Maserati Grecale 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Laten we eens kijken naar het uiterlijk en de details van de nieuwe Maserati Grecale . De ontwikkeling en lancering van de MC20 was een startpunt voor Maserati. Het bedrijf Dreizack, dat deel uitmaakt van de FCA Group, moet het land terugwinnen dat bedrijven als Audi, BMW en Mercedes-Benz de afgelopen jaren hebben gestolen. Hiervoor heeft het besloten om een ​​aantrekkelijk assortiment modellen te creëren dat de harten van een groter aantal klanten zal winnen. En pas op, misschien krijgen ze het…

Maserati Grecale 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De officiële presentatie van de MC20 heeft “het seizoen geopend” voor Maserati om nieuwe versies uit te brengen. Een van de meest verwachte heeft te maken met de komst van een SUV onder de Levante. We hebben er lang over gepraat, maar nu weten we zijn naam en nog iets anders. Ja, omdat een deel van zijn model is uitgelekt en we al de basislijnen kennen die zijn lichaam zullen vormen.

Maserati Grecale 2022: specificaties, prijs, releasedatum

We hebben het over de   Maserati Grecale 2022  . Dit model stond al een tijdje in de plannen van de FCA Group voor het Italiaanse huis. De financiële moeilijkheden die hij doormaakte, hebben hem echter teruggeworpen. Nu is het het bedrijf zelf dat een teaser publiceert waarin ze hun officiële handelsnaam tonen en wijzen op een deel van het ontwerp dat hun assortiment zal dragen. Onze vrienden van Carropias.net hebben echter een nog waardevollere foto gemaakt.

✓ U kunt ook controleren:

Een momentopname waarop we het naakte model van de nieuwe Maserati Grecale kunnen zien. Dit model, dat volgens de brandmanagers volledig door henzelf is ontwikkeld, is bedoeld om Levante te helpen het aantal klanten voor het merk te vergroten. Er rijst echter een vraag die we nog steeds niet kunnen oplossen, wordt het ontwikkeld op het Alfa Romeo Stelvio-platform of wordt het een basis die we zelf hebben gecreëerd?

Maserati Grecale 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Als we naar het model kijken, wijst alles erop dat het de Giorgio-basis zou kunnen gebruiken. De boodschap die de teasers op sociale netwerken vergezelt, heeft echter een duidelijke bedoeling …

Maserati Grecale 2022: specificaties, prijs, releasedatum

En als het uiteindelijke ontwerp lijkt op wat we zien, zal het silhouet een sterk coupékarakter hebben. Nu is het zaak om te kijken of het mechanische aanbod en de kwaliteit van het interieur passen bij het aanbod van de concurrentie. Aankomst is niet gepland voor 2021, dus er zal zeer weinig wachttijd zijn. Met deze deadlines in het achterhoofd, hebben we binnenkort nieuwe data, al zal een ander lek ons ​​ook niet erg boos maken.