Lexus LC 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Lexus LC 2022 Cabriolet Nieuwe transmissie-opties, releasedatum, wijziging  – Tussen al zijn onvolkomenheden is er één eigenaardigheid, maar rijden met de Lexus LC 2022 Cabriolet is alsof je voor het eerst naar het “Basic Instinct” kijkt, meer dan een beetje ondeugend en gefocust recht op de voyeurs, positief. Iets dat de moeite waard is om weer eens te gaan zitten, net als de LC Coupé waar ik verliefd op werd gezien 2016.

Lexus LC 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Dit jaar schittert de LC met een nieuwe cabriolet die nauwelijks iets verandert aan het dummy Aston-recept. Jaar achtergrond. Voordat het wordt onthuld, is de LC verantwoordelijk om ons een deel van Lexus te laten zien, in geen geval: ambities.

Specialiteit

Niet op een manier dat dreigementen kwetsbaar waren, hoewel het is samengesteld voor een beter contact dan grote tours. Lexus volgt de reis van de LC Convertible op een absorberende en bewuste inzet en aandrijving van adaptieve dempers om de schokken te verwijderen die zijn grote, optioneel verkrijgbare 21-inch profielen door de dakloze carrosserie kunnen leveren.

Bandengids gepresenteerd op hardtop maar zelden gemist De  Lexus LC 2022 Cabrio  heeft enkele van de beste coderingen die Lexus mogelijk in de schappen heeft gecodeerd. Er is een fout in de dynamiek van de LC; het is het terughoudgewicht van 4.540 pond van de cabriolet. Je zou denken dat de Thin-Speedy maatbekerhouders een verschil zouden maken.

Exterieur en interieur

Hoeft niet vier jaar na de release te worden geïmplementeerd, simpelweg omdat de  Lexus LC 2022 Convertible nog  steeds ongewoon voldoende en opmerkelijk grondig is om dat niet te doen. Dit is een vorm voor alle tijden, met een zandloperraster dat alleen ligt tussen gerichte koplampen die zijn uitgelijnd als de organisatie van sterren in je netvlies.

De kleine stukjes informatie die door het individu worden gegeven, versterken de vorm van de tweedeurs auto meer dan de gebruikelijke banaal gebogen daklijnen en hete oppervlakken. Lexus schopt het in de zuurstofinlaten in de hockeytaille, waarna alles taps toeloopt in een sluiting aan de achterkant die opnieuw is bevestigd met die lichtgevende diodes met een hoedspeld. George HW Bush had 1000 makkelijke dingen nodig om door zijn podium te komen; Lexus had er maar 4 nodig.

Lexus LC 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De Lexus LC 2022 Cabrio past in de comfortabele instapcontainers die als bijen in een bloemknop zitten en ze in gevleugelde deuropeningen wikkelen.

Het is een cocon, maar dan wel een met een scheidingswand om reizigers weg te houden van de belangrijke onderdelen: de versnellingspook die de tuimelschakelaar bedient, de generatorfunctieschakelaar. Lexus houdt u in contact met direct verkrijgbare 915 watt Mark Levinson audio en semi-aniline natuurlijk leer, en dat zal u bevallen

✓ U kunt ook controleren:

specificatie

De chauffeurs bereiken alle andere tevredenheidscentra zodra ze op de startknop drukken en de luidruchtige V-8 van de LC 500 Convertible in brand steken. Er is een V-6 hybride coupé die ogenschijnlijk kijkt naar naaimachine-aspecten, Jetson’s ruimtescooter-gedeelte – dan is er de 471 pk, 5-liter V8 die liedjes heeft over een gemakkelijk verkrijgbare sportuitlaat zoals Rice Krispies over een low hit can pass filter systeem.

Met snelle schoorsteenwisselingen via een 10-traps automaat, kan hij in 4,6 momenten vanaf -60 mijl per uur worden bediend. Het is geenszins een lange druk op de benzine om bezoekers voor te blijven of de specifieke kracht te verdringen die nodig is om de volgende maaltijdarrangementen te betalen. Het stoffen dak wordt geminimaliseerd (in ca. 15 seconden), het is alsof het via tunnels heen en weer wordt betrapt, alleen voor de waanzinnige soundtrack.

Lexus LC 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Lexus LC 2022 Convertible – Prijs en releasedatum

De Lexus LC 2022 Cabriolet  , die 102.025 euro kost,  is goed ingedeeld naar beschermingsmiddelen en heeft stilletjes nieuwe wegen bewandeld, de Aston en Jag-regio en zelfs de Mercedes SL. Het is diep gebrekkig in een of twee benaderingen, maar werkt heel goed zoals we hier al lang eerder vermeldden. Waarschijnlijk het ideaal waarin het mentale hart van Lexus wordt onthuld.