Lexus RC 300 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Lexus RC 300 2022 automatische transmissie, geruchten, herontwerp  – Het is eerlijk om te zeggen dat de Lexus RC een formidabele onderneming is op de coupémarkt. Het punt is dat, in tegenstelling tot een standaard motor onder de motorkap, het meest gebruikte 300h-model een hybride is; ideaal als je diesel wantrouwt of misschien een goedkopere bedrijfswagen wilt.

Lexus RC 300 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Om nog meer verleiding te brengen, heeft Lexus de speciale RC begin 2019 opnieuw ontworpen met wijzigingen in de vettige onderdelen, een taps toelopend interieur en een ontwerp geïnspireerd op de grotere Lexus LC. Of de veranderingen voldoende zijn om de Audi Mercedes en A5 C-Klasse Coupé te belemmeren, ontdek het.

Specialiteit

Ondanks een filterpedaalgebied is er nog voldoende ruimte om het onderbeen dat wordt vastgehouden te ontspannen. Voldoende ruimte voor de armen aan de voorkant, hoewel het hoofdgedeelte marginaal is voor iedereen die langer is dan 1,80 meter.

Exterieur en interieur

Achterin zijn de problemen veel minder indrukwekkend; Zodra de lean-and-glide stoelen aan de voorkant over de smalle ruimte plaatsvinden, zullen meer belangrijke bewoners hun knieën spreiden en hun geest naar voren zien duwen door de schuine daklijn. De  Lexus RC 300 2022  achterbank is geschikt voor compactere mensen en voor snelle ritten. De persoon achterin kan zien dat de achterruiten kleiner zijn dan buiten.

De duizelingwekkende verzameling sierlijsten op de Lexus RC 300 2022 zal niet iedereen bevallen. De oppervlakken van het interieur zijn echter over het algemeen van de hoge regelmaat die we van Lexus gewend zijn, en er is een individueel gevoel voor de luxe van binnen. Bovendien zijn er een handvol krassende plastic materialen die veel comfortabeler zijn in een hatchback van £ 20.000 dan in een luxe coupé. Deze zie je in ieder geval vooral op plekken waar je niet veel contact mee hebt.

Lexus RC 300 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De voorgevormde lederen stoelen zijn gezellig maar bemoedigend, en passagiers in de voorstoelen zullen het gemakkelijk vinden om zich op hun gemak te voelen. Enorme spiegels aan de voordeur helpen, en alle modellen worden standaard geleverd met parkeerplaatsen voor en achter, hoewel meer dan armaanwezigheid een beetje beperkt is tot het korte achterdisplay.

Lexus RC 300 2022-   infotainment wordt gebruikt door een 10,3-inch scherm met een gemiddeld navigatiesysteem dat wordt bestuurd door een laptop-touchpad. Zelfs als er haptische opmerkingen zijn, waardoor u de indruk krijgt dat u op een pictogram hebt “geklikt”, is het moeilijk om het te gebruiken bij het verzenden. De draaibedieningsinterfaces die je zult ontdekken in de RC’s Audi Mercedes en A5 C-Klasse Coupé Competition zijn veel gemakkelijker te gebruiken en hebben bovendien scherpere weergavebeelden.

✓ U kunt ook controleren:

specificatie

De meest gebruikte  Lexus RC 300 2022   is de Hybrid 300h. Een automatische transmissie stuurt zijn 2,5-liter benzinemotor samen met een elektromotormix aan om 220 pk te genereren. Voordat je de benzinemotor start, kom je niet zo ver, hoewel de 300h ook in de vervuilingsvrije, puur elektrische modus zou kunnen rijden voor snelle actieradius.

Samen met een nieuwe -100 km/u-tijd van 8,6 seconden zijn de prestaties zeker voldoende in tegenstelling tot het glinsterende; U vindt er tal van praktische SUV’s die u zeker uit de kast kunt trekken. Net als bij andere Lexus-hybriden, houden de RPM’s abrupt vast wanneer je het gaspedaal helemaal indrukt en gaan ze echt omhoog totdat je je rechtervoet optilt. Wees je bewust van de motoren die worden aangeboden, we betwijfelen of dit alles is wat je vaak zult doen.

Lexus RC 300 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Desalniettemin is de V8-editie (de RC F genoemd) heel anders: hij is belachelijk snel en ziet er fantastisch uit. Zijn 5 liter benzinemotor met 457 pk kan de RC in slechts 4,5 seconden van -100 km/h afvuren en jankt heerlijk. De veranderingen zouden iets sneller kunnen zijn in vergelijking met de meest genuanceerde concurrenten van prestatieauto’s, hoewel de RC F een standaard 8-10-traps automatische transmissie gebruikt, wat een uitzondering is op de trage CVT-automaat van de 300h.

Lexus RC 300 2022 prijs en releasedatum

De  Lexus RC 300 2022  (RC300 – 42.320 euro) is een aansprekende auto omdat zijn uiterlijk natuurlijk sportief is; Toch stort het in om te duren tot deze optische illusie. Dit maakt ons bezorgd over het upgraden naar de krachtigere RC350, zowel zonder als met het F-Sport-pakket. Proberen om efficiëntie en high-end te vinden van een tweedeurs coupé, moeten die eens een kijkje nemen bij een van zijn rivalen.