Maserati Levante Hybrid 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Een paar dagen geleden werd de frisse nieuwe Maserati Levante Hybrid 2022 onthuld. Naast een aantrekkelijker exterieurdesign in vergelijking met het reguliere model, zal de aankomende SUV ook een stijlvoller interieur introduceren. Het Italiaanse luxe sportmodel heeft een zeer luxe interieur met veel hoogwaardige materialen. Bovendien heeft Maserati deze keer meer geavanceerde technologie toegevoegd om andere modellen in dezelfde klasse een stap voor te blijven.

Anders dan voorheen maakt de Levante gebruik van een nieuw mild hybrid-systeem, dat bestaat uit een 2,0-liter 4-cilindermotor en een 48V-elektromotor en in totaal 330 pk levert. In combinatie met de nieuwe eBooster van de fabrikant biedt hij superieure dynamische prestaties die deze SUV door elk terrein brengen.

Maserati Levante Hybrid 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Maserati Levante Hybrid 2022 Eerste blik 20

De nieuwe Maserati Levante Hybrid 2022 is een fantastische luxe SUV die er futuristisch en modern uitziet. De tijdloze stijl is direct herkenbaar aan het gemoderniseerde ovale logo boven het fraaie nieuwe radiatorrooster. Zijn proporties en sierlijke lijnen benadrukken de details van het exterieur en onderscheiden hem van het reguliere model.

De kenmerken van de Maserati Levante Hybrid zijn zeker de driezijdige blauwe ventilatieopeningen en de optionele blauwe Brembo-remclippers. Bovendien zal de nieuwe Levante Hybrid exclusief verkrijgbaar zijn in de kleuren Azzuro Astro en Metallic Tri-color Blue, die zijn uitstekende elektrische aanwezigheid versterken. Over het algemeen is het ontwerp veel sportiever en we houden van wat de fabrikant deze keer heeft gedaan.

Maserati Levante Hybrid 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Interieur is van hogere kwaliteit

De nieuwe Maserati Levante Hybrid 2022 maakt elke rit comfortabel en stil. Als je in deze SUV stapt, vind je veel hoogwaardige materialen en vooral veel meer comfort. Voor 2022 brengt de fabrikant enkele wijzigingen aan in het hybride model ten opzichte van het reguliere model. De stoelen zitten vooral comfortabel en zijn verkrijgbaar in een kobaltblauwe kleur. Over het algemeen sieren veel handgemaakte oppervlakken de ruime cabine van de hybride versie.

✓ U kunt ook controleren:

Aangedreven door het nieuwste 8 ″ 4 HD-touchscreen en de nieuwste MIA-generatie, biedt de Levante Hybrid een innovatieve en gepersonaliseerde gebruikerservaring. Over het algemeen is het nieuwe model ook verkrijgbaar met veel optionele voorzieningen. Het hoogtepunt van het aanbod is het Herman Kardon Premium Sound System met een 12-kanaals 900 watt versterker. Over het algemeen biedt dit systeem de Maserati Levante het hoogste niveau van audioverfijning.

Maserati Levante Hybrid 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Technische gegevens voor de Maserati Levante Hybrid 2022

De Maserati Levante 2022 zal slechts één motorconfiguratie gebruiken. Maserati maakte bekend dat Levante een 2,0 liter 4 cilinder motor en een 48 V elektromotor gaat gebruiken. Dankzij deze setup ontwikkelt de Levante Hybrid in totaal 330 pk. Een nieuwe ZF achttraps automatische transmissie zorgt ook voor meer comfort.

Bovendien is hij uitgerust met een nieuwe eBooster die uitstekende dynamische prestaties biedt. Volgens Maserati werkt de Levante volgens het principe dat elke keer dat je afremt of remt, er energie wordt opgeladen om je reis opnieuw te starten. De eerste tests tonen aan dat de nieuwste Levante Hybrid goed genoeg is voor een tijd van 6,0 seconden van 0-100 km/u en een topsnelheid van 149 km/u.

Maserati Levante Hybrid 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Releasedatum, prijs

De nieuwste Maserati Levente Hybrid 2022 komt eraan en dat is het meest opwindende nieuws. Na zoveel testen en spioneren bevestigt de fabrikant dat deze SUV later in het jaar aankomt.

Maserati heeft nog geen prijsinformatie gegeven. Volgens sommige geruchten kost de hybride versie ruim 70.000 euro, wat veel meer is in vergelijking met het standaardmodel.