Lexus LC 500 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Lexus LC 500 2022 Coupé Veiligheidswijziging, specificatie, UVP  – De Lexus LC struikelt tussen de prestatiecoupés in het Lexus-gamma. Het werkt samen met de RC F en GS F. De finesse van L is in de loop van de tijd veranderd en de LC 500 zou het meest stijlvolle stalen ontwerp in de autowereld hebben.

Lexus LC 500 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Als belangrijkste premiummodel is het ook meer dan eigentijds, heeft het een zeer lange lijst met comfortfuncties en de grootste atmosferische motor in de branche. De Lexus LC concept werd in 2016 geïntroduceerd op de North American International Auto Show.

De LC 500 behield het algemene ontwerp van de conceptauto die zijn troef werd. In tegenstelling tot andere creatieve voertuigen zag de LC 500 eruit als zijn conceptavatar. Van het spindelrooster tot de compact gebrachte driedubbele projectoren in L-design, de meeste in het oog springende designelementen zijn behouden gebleven.

Specialiteit

Het nieuwe 2022-model voorziet in de release van het nieuwe dubbel-joint multilink-opnamesysteem. Het is gesmeed met aluminium elementen, waardoor het lichter is. De schroefveren, lineaire solenoïde bediende nooddempers en kleverige stabilisatoren voor de ingang van de pub en terugroeptechnieken aan de achterkant verbeteren het beheer aanzienlijk. Aan de achtervleugel wordt een feeder gedraaid met de reeds genoemde snelheid, met een snelheid van 50 mph en een invoer onder 40 mph.

✓ U kunt ook controleren:

Exterieur en interieur

Het is een verbluffende coupé die stuurt, zodat je je meteen kunt concentreren, en vanuit bijna elke positie zorgt hij ervoor dat dingen niet snel in het oog springen. Het laat zien dat Lexus de visuele aantrekkingskracht van de LC voor 2022 nauwelijks heeft veranderd. Daarom blijven elementen zoals het semi-zwevende dak behouden, evenals de grote spindelgrill en de complexe achterlichten, die als een wapen werken. 20-inch lichtmetalen banden zijn normaal.

De  Lexus LC 500 2022 Coupé  heeft dezelfde afmetingen behouden als het model van het voorgaande jaar, namelijk een spanwijdte van 187,4 inch, een wielbasis van 113 inch, een dikte van 75,6 inch zonder wandspiegel en een hoogte van 53 inch. Een Porsche 911 is zo’n drie’ smaller, dus je let meer op het LC-formaat als je onderweg bent.

Lexus LC 500 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Het interieur van de  Lexus LC 500 2022 Coupé  is ontworpen om zowel comfortabel als hoogwaardig te zijn. Gevuld met hoogwaardige materiaalbekleding is het interieur esthetisch wenselijk. Alle knoppen en het display zijn precies daar geplaatst waar ze moeten zijn om het interieur een op de bestuurder gericht ontwerp te geven.

Kort van te voren wordt de ergonomie van de cabine geëvalueerd en worden er zo’n 50 prototypes gemaakt om de perfecte rijpositie te realiseren en onder geen beding aan te sluiten op de snelweg. Zoals bij alle beoordelingen van luxe auto’s, is het kiezen van een van de bovengenoemde voertuigen een uitdagende taak in termen van exterieurstijlen en -kenmerken. Vrijwel al deze auto’s worden geïntroduceerd en gemaakt in kopers door hun uiterlijk.

specificatie

De 5,0-liter V8 onder de motorkap genereert een zeer effectief vermogen van 471 pk bij 7300 tpm en een koppel van 398 Nm bij 4800 tpm. De Lexus-motor is bekend, vooral zijn uiterlijk, waardoor het een vrij luxe keuze is op deze lijst, hoewel een eenvoudige beoordeling van de motorprestaties misschien niet opvalt bij zijn belangrijke concurrenten.

De motorfunctionaliteit en specificaties van de Lexus LC 500 2022 Coupé zijn opmerkelijk. Toch lijkt hij vergeleken met zijn forse concurrentie vooral aan de top van de ‘Godzilla’, de Nissan GT-R – vergezeld van de BMW M850i ​​en de Jaguar F-Type.

Er is ook een aanzienlijk prijsverschil, waarbij de Lexus de goedkoopste op deze specifieke lijst krijgt. Zelfs als de verzend- en bezorgkosten en sommige alternatieven de eerder genoemde prijslijst van Lexus snel naar 100.000 euro zullen duwen, zal het waarschijnlijk betaalbaarder zijn.

Lexus LC 500 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De reis- en administratiegroottes van de Lexus LC 500 Coupé zijn aanzienlijk toegenomen met de LFA-tijdherziening. Het toevoegen van nieuwe functies heeft niet alleen de kwaliteit verbeterd, maar de balans is vertienvoudigd. Gewenst als de Lexus LC 500 Coupe 2022, is deze auto bevredigend om te rijden. De 2022 Lexus LC 500 merkt moeiteloze herhaling van apparatuur en wetenschappelijk onderzoek op om een ​​behoorlijk interessant resultaat te produceren.

Prijs en releasedatum Lexus LC 500 2022 Coupe

De  Lexus LC 500 2022 Coupé  is beschikbaar en beschikbaar op de Lexus-website. Toch is er een nieuwe converteerbare kuip op de LC 500 die kan worden onthuld. Dit nieuwe model zal zijn plaats innemen op het identieke GA-L-platform en zal een up-to-date infotainmentsysteem en unieke kleuralternatieven hebben. De prijzen voor de LC 500 Coupé bedragen 92.950 euro en de cabrio zou een prijs van meer dan 100.000 euro hebben.