Lexus RX 450h 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De snel verkochte middelgrote Lexus RX werd herzien voor het modeljaar 2020 en uitgerust met het nieuwe touchscreen met Apple Car Play en Android Auto-functies. Het bijgewerkte model is ook verkrijgbaar met een uitgebreide lijst van actieve veiligheidssystemen. Met deze upgrades blijft het model op straat zonder grote upgrades tot het volgende volledige herontwerp. De Lexus RX 450h 2021 , die wordt aangedreven door de hybride unit, zal naar verwachting ook geen significante update bevatten.

Lexus RX 450h 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De RX 450h verbetert het brandstofverbruik in vergelijking met de niet-hybride variant RX 350 en biedt tegelijkertijd een gelijkmatige rijkwaliteit. Het model heeft ook behandeld en opvallende aanwezigheid en cabine met de hoogwaardige materialen. Het is vanaf het begin uitgerust met premiumfuncties, waaronder een enorm touchscreen met smartphone-compatibiliteit en een aantal actieve actieve beveiligingssystemen. Met de beschikbare pakketten biedt het model een extra niveau van verfijning en luxe. De F Sport-versie biedt wat sportieve informatie zowel van binnen als van buiten, gecombineerd met sportievere besturing en besturing.

Lexus RX 450h 2021: ontwerp

Lexus staat bekend om zijn onconventionele ontwerpbenadering en de middelgrote RX-modellen zijn geen uitzondering. Met het massieve spindelrooster aan de voorkant, hoekige koplampen, hoekige hoeken en scherpe plooien, kan het model niet onopgemerkt blijven. De Lexus RX is een ander model met het ontwerp waar je van houdt of een hekel aan hebt.

De volgende Lexus RX 450h 2021 blijft qua vorm dezelfde vorm. Er zouden maar een paar extra kleuropties en nieuwe wielpatronen kunnen zijn, zoals de rapporten suggereren.

Het aankomende model zal na de update van vorig jaar in de verkoop gaan en er zullen geen significante wijzigingen in het ontwerp zijn tot het volgende herontwerp. De laatste update kocht de nieuwe koplampen en bumper voor een modernere look.

Innerlijke:

De recente update bracht styling-, ophangings- en technische updates, maar er waren geen significante wijzigingen in het ontwerp in de cabine. Het blijft hetzelfde als de volgende Lexus RX 450h 2021 ook in de verkoop gaat.

Zoals elke Lexus heeft ook de RX 450h een luxe cabine met uitzonderlijk materiaal en vakmanschap. Het merk staat ook bekend om uitzonderlijk comfort. De RX 450h heeft comfortabele stoelen in beide rijen. Het model biedt 18 kubieke voet voor lading achter de achterbank.

De RX 450h gebruikt aantrekkelijke en hoogwaardige materialen. De cabine combineert tweekleurige bekleding met elegante metalen en houten inzetstukken. Donkere en lichte patronen worden aangeboden in de cabine.

✓ U kunt ook controleren:

Uitrusting:

Het aankomende model heeft standaardfuncties zoals 2-zone klimaatregeling, een elektrische achterklep, gesimuleerde lederen bekleding etc. Het model heeft ook een 8 inch touchscreen met Apple Car Play en Android Auto, en standaard negen speakers. De standaard veiligheidsuitrusting omvat automatisch noodremmen, voorwaartse botsingswaarschuwing, actieve rijstrookcontrole, adaptieve cruisecontrol en automatisch grootlicht.

Beschikbare pakketten zoals Premium en Luxury bieden functies zoals lederen bekleding, verwarmde en geventileerde stoelen, een schuifdak en nog veel meer.

Het basismodel kan worden geüpgraded met het navigatiepakket, dat een enorm 12,3-inch touchscreen, een Mark Levinson-geluidssysteem met 15 luidsprekers en navigatie bevat.

De F Sport krijgt een sportiever design en onderstel en standaard meer premium functies. Het interieur van dit model krijgt unieke details en sportieve voorstoelen. Het prestatiepakket biedt adaptieve schokdempers en een nieuw afgestelde stuurinrichting.

Lexus RX 450h 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Lexus RX 450h 2021: aandrijflijn

De Lexus RX 450h 2021 keert terug met dezelfde aandrijflijnconfiguratie. Het model is gebaseerd op de hybride eenheid om emissies te verminderen en het brandstofverbruik te verminderen.

Het model maakt gebruik van een 3,5-liter V6-motor, zoals het niet-hybride model RX 350, maar de Atkinson-cyclusversie. De motor werkt in combinatie met een elektrische motorgeneratoropstelling en een continu variabele transmissie. Het model is standaard vierwielaandrijving. Twee elektromotorgeneratoren motiveren de voorwielen, terwijl de derde verantwoordelijk is voor de achteras. Het gecombineerde vermogen is 308 pk.

Op efficiëntieniveau combineerde de RX 450h 31 mpg stad, 28 snelweg en 30 in de laatste EPA-tests. Hetzelfde zou moeten zijn met de aankomende versie.

Lexus RX 450h 2021: release, prijs

De Lexus RX 450h 2021 zal naar verwachting dit najaar in de winkels liggen . De prijs moet dicht bij het huidige bereik blijven. De RX-hybride zou rond de 45.000 euro moeten kosten.