ZF achttraps automatische transmissie. Volgens de laatste geruchten zal Ferrari vanaf 2021 geen motoren meer bouwen voor Maserati. Dit is dus de laatste Ferrari-motor die deze SUV aandrijft.

Maserati Levante Trofeo 2021: specificaties, prijs, publicatiedatum

Maserati Levante Trofeo 2021 releasedatum en prijs

Maserati heeft de nieuwe facelift van Levante bevestigd en we mogen aannemen dat dit model deze zomer zijn debuut maakt. Naast het herziene Quattroporte-model zal de fabrikant ook het Maserati Ghibli-hybride model van het eerste bedrijf introduceren.

Zoals je zou verwachten, is de Maserati Levante Trofeo 2021 duurder dan elke andere Levante. De vanafprijs voor deze SUV zal net geen 160.000 euro bedragen. Als we deze prijs vergelijken met het GTS-model, kost de Trofeo 46.000 euro meer.