Lexus RX450h 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Lexus RX450h 2022 releasedatum, kleuropties, verandering  – Deze Lexus RX heeft al  geruime  tijd geen toegang tot crossover met groot oordeel, en dan moeten we toegeven dat het de juiste actie was. Het symboliseert een van de meest populaire soorten namen op alle straten. Deze auto verrijkt onze kijk op het huidige modejaar 2016 enorm om ervoor te zorgen dat we gewoon kunnen vertrouwen op enkele kleine alcoholische cocktails van deze lengte.

Lexus RX450h 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Specialiteit

Elektrische halstoelen met tien heroriëntaties, net zo effectief als warmte en luchtstroom, maken de cabine vanaf het begin tot een uitnodigende plek. Er zijn ook drie geheugenaanpassingen die ik nog niet als essentieel heb ervaren. Hallo, standaard en inactieve presets!

Exterieur en interieur

De  Lexus RX450h 2022  heeft een voorlopig type dat sommige mensen misschien ook oorverdovend vinden vanwege zijn smaak. De gigantische pin-barbecue BBQ-grill slaat aan, maar blijft zich echt specialiseren voor 2022. De koplampen zijn netjes en geven je een verontrustend beeld van het best beoordeelde deel van de elementlocatie van de auto. Het strakke aspect komt ook het beste tot zijn recht en geeft de indruk van een zeilboot.

Het is een eenzame achteruitgang in het systeem, aangezien het online gaming-systeem van F Computer als een stuk minder op de markt wordt gebracht, bijna. Elke bungalow van de  Lexus RX450h 2022  lijkt drastisch  stiller  dan van buitenaf, net zo effectief als het object veel aantrekkelijker is. Het zonnepaneel van het dashboard op zonne-energie is nu een puinhoop – veel minder, inclusief hoogwaardige woninginrichting en tal van andere verbruiksartikelen, zal waarschijnlijk niet zuinig lijken.

Lexus RX450h 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Van binnen is de Lexus RX450h 2022 ruim, comfortabel en ook nog eens up-to-date. Het kan zich richten op maar liefst vijf reizigers in rust en op de prachtige cabine. Zitten in het hoofdvoertuig is veilig; Echter, de achterbank, opnieuw afgerond, zou zeker bemoedigend kunnen zijn en ook een verbazingwekkende hoeveelheid ruimte in beslag nemen.

✓ U kunt ook controleren:

Deze zijn bedekt met hoogwaardige, puur natuurlijke natuurlijke lederwaren en ook consequent uitgerust met het opwarmsysteem en ventilatie-knowhow. De dashboard zonnecel is 8 inch. Touchscreen-monitor met infotainmentsysteem dat ook kan worden uitgebreid tot een aanzienlijk groter 12,3-inch display.

specificatie

De Lexus RX450h 2022 krijgt een V-6-motor van 295 Hewlett Packard en is uitgerust met een automatisch instrumentenpakket met 8 versnellingen. De motor is zeer efficiënt, zo effectief als de F-sport nog levendiger is. Je krijgt rij- en bestelstrategieën zoals Game S en ook Eco enzovoort.

Lexus RX450h 2022: specificaties, prijs, releasedatum

We moeten ook het R450H-formaat uitleggen, wat veel is. Bovendien omvat dit ontwerp een 3,5 liter V6, 123 kW motorsysteem dat een algemene op hol geslagen energie van 308 genereert. Het EPA dorp/straat benzineverbruik met deze andere structuur is 31/28 mpg (AWD).

Lexus RX450h 2022 prijs en releasedatum

De  Lexus RX 450h 2022  moet dit jaar gelanceerd worden, mogelijk in de herfst. Wat de prijs betreft, denken we dat deze niet verder onder de 45.000 euro zal worden aangekondigd.