Lexus RC F 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Lexus RC F 2022-specificatie, uiterlijke verandering, concept  – hij biedt tal van herkenningsfuncties in vergelijking met zijn ontwerpvooruitgang. Maar het meest opvallende kenmerk is die klassieke atmosferische 5L V8 die 472 pk en een koppel van 395 lb-voet produceert.

Lexus RC F 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De speciale Lexus wordt de eenvoudige auto die net zo vijandig lijkt als een Amerikaanse muscle car zonder te worden! Geleverd door de luxeafdeling van een van de Japanse giganten-4 en het is een bewezen feit dat als het Japans is, het betrouwbaar moet zijn! Laten we het zelf zien:

De kwaliteit die Japanse harten en geesten benadert, is betrouwbaarheid. Er is bijna geen moderne Japanse auto die onbetrouwbaar is. De Lexus RC F 2022 mag het “stereotype” niet kraken. Het bewezen feit dat Lexus de What Car 2022 verdiende? De UK Trustworthiness Award bevestigt het betrouwbaarheidsquotiënt van de RC F.

Specialiteit

Net als bij de motor hebben de ingenieurs van Lexus de gasrespons van de  Lexus RC F 2022  bijgewerkt en kleine wijzigingen aangebracht in het percentage differentiële elementen. Dankzij een compacter eindstukpercentage van 3,13:1 in plaats van de 2,97:1, naast de gewichtsvermindering en de motorupdates voor 2022, herkent de RC F zijn prestatiecijfers met 0,2 seconden.

Exterieur en interieur

Kleine veranderingen in de stijl voor 2022 zorgen ervoor dat de werkelijke  Lexus RC F 2022 er  zeer bewerkt uitziet , terwijl de geheel nieuwe Track Edition een vijandige uitstraling biedt op het circuit. Elk van de RC Keep track of F Edition is uitgerust met bi-geleide koplampen en dagrijverlichting en krijgt plakkerigere Michelin Pilot Sport 4S-autobanden. De met rubber beklede RC F is gemonteerd op 19-inch break-up 7-spaaks lichtmetalen velgen, terwijl de Track Edition 19-inch ultralichte aluminium gesmede banden met rode remklauwen heeft.

De RC F wordt gekenmerkt door een in kleur gecoördineerde zijspoiler aan de voorkant, een diffuser aan de achterkant en een snelheidsgestimuleerde achtervleugel, hoewel de Track Edition een dakstructuur en motorkap heeft gemaakt van koolstofvezeldieetvezel, een instapspoiler, een zonnepaneelsplitter met tuimelschakelaar , een achterdiffusor en een set met achterkenmerken en titanium vleugeldempers.

Lexus RC F 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De eigenlijke RC F is zorgvuldig ontwikkeld en heeft een harmonieus ontwerp, met een uitstekende pasvorm en afwerking en een hoog aandeel zacht contact op alle belangrijke contactpunten. Ergonomie is meestal Lexus, wat betekent dat met uitzondering van deze regel van een gecompliceerde infotainment-opstelling, alles op de palm valt.

Terwijl de stoelen een uitgebreid scala aan lichaamstypes aanmoedigen en ideaal zijn voor langere reizen in het comfort van het gezin. Een uitstekende mate van flexibiliteit zorgt ervoor dat de meeste rijders een optimale zitpositie zullen vinden omdat ze vooraf voldoende ruimte hebben.

Hetzelfde geldt echter niet voor de achterzijde, waar de aflopende daklijn en de beperkte ruimte niet geschikt zijn voor volwassenen. Iets luider dan het normale model, maar het draait allemaal om prestaties.

✓ U kunt ook controleren:

specificatie

De Lexus RC F 2022-innovaties hebben de prestatiespecificaties van de RC F een beetje verbeterd, waardoor de reguliere RC F van -60 mph in 4,2 seconden, bijna 0,2 seconden sneller dan het vorige modeljaar, meestal wordt verwacht door de toevoeging van Release-controle en een lager gewicht . Als prestaties echter uw belangrijkste zorg zijn, blijkt de RC F Track Edition nog eenvoudiger te zijn, met een snelheid van 100 km/u in slechts 3,96 seconden.

Dit plaatst het uiteindelijk in de sub-volgende categorie met concurrenten zoals de BMW Mercedes en de M4-AMG C63 S. Deel de extra levendigheid van de Track Edition dankzij het gewichtsverlies en de verbeterde prestaties. Tegelijkertijd blijft het onderhoud van de RWD gericht op liefhebbers in vergelijking met het AWD-vertrouwen van de Audi RS5.

Lexus RC F 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Helaas blijft het gewicht van de RC F een rem op zijn capaciteiten vanwege de gewichtsbesparende benadering en verwachte prestatieverbeteringen, aangezien zelfs de Track Edition bijna 160 pond omvangrijker wordt dan BMW’s eigen, op het circuit gerichte M4 CS.

Lexus RC F 2022 prijs en releasedatum

Lexus  verkoopt de  Lexus RC F 2022 voor 68.750 euro, en de toevoeging van een of meer van de overbeschreven stroomlijnkappen zal de prijzen ervan verbeteren. De RC F is slechts in één rand verkrijgbaar, maar mensen die op zoek zijn naar een RC F die op het circuit is gecentreerd, krijgen hun handige RC F Track Edition.